Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
QuasiHug Hug Hug Всичките ни налични палчета са стиснати за вас !

# 226
  • София
Нелир готвя за 2 дни, едната порция я изяжда същия ден, другата на другия, съхранявам в хладилник (малко съм го увеличила т.е. на по-ниска Т работи) не замразявам готова храна.[/color]
Ти вече почна и да ми отговаряш на незададени въпроси  Joy. Множко ни дойде кореспонденцията на лични, а  hahaha

# 227
Нелир готвя за 2 дни, едната порция я изяжда същия ден, другата на другия, съхранявам в хладилник (малко съм го увеличила т.е. на по-ниска Т работи) не замразявам готова храна.[/color]
Ти вече почна и да ми отговаряш на незададени въпроси  Joy. Множко ни дойде кореспонденцията на лични, а  hahaha

Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 228
Влизам аз да се оплача, че нашата спокойна неделна разходка се оказа, голям провал, защото имах "щастието" да бъда използвана за тоалетна от една птичка, а малко след това спукахме гумата на количката, сигурно звучи адски смешно, ама хич не ми беше смешно да мръзна на този гаден вятър в Борисовата, докато мъжото изтича до вкъщи да вземе помпата. Не, че помогна де, спадаше за 2 минути, та помпахме на 2 пъти до нас, та утре сме на вулканизатор Laughing. Но така както си бях ядосана, изчетох Квази и ми стана едно ведро и ме върна във времето преди да родим и в тръпката на предстоящото раждане, така че мерси, че ни нагледа и ни разказа за мартенското ни юлче Hug. Огняна е страхотно име, така че Мамутчето ще има красиво име, според мен Grinning и дори се замислих, ако се ощастливим с още една девойка, вече ще ми е сред фаворитите. Само да вметна, че с майка, която беше овен и свекър овен, аз като рибка, разбира се, хич не те съветвам да се молиш за овне, мен ако ме питаш една малка дамска рибка е страхотно попадение.
Чочи, аз й готвя всеки ден.
Тан, на Андреа много й хареса това пюре, даже ме хвана яд, че не взех повече, че ми е далече магазина където го намерих.
Мерси за отговорите за шишетата, знам, че е глупаво, но веднъж вече казах за тях и че се разфасоват на всички си части, втори път умишлено го разглобих и така го оставих и въпреки това няма ефект.

# 229
Не,че да се хваля   Mr. Green но направих страхотен ориз по китайски - от доста години пробвам рецепти но сега вече успях  newsm44 Повече на китайски ресторант няма да ходя  Mr. GreenКитайците загубиха един страстен привърженик  Laughing
Ауу, да не те чуе моя, че веднага ще ме прати на уроци. По едно време бяха започнали да ни се дърпат очите. Поне два дни в седмицата ходихме до китайския за  ориз със зеленчуци . Той само от китайския яде ориз, иначе не. Naughty

Тан, на Андреа много й хареса това пюре, даже ме хвана яд, че не взех повече, че ми е далече магазина където го намерих.
Ми то наистина си е хубаво. Ама то голямо мръщене и млюене беше, че доста ги накупих. Ама ще се пробвам пак, не се отказвам. Simple Smile

# 230
Ауу, да не те чуе моя, че веднага ще ме прати на уроци. По едно време бяха започнали да ни се дърпат очите. Поне два дни в седмицата ходихме до китайския за  ориз със зеленчуци . Той само от китайския яде ориз, иначе не. Naughty

[/quote]

