Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Да ви питам за съвет, харесах си столче на Кенгуру от група 1 (от 9 - 18кг) и от група 2 ( 15 - 25 кг), но се чудя дали да не си взема едно на Макси Кози, което е само 1 група- до 18 килограма. Предпочитам да взема Макси Козито, дала е най- добри резултати на тестовете за сигурност, но е само до 18 килограма, ако и него ще го ползвам само 6 месеца ми идва много скъпо, после пак да взимам. Кенгуруто пък е за две групи, но е на Кенгуру, със сигурност не е качеството на Макси Кози, но пък е по- евтино и по- дълго ще го ползваме. В голяма съм чуденка, вие какво мислите?

# 271
А4, рецептата съм я написала малко преди твоя пост - виж ми предния пост.  Peace

Ние сега се прибираме от разходка - беше много топло времето но вече се намръщи.

Ами Сиско, обясни на детето защо на тати е подута  Laughing - представям си и мен какви въпроси ме очакват  Mr. Green

Катето в момента се търкулна от гърнето - както стоеше и искаше да сихване крачетата и търкулл...напред през глава  Laughing

# 272
Драга, ако имаш парите, вземи Макси Кози. Първо, че Андрея няма след 6 месеца да е 18 кг /т.е. ще си го ползвате достатъчно дълго време/, после, че тези, които са само седалка са на много ниска цена и няма да ти се увидят парите, когато дойде време да купуваш такова.

# 273
Ей Драга я дай цените на тези столчета. В англйския амазон има много изгодни оферти и само на 2 група и на комбинирани 2-3 група на добри марки.

Можем да помогнем да поръчаш.

В БГ те съветвам да не купуваш. Ай ше им се не знае на тия обирджий, да не се изразявам и по нецензурно.

# 274
# 275
  • София
Драга аз бих предпочела сигурността макар и на по-висока цена. Ние като купувахме нашето ни обясниха, че това което взехме, едно друго (не помня марката) и на Макси Кози са с най-висока степен на сигурност. А за цената столчето ни е от 9 м. до 12  годишна възраст (от 9кг. до 36кг.-обхваща 3 възрастови групи) и си мисля, че ще се изплати многократно. Така, че направи си една бърза сметка и виж дали няма да е по-добре да си вземеш и ти едно такова което включва няколко възрастови групи, може би ще е много по-изгодно.
А птичето да те цвъкне е както са ти казали на късмет.
Рал нашето столче в немския сайт в който го гледах излиза към 500лв. и с доставката ще дойде кам 515-520лв., а ние от Вис Виталис го взехме за 529лв. - не е с много висока надценка и има 1 г. гаранция, затова когато мога и цените са прилични предпочитам такива неща да купувам от БГ заради гаранцията.
Александра никакви тъжни настроения.
Джил дано се разминете с АБ.
Джиджито много голямо и сладко момиче си имаш. Много променена ми изглежда. Ама много вкусни обувки си й купила.  Laughing

# 276
Прашец по принцип си права. Аз затова от тойса не купих столче защото са на цени в БГ, което не може да се каже за английския амазон за който говорих.

Ти си купила това: http://www.amazon.co.uk/Kiddy-Comfort-Pro-Car-Seat/dp/B001CQTIW2 … 847174&sr=8-4

За него е вярно,че разликата в цените не е голяма -  с доставка през транспортна фирма ще излезе 500 лв.

Тези доста ги хвалят:
http://www.amazon.co.uk/Britax-Evolva-Forward-Facing-Combination … 847642&sr=1-2

http://www.amazon.co.uk/Britax-Evolva-1-2-3-Candy-Hearts/dp/B001 … 847716&sr=1-8

Нашето е такова :
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001PKT4D8/sr=1-1/qid=1266847 … 66847788&sr=1
Преди нова година го взех на по=ниска цена.
Излезе по-евтино с около 250лв. (след като си платихме и доставката).

Аз предложих на Драга ако има желание и може да чака да се поровим и да си избере столче от там. А иначе нищо не пречи да го огледа в магазина, да прецени дали и харесва и да си го поръча през интернет.

