Тани,Карелия, Катето като почне да се катери и Петя върви след нея й вика " нееее мама кала пайш бия" / мама се кара правиш беля/ :mrgreen:
Няма да ви казвам как подскочих до небесата от кеф. Продължаваме още малко със същото лечение и се надявам до няколко дни да обявя Калина за оздравяла. Много ви благодаря за подкрепата и съветите.
Нашият поразник изкара две зъбчета на 8 декември, деня, в който го захранихме. После дълго чаках и отгоре да се окомплектова, но чакането си струваше - през ден изкара горен втори ляв, горен десен резец и горен втори десен. Сега чакам да запълни дупката на левия резец. Сигурно заради килцата не сме много пластични. Сядаме само с помощ от мама и ни мързи да пълзим. Сложи ли ни обаче мама на мястото за игра (метнали сме на пода един голям дюшек, че като пада да не дрънчи много главуната), пълзим на заден ход докато не срещнем препятствие.
Сподели, моля те, за това потупване по гръбчето, което улеснява отхрачването. Да знам, ако ми се наложи. /Може и на ЛС/. 

[/color][/b]
Ти недей много да завиждаш защото после ще ти излезе през нослето
... не се спрях ей... 
с температури от -33 като по-топло идва към -10...

. Даниела като го видя така силно се разплака......
-беше го забравила,милата
.
Много хубаво прави Петя - аз пък като бях малка и съм направила някоя беля, казах на майка : "Бебето го направи!". Просто защото на него нямаше да се карат. 
Затова така съм се зачудила за нещо за притопляне.Два пъти се пробвах да й дам и двата пъти го плюеше, като го затопля го изяжда до капка.