Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
ЕЕЕЕ Мамбинка как се сети за Берушка? И аз скоро се бях замислила за нея. Искаше ми се и тя да ни посещава като другите, ама знаеш ли какво му е на момичето.

Честит рожден ден Берушка! Да си жива и здрава! Пожелавам ти едно сладко здраво бебче съвсем скоро!

# 286
Берушка, честит рожден ден, стискам палци скоро да се похвалиш с добри новини Hug.
Мерси за съветите, ще го поумувам.
Алекс, все забравям да кажа, браво на шАфьорката Hug.

# 287
  • USA
Берушка,Честит Рожден Ден,пожелавам ти мечтата ти за едно живо и здраво детенце да се сбъдне!

# 288
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЕРУШКА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
Момичета и аз съвсем скоро се бях сетила за нея!
Рал, Юлско бебе ето го столчето ни:
http://www.mytoys.de/Kiddy-Autositz-Kiddy-Comfort-Pro-Prinzessin … .01.02.04/1955179

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 20:33 от cveten prashec

# 289
  • USA
Цветен прашец,много хубаво ви е столчето,но тук не съм виждала такива  Sad.

Момичета има ли някакви по-големи играчки за нашите дечица като станат на 1 год.?Имам предвид нещо като активната гимнастика,бънджито,но за по-големи дечица?Надявам се да разбрахте какво питам Laughing.

Благодаря ви за отговорите относно затоплянето на храна за навън   bouquet.

# 290
Честит рожден ден на милата Берушка - съвсем скоро да стане горда и щастлива майка на най-прекрасното и здраво бебче  Hug

Маймунче, какви ти играчки за 1г.  Laughing Тогава само крака да имаш а играчките ще са им крачетата само. Те сами ще си ги намират
В хола масичката ни  метър и двадесет дълга - Катето като се изправи от единия й край и ходи придържайки се чак до другия.Играе си с играчките точно 5мин и хуква - омръзват й.

# 291
maimun77 като станат на 1 година и почват да щъкат "играчки" е всичко което докопат.  Laughing София вадеше тенджерите, тиганите и тавите от шкафа и играеше с тях с часове.  Mr. Green
Борис ще вади на баща си инструментите. Peace

Честит Рожден Ден Берушка!!! Пожелавам ти сбъдване на всички мечти!!!

# 292
  • Canada
Ами Маймунче, ние проходилката я ползвахме сравнително дълго с Кари. Отделно от това бяхме взели един батут, на който я придържахме да скача и много се кефеше, както и едно люлеещо конче...
ЧРД на Берушка и от мен! Дано Господ я дари с прекрасно бебче... Hug

# 293
Здравейте - тъкмо днес се бях заканила да си пишем, че си имам нет, но за съжаление преди 4 часа майка ми звънна, за да ми съобщи, че баба ми е починала - майката на баща ми.   Cry

Отгоре на всичкото майка ми има днес рожден ден, тази вечер е нощна смяна и смятам да ида с мъжо и бебка да я изненадам въпреки , че не празнува .
Утре ще съм при тях за погребението - ще гледам да им помогна малко, защото майка ще работи цялата нощ.

Сори за лошата новина, но ми е много кофти.

# 294
  • Кърджали
Мише, моите съболезнования! И честит рожден ден на майка ти! Да ти е  жива и здрава!
Берушка, честит рожден ден! Много здраве и щастие!
Благодаря на всички, хубава шофьорка си имам,а? Личи си, че е на баща си дъщеря  Laughing То и затова по цял ден ми бръмчи из вкъщи  Mr. Green
Иначе днес за пръв път и пуснах една от серийките на Бейби Айнщайн.Каква голяма радост падна само. Беше и много интересно.
И аз ззапочвам да се замислям за столчето за кола. В голяма чуденка съм.Не можем да си позволим да дадем повечко пари за скъпо  и качествено, и от сега започвам да го мисля.То има още време докато дойде нуждата от него, ама от сега съм го замислила.Надявам се да ми попадне под ръка дотогава някой изгоден вариант

# 295
ЧРД Берушка-стискам палци!
Мише-моите съболезнования и ЧРД на майка ти
Юлско бебе-абе дай да си разменим малко бебетата-ти ми дай Андрея за 1 месец да качи 200 гр, а аз на теб Ема да и трупнеш килце,килце и нещо Laughing
Да Ви питам
1.Чуствате ли се понякога гузни, когато се занимавате с друго-чистене, готвене, пране, форум...вместо с бебоците/мен някаква вина ме хваща
2. Случва ли Ви се да смесвате различни по вкус храни на едно хранене-/понякога давам например малко останало от зеленчуковото обедно пюре плюс плодовото следобед-просто с тази алергия разнообразието ни е малко

# 296
  • Кърджали
А4, ми да си призная - не се чувствам много гузна. И не искам да съм залепена постоянно за нея. Обикновено върша всичко, докато си играе.А тя ако не е нещо кисела, може да се занимава дълго сама. Разреве ли се, я гушкам, разсейвам я... Все пак няма кой да свърши работата вместо мен. Може би я пренебрегвам малко от една гледна точка,но така се налага засега.
Иначе обикновено е смесвам различни по вкус храни, н езащото не искам или отбягвам, а защото Кати не изяжда много храна.

# 297
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЕРУШКА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
Момичета и аз съвсем скоро се бях сетила за нея!
Рал, Юлско бебе ето го столчето ни:
http://www.mytoys.de/Kiddy-Autositz-Kiddy-Comfort-Pro-Prinzessin … .01.02.04/1955179

Хубаво е столчето  Peace Комбинирано до 36 кг. Аз на Драга и пуснах това http://www.amazon.co.uk/Britax-Evolva-1-2-3-Candy-Hearts/dp/B001 … 868943&sr=1-4

Също според мен е много хубаво и е до 36  кг. За вашите по едрички бебета действително според мен няма смисъл да купувате такива до 18 кг. За нас може, че ще го ползваме по-дълго.  Peace

# 298
  • София
Мише съжалявам за баба ти. Честит рожден ден на майчето ти дано я изненадате приятно!
А-4 не се чувствам гузна, децата имат нужда и от малко самостоятелност въпреки, че в тази възраст това едва ли е най-правилното определение, те когато имат нужда веднага много явно го показват, а и нали тази работа из къщата все някой трябва да я свърши, а за форума-и ние сме хора все пак, едва ли някой седи  и спокойно си пише в него докато детето се скъсва от рев. Храни сладко със солено не смесвам, но то на нас не ни остава какво да смесваме всичко което сме си приготвили го излапваме наведнъж. Laughing
Александра много ти е сладка шофьорката, така, така от малка да се учи, че си е хубаво да е самостоятелна и да не разчита на някой да я превозва.
Цезари   щях да ти пиша за подкрепата на мъжа ти, но се отплеснах онзи ден, сега се сетих- наистина е супер, че е така съпричастен към твоите начинания, не е често срещано явление.
Рал и това столче което си пуснала е супер готино.

# 299
Честити вчерашни и днешни месечинки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт