Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Маймунче на мен това ми прилича на някакъв херпес, но ти трябва професионално мнение. Сухо ли е или влажно, забелязала ли си дали я боли, как реагира при допир? Херпеса по принцип е болезнен. Ако е сухо можеш да я мажеш с обикновен вазелин да не я дразни докато се консултирате.
Сиско на моя д-р Тайс пише Нахткерцен балсам при невродермити и суха кожа, подходящ за бебета и деца.
Мила дано ви спадне Т, че иначе втора серия на д-р Куин ще има-шегувам се за да те разведря малко. Дано не се разболеете.
Фелисити стискаме и ние палчета. Да ни кажеш съвсем скоро добри новини.

# 76
  • София
Прашинка, много ти благодаря.  Hug

# 77
Мила, гаси го този огън, че ските ви чакат, няма време за болежки сега. Време е да сваляш тази дългопола  рокля на dr Queen  Peace
Фелисити, стискаме палци, периода е такъв, ще отмине.
Маймунче, на мен ми прилича на едно лишейче, дето по принцип от животни се предава, но вие май нямахте newsm78. Няма ли възможност по-рано да ви види доктор, аз такива кожни хич не обичам да отлагам във времето да се лекуват.
Джил, с вас какво става?
Джиджи, чети, чети, че нямате, нямате, ама колко да си нямате -  Crazy - не се знае кога ще си имате, така да се каже Mr. Green

Стискам палци на всички болнавички Hug Hug Hug бързо да се оправят !!!

# 78
  • Canada
Мамбинке, какъв хирург бе?!?! Тая жена луда ли е... ooooh! Дори сега да ви го забели, няма гаранция че по-късно няма да се наложи пак... Мисля, че е доста рано да се говори за хирург. Да не говорим, че наскоро един хирург от София обясняваше, че забелването не трябва да се прави много от рано, защото тогава могат да се нанесат травми...

# 79
Медула, следя ги аз с едно око Wink Laughing...виждам и ти не ги пропускаш Mr. Green

# 80
Хех, ми то щото девойките в един момент все до тях ще стигнат Joy

# 81
Джиджи, Медула е права - не се знае, знае ли се  Joy Ама май няма да стигнат за всички ви, че повече девойки има... Simple Smile) Ще има женски бой за пишоци..  Joy

Карелия, мани. Тя дори не му е срастнала, просто не е забелена. Не е от онези критични случай, в които изобщо не може да се отвори. Много ме дразни тая женица и юни месец ще си кажем чао ...  Crossing Arms

# 82
Хаха Медула казаха ли ти го  Mr. Green
Мила давай панадолче наистина и течности, да се надяваме, че докато педката си включи телефона няма да имате вече нужда от нея. Лошото е, че така сън няма да те хване  Rolling Eyes
Фелисити, стискам палци и аз за този неизвестен бебок.
Маймунче, наистина не знам какво е това чудо, прилича на изгорено  ooooh!

Мамбс, ааа женски бой трънци, аз  намерих една тема в друг форум дето са само пишоци хахаха

# 83
Аз се чудя какво става, то новата тема ще свърши докато ви намеря.

Маймунче, на мен ми прилича на едно лишейче, дето по принцип от животни се предава, но вие май нямахте newsm78. Няма ли възможност по-рано да ви види доктор, аз такива кожни хич не обичам да отлагам във времето да се лекуват.
Абе и на мен на това ми прилича, аз съм имала такова чудо като дете, но беше по големичко (ама то колко и е крачето на Стейси, че да е по голямо) и контактувах с множество котки по това време. Но при всички положения е нещо, което лекар трябва да види, не е нещо обичайно. Знам, че сте малко сложни с докторите в Щатите, но нали така и така ще ходите скоро, не експериментирай Simple Smile
Относно козето мляко - дотук намерих в една от книжките, които ми се мотат,

# 84
  • Canada
Карелия, мани. Тя дори не му е срастнала, просто не е забелена. Не е от онези критични случай, в които изобщо не може да се отвори. Много ме дразни тая женица и юни месец ще си кажем чао ...  Crossing Arms
Ами сменяй я! Нашата също се каним да я смеим през м.юни. По принцип бяхме доволни, но вече има сума ти пациенти и работата почна да я претупва... Tired

Ето го и нашия малчо:

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 22:25 от karelia79

# 85
Мила, дано бръмбърко вече е наборил температурата  Hug

Фелисити, стиснати палчета и от мен!

Джиджи, Медулка и другите мами на госпожици, днес в един филм чух много готина реплика - мъж с момченце и жена, която има момиченце спориха кое е по-трудно да се гледа, та жената каза: "При момчето трябва да мислиш само за един пенис, а при момичето - за всички пениси наоколо"  Mr. Green

Маймунче, не знам какво е, но ако може, чуй се с педиатърът ви да ви приеме по-рано и да погледне Стейси  Hug

# 86
Хахахаха, Сафо, колко е права жената.... ooooh! Laughing

# 87
  • София
Благодаря ви ,момичета,наистина имам нужда от подкрепа и думите ви ми я дават. Hug Аз май наистина трябва да помисля за професионална помощ. Confused Винаги съм се притеснявала,ама това вече не е нормално- то ми се разтрепериха ръцете,стана ми лошо,падна ми кръвното...а бе,ненормална работа. ooooh!

Фелисити fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Карелия,ама ти си девойка-французойка бе,пиле! Hug
Маймун,и аз бих го завела на лекар това. Peace
Мамбина,струва ми се рано за хирургична намеса.Изобщо ли не му се показва главичката?

# 88
Мила, Hug Не спадна ли температурата? Защо се притесняваш така?
СафоCrossing Arms, сега разбрах колко съм онеправдана - имам да следя няколко възрастови групи ooooh!

# 89
Медула, при нас няма особена промяна. Днес Инето кашляше много по-рядко, но затова пък звука е потресаващ. Утре следобед ще я преслушат пак, надявам се да е започнала да се оправя. За щастие температура не е вдигала днес, че иначе съвсем щях да се метна в оркестъра.

Момичета, благодаря ви, че се сещате за нас. Hug

Мила, имаш едно голямо гуш и от мен. Стискай зъби и ни пиши как е малкия бръмб.
Сиско, и аз ползвам същото на Нахткерцен като Цветен прашец - балсам от бялата серия.
Мамбина, тези доктори ooooh! После като отидеш при хирург той ще те пита "ама защо идвате".
Фелисити, стискам палци за бебото.
Светли, хич не съобразих, че може да няма такъв магазин при вас. Пробвай в някой интернет магазин, сигурно доставят.

СафоCrossing Arms, сега разбрах колко съм онеправдана - имам да следя няколко възрастови групи ooooh!

Ох, посмях се за твоя сметка. Дай Боже и на нас такива притеснения някой ден.

Общи условия

Активация на акаунт