срааам
Чочи, мерси за темичката.
Не съм ви чела, ще се върна да ви видя какви сте ги вършили цял ден освен че сте писали като за световно

Не ми се пише обаче, че днес имах едни екзистенциални преживявания
срааам

и тоз филм два пъти съм го гледала и май....май отиваме на към 3-ти път
Гушки на РУ 

Ама май няма да стигнат за всички ви, че повече девойки има...
) Ще има женски бой за пишоци.. 

ама така е като ви чета страница по страница пиша аз едни сериозни неща, а то тука як купон си се вихрил.

, сега разбрах колко съм онеправдана - имам да следя няколко възрастови групи 
Този път сме изненадани, защото не е с хрема, ами с ужасна кашлица. Както писах преди няколко дни, във Варна има някакъд упорит и гаден вирус с кашлица, та явно няма да го пропуснем....

/старост-нерадост/.....Братовчедка ми ми прати ето този сайт http://www.astro.com/ ,в който можете да си направите хороскоп-ваш,на мъжа,на децата..../трябват ви само име,фамилия и час на раждане.Сайта е изцяло на английски,обаче /дано да ви е добър,за да си направите превода,че аз съм натоварила братовчедката да ми преведе хороскопите на Йоан и Даниела
.Дано твоа бръмбарко да се оправи по-бързо 

е това беше много готино
От вчера не може да заспи, като му се доспи, хапва по по-малко от пюретата /за мляко не важи/ Снощи се събуди с рев в 22,45, все едно е сънувал нещо и се е уплашил, оказа се, че беше и изгладнял като пес, после си поигра и заспа. Обаче сега е буден от 6,00 часа, вече много му се спи, а пак премрънква.

– така казват астролозите, твърде е рано.
целувки за Нико, а Кари бързо да оздравява!