Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Карелия, аз хич не съм запозната, но така без да чета все си мисля, че ако имах момченце, бих го клъцнала, точно по хигиенни причини.
Ели, убий ме, ама и аз така си мислех, че в събота човек ходи за такива работи newsm78.
Цветен прашец, аз си имам от Метро едно термосче за 10 лв., много готино, половин литър е, метално, доста издържливо, преживяло е доста падания Laughing. Защо не си вземеш такова, аз се родих, тези термобоксове са ала бала, пробвах, но наистина не се задържа дълго време топла водата.
Маймунче, ние сме на АМ. процедирам си с термос и дозаторче на млякото, като Цветен прашец. Сипвам си в шишетата преварена вода, тя изстива и само като огладнее доливам гореща от термоса и така е готово млякото веднага за пиене, не чакам да изстива.
Вчера да се похваля бяхме на рожден ден изненада, получи се много готино, рожденика много се зарадва, имах чувството, че ще се разреве Laughing. Споразумях се с мъжото, че той ще кара и аз най- накрая ще му пийна, сега си страдам последствията Laughing.
Да ви питам нещо глупаво, но как си миете шишетата, махате ли бибата от пластмасовият ринг и да ги миете отделно? Свекито всеки път ми шишето без да ги отделя и много ме дразни, ами нали между ринга и бибата могат да се набутат мръсотии, според мен трябва да се мият поотделно. Нещо снощи си мислех, че хич не ме кефи да ми гледа някой детето или не ме кефи свеки да я гледа незнам. През ноща се събуди, че беше заспала много рано и се събуди да яде, еми сложила я с чорапите, еми те стягат, сега тя с чорапите си ли ляга, поглеждам шишето с вода на земята сложено и по нощите така подпалих, че после не можах да заспя до съмване. После се замислих, че се ядосвам за абсолютни глупости, но си ме дразни и явно ще избягвам да ми я гледа, като прибавим и непрекъснатите стимулации, които прави и съвсем се убедих, че искам само аз да я гледам.

# 211
  • Велико Търново
Мия паркета с вода, а душамето с препарат за дърво. Сияна е на земята от както се е родила, досега реакция не е имала. Проходилка не съм вземала, няма и да вземам. Махнала съм всички опасно засега Simple Smile

# 212
  • София
Емили не е на Фрош, не знам дали само онлайн ги продават, не съм ги търсила по магазините защото аз предимно така пазарувам напоследък. Иначе какво да ти кажа препарат като препарат, не мога да каже някакви суперлативи, но си почистват като другите. Ето ги едните: http://www.megashop-bg.com/object.php?id=898 и http://www.megashop-bg.com/object.php?id=896
Можеш да поразгледаш и този сайт: http://www.megashop-bg.com/object.php?id=151

# 213
Честити месечинки на: София на Mime-to,Георги на bon_toni,Калина на PyMKa,Диана на keit,Даная на calcium,Веселин на Bagneto,Християн на miirr

Юлско бебе,аз "разфасовам" цялото шише и измивам частите поотделно  Peace
И аз имам 1 глупав въпрос  Embarassed:Тези от вас,които гответе на бебоците си-по 1 порция ли готвите или по повече?Ако правите повече,после замръзявате,нали?Колко време може да стои храната замръзена-1,2,3.....дни?

# 214
Здравейте и от нас!

Днес в Младост е доста "духовито" - духа ужасен вятър и ще си бъдем вкъщи.
Честити месечинки на всички и от нас!

Чочи, аз готвя всеки ден по една порция, макар че "готвене" е образно казано. Беля едно картофче, едно морковче и малко тиквичка например и варя. Не замразявам готвена храна. Опитвала съм, но после изобщо не ми е харесвала и съм я хвърляла.

# 215
  • Canada
Мамо Мише, ние сме със същата проходилка, но нещо май не съм много доволна от нея. Струва ми се че колелцата й се въртят по-трудно от на обикновените... Ти какво мислиш? Отделно от това, на Нико крачетата едва стигат пода...

