Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Лелеее нова тема имаме и аз се включвам чак на 7-та страница  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! срааам  Blush Embarassed срааам!
Чочи, мерси за темичката.
Не съм ви чела, ще се върна да ви видя какви сте ги вършили цял ден освен че сте писали като за световно  Hug
Не ми се пише обаче, че днес имах едни екзистенциални преживявания  Tired Tired Twisted Evil и още съм на  afwitch afwitch afwitch

# 91
  • София
Медула,спадна,м.... й и температура,ама аз още се люлея. Confused Не знам защо и затова мисля,че наистина трябва да потърся помощ.В този си вид не бих могла да бъда полезна нито на децата,нито мъжа си,нито на себе си.Получих предложение от големия батко- бутилка вино,ама понеже не пия, да взема Прозак. Mr. Green

# 92
Утре ще го водим на уролог, че последния път педиaтърката ми каза да съм отивала на хирург да му забели пишока. Какво й разбира главата - не знам, нали ми обясняваше първо, че не трябва хич да се пипа, после забелвай, после дърпай и сега хирург..Глупости  Naughty
Та ще докладвам утре за резултата...

ooooh! ooooh! ooooh! и тоз филм два пъти съм го гледала и май....май отиваме на към 3-ти път  Tired
Та Мамб, чакам да споделиш  Thinking Гушки на РУ  Hug
Болните мишлета да се оправят - Джил, Мила надявам се вече сте по-добре  Hug
Диди жив и здрав да ти е мъжът и дано го стигнат пожеланията от форума  Mr. Green Mr. Green
Марулкова и аз така се чудя, де е народа пък те тука пиииишат ли пиишат!

Медула, следя ги аз с едно око Wink Laughing...виждам и ти не ги пропускаш Mr. Green

Хех, ми то щото девойките в един момент все до тях ще стигнат Joy

Джиджи, Медула е права - не се знае, знае ли се  Joy Ама май няма да стигнат за всички ви, че повече девойки има... Simple Smile) Ще има женски бой за пишоци..  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ох нееееееееееееее  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy ама така е като ви чета страница по страница пиша аз едни сериозни неща, а то тука як купон си се вихрил.
Медула, Джиджи - вие нямате причини да се притеснявате струва ми се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ей на с Мамб с какви широки сърца сме за нашите момичета все ще сме запазили по едно асо в ръкава  Wink Wink Wink
Пък и други предполагам ще се включат  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 23:34 от Lennyh

# 93
  • София
СафоCrossing Arms, сега разбрах колко съм онеправдана - имам да следя няколко възрастови групи ooooh!

Да помагам? Каква възрастова група ви интересува? bowuu

# 94
  • Canada
Добро утро от мен по никое време! Rolling Eyes
Каката ни очевидно е болна и затова всички сме се оцъклили... #Crazy Този път сме изненадани, защото не е с хрема, ами с ужасна кашлица. Както писах преди няколко дни, във Варна има някакъд упорит и гаден вирус с кашлица, та явно няма да го пропуснем.... ooooh!

# 95
  • USA
Благодаря ви ,момичета.Гледах картинки и прилича на алергия от глутен.Тази сутрин ще отидем на доктор ,не ме интересува дали могат или не да ни приемат.В момента плача и се моля да не е това newsm45 newsm45 newsm45.Стискайте палци,моля ви Praynig.

# 96
Карелия, не е само във Варна гадта... #Cussing out и Инето го започна и продължава по същия начин.

Маймунче, знам, че е трудно, но недей да се навиваш и слагаш диагнози без да ви е видял лекар. За Стейси е важно ти да си спокойна.  Hug

# 97

Добро утро! Много тревоги в темата напоследък, изпращам ви един виртуален доктор да помага на всички и да свършват неприятностите  Hug

Да помагам? Каква възрастова група ви интересува? bowuu
Моята голяма кака даде заявка, ако твоя голям батко се освободи, да свиркате. На мен ми допада неговото чувство за хумор  Mr. Green
Лени, асата в ръкавите остават за малките  Peace
Джил, Карелия, МаймунHug