А тук можете да видите резултатите от тестовете на някои столчета (гугъл преводач върши работа  Grinning)
http://www1.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/default.as … urcePageID=130822

# 277
И на мен ми се ще да взема Макси Козито, защото го дават да е едно от най- сигурните.
Сафо, педиатърката каза, че с пюретата ще спре да качва, но тя продължава всеки месец да си качва по кило и сто и двеста.
Цветен прашец, вие на коя марка си взехте? Във Вис Виталис имат ли вече и на склад? Аз съм им обявила бойкот, защото продават мострите, които са опипани, омазани, пък може и нещо счупено да има на продажна цена и не правят намаление заради това, че са висяли там в магазина. То повечето магазини тук са така и много им се дразня. Вече няколко пъти се опитаха да ми продадат в различни магазини, ожулени работи, с лекета и тн #Cussing out и просто си тръгвах.
РалП, ако можех да помогнеш за нещо ще съм благодарна, нещо хич не се оправям в тези сайтове.
Ето моите чуденки: http://www.kasidabg.com/stolcheta_za_kola_cangaroo-stolcheta-za- … cts_id-11372.html и http://www.kasidabg.com/stolcheta_za_kola_stolcheta-za-kola-maxi … cts_id-14664.html
Джиджи, много е сладка порасналата ви звездичка.

# 278
Сега ще поровя за същото, но искам да знам единствено - искаш точно същото и най -вече да не е с Изофикс нали? Колата ви няма халки на седалката за поставка Изофикс?

# 279
Страхотни столчета си избирате ама са ми много скъпи на мен.Тя Катето от два месеца стои в столчето на кака си,че е по-хубаво а Петя е на едно,което подариха за Катя  Laughing

Незнам дали похвалих снощи моята ГОЛЯМА дъщеря какво направи. Седя на гърнето половин час само и само да не сложа Катето и накрая стана като попарена и клекна на килима и се изпиша там  Twisted Evil Незнам вече какво да го правя такова- оставям я а с памперс ще я омъжим  Laughing

Джиджи, страхотна ти е звездичката  Hug

# 280
Драга за съжаление в момента разликата в цените е незначителна защото няма съществени намаление ( около Нова година бяха супер цените)

Намерих го в амазон, но заедно с доставката през транспортна фирма ще ти излезе около
235 лв + 21=255

Най - евтино ще стане от тук:
http://www.mytoys.de/Maxi-Cosi-Autositz-Priori-SPS-Enzo/Autositz … r01.42.01/1674288

Като ползваш комбинираните доставки тук във форума (ако те интересува ще ти пусна ника на момичетата, които правят общи поръчки). Разходите за доставка ще бъдат 3 евро вместо 16,5.

Другото столче не го коментирам изобщо, заради сигурността.

Ако в офертата от БГ сайта наистина влизат безплатно Maxi-Pilot-поставка за игра, летен калъф и универсална стойка Maxi-Bubble го взимай  Peace

# 281
Ооооо Квази много се радвам да не видя, а още повече се радвам на хубавите новини, които си пуснал. Огняна е прекрасно име.  Peace Що се отнася до бебефоните, както Safo ти е писала по-важно е да го чуваш, така или иначе като го оставиш в кошарата дори и да почне да се върти и да се отвие пак се чува.

Чочи, аз готвя на малкия всеки ден но защото сме си в къщи. Иначе със София процедирах така. Следобед докато спи, приготвям две пюрета едно местно и едно зеленчуково, затварях ги във стерилизирани кутийки на Авент и така имаше храна за 2 дни.

Драга, ние сме с Макси Кози и съм много доволна. Винаги можеш да го продадеш в Продавалника ако умалее на малката.  Peace

Aлекcандрa твойта щерка е по-добра шофьорка от мен.  Joy

Мамо Диди, не тревожи, няма да сте сами и ние ще си откараме с пампи до пуберитета.  Embarassed

# 282
  • София
Драга,и аз не ти препоръчвам Кангаро,а столчето от 18 до 36кг е само една седалка,която е на ниска цена и ще ви трябва след доста време.Нея не я мисли сега.Нашата кошница ни е много тясна със зимни дрехи ,и се наложи бързо да купуваме следващия размер,той е 0-18кг на Бритакс,ползваме го вече месец и седалката му се накланя в легнало положение.От ибей го взех,100лв с доставката,не е ново,много запазено.Ето го

# 283
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ Simple Smile)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БЕРУШКА !!! С пожелание за много здраве, много любов и много скоро жива и здава рожбичка, която да я направи истински щастлива  Hug

Нашето столче е това на Concord и съм много доволна. Предполагам, че на есен ще вземем следващия модел, но не съжалявам, че взехме по-малкия размер.  Praynig

Вторият зъб отдолу напира да прави компания на първия и Руни е меееко казано крив.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 18:31 от Mаmbina

# 284
  • Canada
Мамо Диди, стига се коси за Катето и гърнето... Както съм писала и по-рано при Кари го махнахме малко преди да навърши 3 години. Просто има дечица, които се опъват... Hug

Общи условия

Активация на акаунт