Благодаря на всички за пожеланията Hug
Карелийка- проходилката според мен не е най-доброто за тези пари, но пък става на люлка и освен това е една от най-сигурните. У нас сме с паркет и гранитогрес и върви, но разбира се, за сега аз я бутам. Надявам се малката като започне да щъка да се движи лесно Naughty
Компютърът ми е болен, видеокартата май е сдала багажа #Crazy #Cussing out
Точно и аз си мисля същото. Старата ни проходилка беше от най-евтините и вършеше перфектна работа. Сега съжалявам, че се изръсихме толкова пари за тази... Rolling Eyes
Честити месечинки на днешните бебчовци!  bouquet

# 216
Evita,мерси  Hug!Днес готвих пилешка супа и наобяд дадох на Даниела-доста й се услади  Peace.Та затова реших поне зеленчуковите пюрета да й ги правя аз.В повечето случай месните ще й ги купувам,а когато мога-ще й правя  Peace

# 217
Чочи, аз замразявам само месцето на порцийки. Няма да го държа месеци в хладилника. Иначе готвя за 2 дни и държа в хладилник.
Цветен много мерси за линковете.
ЮБ, сега те прочетох, аз не че много шишета мия, но все пак естествено ми се струва всичко да се разглоби, а срам не срам аз с чорапки спя хихих. Ма мен ме знаете де....

# 218
Здравейте, пилета Mr. Green Heart Eyes Mr. Green
Винаги съм гледал с лека почуда на писания от рода на "Писах, писах... и изведнъж всичко ми се затри" Crazy Crazy Crazy Да ама Blush вчера на мен точно това ми се случи ooooh! Не разбрах, как успях да си подпра дебелите пръсти на клавиатурата и с някаква неизвестна ми комбинация от копчета си треснах прозореца на браузъра под носа Tired
Така де Mr. Green вас това, какво ви засяга Thinking Гърчът е за мен, защото се налага да пренапиша целия си отчет отново и да се моля Съдбата да не ми е отредила наказание, което да включва думичките "100 пъти" ooooh!

Не помня, откога не съм наминавал тъдява, така че може да се наложи да преговорите някои събития около нас Mr. Green
Започваме от средата на октомври. До тогава нямахме никакви притеснения и дори продължавахме да си пътешевстваме насам-натам. Нали знаете, какви сме шматки Mr. Green
Така де... в средата на октомри Пилето Heart Eyes получи супер гадни контракции ooooh! Наложи се спешно да влезе в болница и да полежи там десетина дни. Оказа се, че от контракциите, шийката на матката и е започнала леко да се скъсява и лекарите решиха да и направят серклаж. Край на работата, пътуванията и спокойствието, здравей лежане и притеснение Mr. Green
В следващите последователни четири седмици Малкото Мамутче Heart Eyes изостана в растежа почти с цели три ooooh! Лекарите се бяха ошашавили та се наложи на всеки преглед да ходим с бутилка студена вода и шишенце амоняк за да ги свестяваме и да успокояваме паническите им пристъпи Crossing Arms
Ние обаче не се шашнахме безкрайно и взехме нещата смело в ръце Mr. Green Консултацийка с доц. Конова и "ударни" дози фраксипарин. Спокойствие и здрав сън Mr. Green Междувременно моята девойка Heart Eyes прекара седмицата преди Нова Година в болницата, защото имаше съвсем леко, почти незабележимо прокървяване, но... изписаха я на 31-ви декември и посрещнахме новата година заедно Heart Eyes
До края на януари Малкото Бичме Heart Eyes беше наваксало изоставането в растежа си Mr. Green и така си и върви до сега. Даже и няколко дни напред, но  нали ги знаете там вероятните грешки при измерванията с ехограф Crazy , така че я пишем в графа "Добре е" Mr. Green