Къде е този китайски - за магазин ли става дума и за Карнобат ли  Laughing

# 231
Не, за Бургас. Китайския ресторант който е в Лазур. Не сте ли си взимали от там за в къщи? Готвят страхотно.

# 232
Не, за Бургас. Китайския ресторант който е в Лазур. Не сте ли си взимали от там за в къщи? Готвят страхотно.

Ние живеем точно до него - на 2мин пеша  Laughing

# 233
  • Варна
Квазиииии  Hug стискам палци за финалната права!  Praynig и лятото да се разхождаме по комшийски Wink

# 234
Цветен прашец, това мисля е столчето, което беше показала, ето го и в БГ сайт: http://family-bg.com/prX_2960.htm

# 235
  • Кърджали
Квази, стискам палци. Пък знам ч еще бъдте страхотни родители на едно малко бебче (виж ся, овен в къщата не ти трябва, да е рибка  Mr. Green) Жива и здрава да е пък, зодията последен дерт ще е .Огняна е красивоиме, огнено дете да е  Laughing
Ние два дена бяхме селянчета, уж да си почина  малко, ама где тоя късмет. Поне не знам от колко врем насам успях да поспя малко през деня.
Туй чудо ориз със зеленчуци по китайски и аз много го уважавам, опитвам ама не мога да му докарам вкуса.Пъйк тук наблизо няма такова заведение, и май това най - много ще ми липсва от Пловдив. Няма да откажа рецептата на лични.
Кати се размънка, а тъкмо си мислех че много лесно заспа...Ставам

# 236
Сиси, ако ни четеш прати ми моля те линка с онова гърне, исках да си го поръчам, а не мога да намеря къде съм си запазила линка Sad.
Ако някой друг го има или поне помни в кой сайт беше, моля да каже, че се утрепах да търся вече.

# 237
  • USA
Цветен прашец, Юлско бебе,мерси за отговорите  Hug.Сега разгледах из Интернет и видях   това  ,но коментарите не са много добри Sad.Най-големия проблем е ,че се активира само и затопля храната,не когато трябва.По-нататък може и да го купя и ще видя дали си заслужава.

Цветен прашец,този беибифон е страхотен Peace.Много чисто се чува и засега съм много доволна.Днес го ползвах и само да те питам това бибиткане постоянно ли е или може да се премахне  newsm78?Като че ли не видях да пише за това.

Юлско бебе,много ме разсмя пак Joy.

Мама Диди,Карелия,как го приготвяте този ориз по китайски,дайте някоя рецепта Simple Smile.

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 21:21 от maimun77

# 238
  • София
Ох, Нелир извинявай, някой беше питал за съхранението на храната, объркала съм се. Ами то акъл не ми остана вчерашната сага с падането, днес беше с продължение. Отворила съм вратата в спалнята да се проветрява детето на леглото а аз гладя, но водата в ютията свърши и аз до банята за секунди да налея вода в едно канче, да но като отворих вратата на стаята и станало течение и тя зад гърба ми се блъсна, опитвам да отворя не, пак и пак не, леле настръхна ми косата, хайде таткото почва да барничка с някакви отверки викам първо вратата на балкона се отвори нацяло и влиза студ, второ детето е на леглото, ютията включена, как не взех една брадва да я разбия тази врата не знам, умрях от ужас, но като отворихме нямаше поражения ама тия 5-10 мин. дето седях от вън ми се видяха цяла вечност.
Юлско бебе не е такова столчето това е от 9 до 18 кг. а нашето от 9 до 36кг. и модела е друг, а иначе ние го взехме от Вис Виталис. Ето гърнето на Сиси:  http://www.estestveni-idei.com/prod/baby-products/accessories/g-rne-3-v-1-tots-bots.html
Маймун радвам се, че си доволна от бебефона. Значи този звук който се чува е контрола на дишането, звука от стаята може да се намалява ти сигурно си видяла с копчетата от ляво, но този звук аз поне не съм установила да може да се намалява или маха, но мога да ти кажа, че много бързо се свиква с него изобщо не е дразнещ, аз сега въобще не го чувам. Държа бебефона на масичката до мен и някой път даже се обръщам да го погледна да видя какво става, така вече съм се абстрахирала от този звук. Вие пробвахте ли алармата да не е много чувствителна, че може да се задейства и да те шашка безпричинно. Правят се там някакви настройки. А звука е наистина много чист и даже да ти кажа е увеличен някак, а и до сега не съм имала смущения от разни радиочестоти на радиостанциите на такситата или други такива, както съм чувала, че има при някои бебефони. Сайта който си качила не се отваря.

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 22:46 от cveten prashec

# 239
  • Canada
Юлско бебе, знаеш че е на късмет да те оцвъка птичка... Peace Joy Така че споко! Stop А по повод количката - наистина кофти! Но пък всяко зло за добро - сега може да си вземете друг модел, за разнообразие... Hug
Маймунче, какъв бебефон обсъждате?

Общи условия

Активация на акаунт