# 98

Все се каня да споделя с вас и все забравям  ooooh! /старост-нерадост/.....Братовчедка ми ми прати ето този сайт http://www.astro.com/ ,в който можете да си направите хороскоп-ваш,на мъжа,на децата..../трябват ви само име,фамилия и час на раждане.Сайта е изцяло на английски,обаче /дано да ви е добър,за да си направите превода,че аз съм натоварила братовчедката да ми преведе хороскопите на Йоан и Даниела  Mr. Green/
Мила,знам какво ти е-нали и Дани беше с Т 39.5 миналата седмица и едвам я смъкнах за 3 дни  ooooh!.Дано твоа бръмбарко да се оправи по-бързо  Praynig
Карелия,Jillian,бързо възстановяване и на вашите дечица  Praynig
maimun77,дано се преборите с обрива  Praynig

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 08:54 от Чочиии

# 99
Чочиии ,благодаря за  темата Hug
Джил, Карелия, Маймун, Hug Heart Eyes
Честити месечинки на Ема на А4,Константин на TANI80,Мартина на evaagaina и Цетомила  на sims__  bouquet
Да почерпя и аз днес ставаме на 8 месеца  party023 newsm38 Popcorn beer cook cook
Имам да наваксвам доста затова отивам да smile3529

# 100
Честити месечинки на: Мария на mikivl,Ема на А4,Константин на TANI80 и Цветомила на sims__

# 101
Маймун, консултирай се по-добре с лекар. Недей да чакаш другата седмица. И не си втълпявай такива работи. Чакаме те с добри новини!!!
Felicity - стиснати палчета имаш и от нас, дано се оправи детето на приятелката ти  Praynig
Мила - бръмбарко да е свалил вече Т  Hug
Mаmbina - чакам с нетърпение какво е казал уролога.
Дзимби - никакви болести повече, да се оправя бързо баткото.
Медула - пак внесе настроение с диалога с Джиджи  Grinning
Карелия - голям е сладур  Hug
Safo -  Joy  Joy  Joy  е това беше много готино

Така, така, нас или ни тормозят зъбките, или Константин е решил да тормози майка си  Thinking  От вчера не може да заспи, като му се доспи, хапва по по-малко от пюретата /за мляко не важи/ Снощи се събуди с рев в 22,45, все едно е сънувал нещо и се е уплашил, оказа се, че беше и изгладнял като пес, после си поигра и заспа. Обаче сега е буден от 6,00 часа, вече много му се спи, а пак премрънква.

Да ви почерпя за порасналото ми момче - цели 8 месеца!!! Да ми е жив и здрав  Heart Eyes

Честити месечинки и на порасналите бебоци на  А4, evaagaina, sims и mikivl

# 102
  • София
Добро утро,
Благодаря ви момичета, че стискате палци за моят малък приятел, дано се оправи милия  Hug Hug Praynig Praynig
Маймунче, кожните обриви са много трудни за диагностициране, може обрива при две коренно различни диагнози да си прилича, не се тревожи предварително. Стискам палци.
Чочи, по принцип хороскоп на дете под 3 годинки не се прави  Peace – така казват астролозите, твърде е рано.
Мамбс, и на мен ми е много интересно какво е станало при уролога  Hug
Дано този гаден вирус бързо да отминава и всички бебчета, майки и татковци да оздравяват
Мики, А4, Тани - да са ви живи и здрави порасналите дечица!

# 103
Привет момичета!
Карелия  Hug целувки за Нико, а Кари бързо да оздравява!
Фелисити, имате и моите палчета, здраво стиснати! Дано бързо се оправя детенцето!
Маймунче, не се тревожи предварително, макар за майчиното сърце това да е трудно, дори невъзможно. Фелисити е много права, че кожните обриви трудно се диагностицират, важно условие е да попаднеш на наистина добър професионалист. Можеш да чуеш различни, а понякога дори и противоложни мнения. Много внимавайте с получената диагноза. Чакам те с добри вести! Hug
Мила, как сте?
Да оздравяват бързо всички болни, а здравичките да се държат и да не се дават.
Ние днес сме пак в пълен състав. Каката снощи се примоли за почивка днес, а аз като знам че съм си вкъщи, не можах да и откажа.
Честито на днешните месечинки. Здрави и весели!
Снощните купонжийки още спат май.... Mr. Green

# 104
  • София
Добро утро мамита!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКА НА КОЦЕТО НА ТАНИ, МИМЕТО НА МИКИВИ И ЕМА НА А-4! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ СЛАДКИТЕ БЕБОЦИ!

Маймунче не се самонавивай и наистина не бързай да се притесняваш! Може да е нещо съвсем безобидно и дано да е такова, но я заведи на лекар по-скоро, за да се успокоиш. Стискаме палци  и чакаме добри новини. Hug
Всички болнички бързо да се оправят!

Общи условия

Активация на акаунт