Двата БХС-а и съответно феталните морфологии преминаха без да ни създават допълнителни тревоги. От 31-ва седмица, когато за втори път ходихме при доц. Балев та до сега лекарите ни повтарят само едно "Всичко е наред, остава да чакате" Crazy
Ами чакаме  Crazy , макар че сърце юнашко трае ли Crazy Общуваме си с малкото Мамутче Heart Eyes посредством поредица от почуквания, погалвания, четене на приказки, слушане на музика, ритници и хълцане(от нейна страна Mr. Green) и всякакви такива нетрадиционни средства за комуникация. Напоследък нещо много се върти и ясно различаваме крачета, ръце, глави... опс Blush глава де Mr. Green и един добре оформен задник Heart Eyes Сърчицето и Heart Eyes се чува съвсем ясно през коремната стена на Пилето Heart Eyes

Всъщност това с въртенето не е зле, защото се надяваме най-после да се нагласи в подходяща за естествено раждане позиция. От месец и нещо насам упорито се е опнала хоризонтално и лекарите сериозно обмислят възможността за раждане чрез секцио Thinking Ние сме принципно "ЗА" естественото раждане, но... само Бог знае, как ще се стекат обстоятелствата.
В момента сме в края на 36-та г.с., а конците от серклажа ще ги махат в края на 38-ма. Ако до тогава не се е обърнала в подходяща позиция  Thinking май, май... секцио ще е раждането ooooh!

Все още Thinking леко се колебаем за именцето newsm78 Но вие сега да не останете в някакво заблуждение Mr. Green Мамутче не е вариант Naughty Това е само работно заглавие на този наш толкова любим проект Heart Eyes В момента името Огняна Heart Eyes води с две-три обиколки пред останалите кандидати, но изненади винаги могат да се очакват, докато финалната лента все още е цяла Mr. Green

Ами това е за момента Thinking Терминът е на 24-ти март, но... въпреки моите тайни надежди едва ли ще си имаме овенче в къщата Mr. Green

Изчетох ви Thinking и както и предния път никак не ме успокоявате и не ми давате вяра в светлото бъдеще ooooh! Имате си големи тревоги ooooh!
Всъщност - лигавя се Blush Не ме плашите. Такъв е животът и радостите, които ви носят малките същества са неизмеримо по-големи от тези тревоги Heart Eyes
Прегръщам всички Hug Heart Eyes Hug и ви пожелавам повече щастливи усмивки и преживявания и по-малко безсънни и тревожни нощи Praynig
Ще ви наглеждам Whistling , 'щото нали вие сте ми отчетната тема Heart Eyes Надникнах два пъти при тазгодишните мартенки, но... не е същото Rolling Eyes Някак си не ми паднаха на сърцето, както го направихте вие Heart Eyes

Желая ви лек ден, пилета Hug Heart Eyes Hug

# 219
Днес на Моника и дадох за обяд картоф и царевица на Семпер. Е такова отвращение не е изпитвала, като изключим тиквичката с картоф на Хип. А пюрето си беше съвсем прилично, все едно хапваш варена, пасирана  царевица. Имам чувството, че вече се изхитри и не иска да яде какво да е, за разлика от началото на захранването, когато приемаше каквото и дадеш.
Чочии, аз сега на Моника не готвя, мисля да започна чак след годинката, но на Виктория съм приготвяла порцийка само за едно хранене.  И с Моника мисля да процедирам така. Замразявала съм месо, зеленчуци, но не и готвено.

