Ели, убий ме, ама и аз така си мислех, че в събота човек ходи за такива работи
. Цветен прашец, аз си имам от Метро едно термосче за 10 лв., много готино, половин литър е, метално, доста издържливо, преживяло е доста падания
Маймунче, ние сме на АМ. процедирам си с термос и дозаторче на млякото, като Цветен прашец. Сипвам си в шишетата преварена вода, тя изстива и само като огладнее доливам гореща от термоса и така е готово млякото веднага за пиене, не чакам да изстива.
Вчера да се похваля бяхме на рожден ден изненада, получи се много готино, рожденика много се зарадва, имах чувството, че ще се разреве
Да ви питам нещо глупаво, но как си миете шишетата, махате ли бибата от пластмасовият ринг и да ги миете отделно? Свекито всеки път ми шишето без да ги отделя и много ме дразни, ами нали между ринга и бибата могат да се набутат мръсотии, според мен трябва да се мият поотделно. Нещо снощи си мислех, че хич не ме кефи да ми гледа някой детето или не ме кефи свеки да я гледа незнам. През ноща се събуди, че беше заспала много рано и се събуди да яде, еми сложила я с чорапите, еми те стягат, сега тя с чорапите си ли ляга, поглеждам шишето с вода на земята сложено и по нощите така подпалих, че после не можах да заспя до съмване. После се замислих, че се ядосвам за абсолютни глупости, но си ме дразни и явно ще избягвам да ми я гледа, като прибавим и непрекъснатите стимулации, които прави и съвсем се убедих, че искам само аз да я гледам.

вчера на мен точно това ми се случи
Не разбрах, как успях да си подпра дебелите пръсти на клавиатурата и с някаква неизвестна ми комбинация от копчета си треснах прозореца на браузъра под носа 
Гърчът е за мен, защото се налага да пренапиша целия си отчет отново и да се моля Съдбата да не ми е отредила наказание, което да включва думичките "100 пъти" 

, 'щото нали вие сте ми отчетната тема
Винаги много ме е подкрепял, за което съм много благодарна.
Повече на китайски ресторант няма да ходя