# 220
Квази, вие толкова преживяхте,че надали сте се страснали от това, макар че настръхнах докато те четох. Важното е,че сега сте добре и Пилето най-вече  Hug А за овенчето да ти кажа - ако говориш с майка ми,баща ми и моята брачна половинка ще ти кажат,че овенче в къщата не ти трябва / визирам себе си  Mr. Green/ Винаги с рогата напред но пък винаги постига своето  Peace Гушки от мен и преди 24.03 пак да се появиш  Hug

Аз готвя на Катето вече. Каквото готвя на нас де - пасирам и давам - разбира се с много малко подправки. После ние си го подправяме както си искаме за нас си. На детенцето много му харесва.  Peace

Заведохме Петя на детски център и тя разбира се беше в свои води . Тан, ако наминавате насам и имате повечко време Тити Тай е страхотно място - Вики много ще се кефи там. Има всичко каквото ти дойде на ум за децата а за нас- кафенце  Peace Добре,че не сте тръгнали за насам - казах ти ,че е топло времето но точно като тръгнахме ние и заваля - не дъжд а град  Mr. Green. Първо за теб си помислих  Hug

# 221
  • София
Еее Квази това вече си е друго нещо, добре се отчете. Минали сте през доста премеждия, но нищо нетипично, всичко ще бъде наред. Много стиснати малки и големи палчета от нас и да влезнеш да се похвалиш с момата после. Успех!
Юлско бебе разглобявам всички части на шишетата и нали знаеш даже стерилизирам после.
Нелир готвя за 2 дни, едната порция я изяжда същия ден, другата на другия, съхранявам в хладилник (малко съм го увеличила т.е. на по-ниска Т работи) не замразявам готова храна.

# 222
  • София
Привет мами,
За разлика от вчера днес бързо се върнахме от разходка, но пак си бяхме навън 2 часа.  Heart Eyes
Маймунче, не съм се теглила, от както започнах диетата, защото решихме да се теглим на една седмица, не по-често, за да не се разочароваме. За сега се справяме, не ядем след 18.00 часа, но пък си пийваме по чаша червено вино към 20.00 часа (нали е разрешено). На мен най-големия проблем ми е липсата на нещо сладко следобяд или вечер, надявам се да свикна. А, нашия татко винаги ми е бил голяма подкрепа, преди да забременея, ходихме заедно на фитнес, после като се роди малката отказа цигарите (защото го помолих), сега е съпричастен и за диетата, не че има нужда да отслабва (има само малко коремче, от както спря цигарите.  Grinning Винаги много ме е подкрепял, за което съм много благодарна.  Hug
Миме, аз съм "ЗА" за книжките.  Hug
За храната - аз още не готвя на Анди, давам и готови пюренца. Ще е така, докато не въведа повечето храни и докато не излязат свежи зеленчуци.
За чистенето , аз чистя със Стийм моп - без препарата, а мебелите почиствам с Пронто. Мия съдовете  Фрош и всичко на Андреа го стерилизирам все още. Вчера и купих не разливаща се чаша на Нуби, дадохме 12 лв и като се прибрах и я разопаковах, се оказа, че няма капачка. Как може бебешка чаша да е без капачка - побеснях. Дадохме и да я пробва и си пие детето.  Heart EyesСамо дето сега трябва да купуваме друга, която да е с капачка. #Cussing out
Дано всички болнички бебенца вече са здравички! Praynig

# 223
Не,че да се хваля   Mr. Green но направих страхотен ориз по китайски - от доста години пробвам рецепти но сега вече успях  newsm44 Повече на китайски ресторант няма да ходя  Mr. GreenКитайците загубиха един страстен привърженик  Laughing

# 224
  • Canada
Квази, стискаме палци всички за вас и мъничкото човече! Март не е далече и очакваме да се похвалиш със здравичко ревящо вързопче.... Hug
Мамо Диди, добре дошла в клуба... Hug Оризът по китайски съм го усвоила преди 3-4 годинки и много му се кефя...
Цезари, не е ставало на въпрос досега, че имате Стийм моп. Доволна ли си? Аз доста дълго време се изкушавах да купя, но някой ми беше дал отрицателни отзиви... newsm78

Аз пък да се похваля: оставихме децата при свекърите към 12 часа, напазарувахме и като съм легнала да спя към 14 часа , та досега.... Sick Blush Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт