Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Ели, Рал - и при нас е така. Топля пюрето по няколко пъти на ядене с надеждата, че ще хапне малко повече.

# 376
Мише333 мерси за поканата, аз пък бях във вашата махала, че трябваше да изтегля малко парички от една банка там, после тук обикалях търговията за разни неща, та се прибрахме каталясали  Twisted Evil
Миме, ами реших да давам вечер мляко, защото сега яде млечна каша и тя вече свършва, а й не е хубаво детето да яде 3 пъти на ден каша (закуска, следобедна закуска и вечер), аз го направих за припомпване това, но вече приключвам. Иначе и аз с плод ги правя кашите, но днес реших сутринта да дам АМ с каша, защото все пак за първи път давам АМ и е нова храна за нея. Иначе си имаме 6-7 сукания, само днес ще са 5 май... Честито на твоята приятелка, дано се оправят нещата, кажи й да не се отказва.
Леле за какви 80 гр говорите? Ако ви кажа колко изяде хлапето днес наобяд ще ви скрия шапките. Първо яде мляко и естествено изпадна в истерия когато то свърши. Това е ВСЕКИ път, как не се научи, че докато отидем до столчето за хранене няма нужда да истерясва не знам. След това омете 250 гр картоф с морков и жълтък. И след това пи вода даже щото пак се размрънка!

Джил, ай честито за АБ!

# 377
Да си продължа писанията докато народа спи. Гледам сега и другите кърмещи си споделят количествата на пюретата - явно моето мляко не е достатъчно. Не че не мога да усиля лактацията, но това трябва да стане с цената на 2-3 нощни хранения и сигурно още 5 кила върху мен. Е не мога вече. Ще си останем на 5-6 кърмения и колкото мляко има, толкова. Едно нощно хранене мога да изтрая към 2-3 часа, но другите вече ми идват множко - като напр. онзи ден ме събуди в 1 и после в 4 е какво е това чудо, като новородено и на другия ден съм като сомнамбул. Иначе всякакво такова споделяне от ваша страна много ми помага да си сверя часовника, така че мерси   bouquet

И имам въпрос - някой давал ли е домашно приготвен карфиол, тежък ли е за стомахчето, сигурно не трябва да стигам до цяла порция нали? Само с картоф да го давам.

# 378
Ей, цял ферман изписах и се затри някъде в пространството, хайде давай сначале.
Честити месечинки от последните дни!
Честит рожден ден и на Пъзел, да е жива и здрава!
Аз съм в сатурнова дупка, а от понеделник Божидар е сополив, няма температура, даже от вчера изяда по 190 гр. зеленчуково пюре наобед и по 190 гр. каша следобед, че и по малко вода почна да се лъже да пие, но много го мъчат тия сополи  Sad.
Джил,  Hug браво на Инето.
Марулка, много да я нацелувах тая сладката Невичка, а ще прояде, не и се притеснявай.
Мама Диди, хич не ти завиждам с тия две фурии  Wink.
Тани, скоро писах, че на мъж ми баща му си видя внучето за пръв път миналата седмица, хич не се ядосвай.
Мише, съболезнования за баба ти. И моята баба, дето ме е отгледала е починала един месец преди термина ми и нашите не ми казали да не се разтройва, но аз няка си усетих, стана ми едно пусто на душата, но не ги питах, за да не м се налага да ме лъжат. Но ме е яд, че като си ходихме миналата година за Гергьовден и се наложи бързо да се приберем в София и не успяхме да минем през село да я видим, а тя толкова се е радвала, че съм бременна  Cry.
Я да ви питам, досега съм въвела картоф, тиква, токвичка, морков и пащърнак, сега се чудя карфиол или броколи да въведа.
Ох, изпозабравих всичко, което бях написала. Много  Hug от нас, отивам да правя каша, че вече е гладен.

# 379
Ели, видях във Вис Виталис една приставка за двайсет и няколко лева беше за затопляне на шишета за кола. Количката вече й я вдигам да си седи, защото си седи стабилно. За лятна количка си мислех, но както Мимето е писала, като свикнеш на големите гуми, които се помпат и като знам колко е проходима не ми се ще да си взимам с малки колела, а и мен ме дразнят двете дръжки на повечето модели
Джил, браво на Инето Hug.
Диди, много е сладка, как си обикаля, опипва, отваря си Laughing.
Марулка, типично раче си имате явно, а как се посмях на фона на нейното лазене се чува рекламата: ...скъпи дограмата ни хлопа, дограмата ни хлопа Laughing.
Форчън, майтапиш се, че пак сте се преместили нали Laughing.
Роси, аз въведох карфиола и после броколите.
Да се похваля ей сега Бузанка се надигна, набра се на ръката ми и се изправи, държах я като преграда, да не докопа лаптопа, че само ми натиска копчетата или си дрънка главата. Толкова беше доволна, а аз просто я зяпах с отворена уста, определено сваляме кревата, че ще вземе да тупне някой ден.

# 380
Днес имам рожден ден, почерпете се със сладки!!!

# 381
Пъзел, честит рожден ден Hug.

# 382
Ей, Пъзълче... Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много късмет, любов и чудесни преживявания ти пожелавам!

Не си спомням кой питаше за пюрета с марката Хаме. Току що видях в магазин 345. Явно наскоро са го отворили наблизо до нас и не можах да се въздържа да не вляза.

# 383
Честит рожден ден Пъзелче!

Половината форум сме риби хаха гответе се  Laughing

# 384
http://www.4love.hit.bg/fun/fun8.htm -много е интересно  Laughing

puzzle,честит рожден ден!

# 385

Пъзелче, честит рожден ден! Много щастие и късмет ти желая! Весел празник!
Диди, май нещо съм те подвела. На Сънвал пюрета няма. Има Хип, Гербер, Овко, Бебевита, Ганчев. Сега съм ходила да проверя.

# 386
  • USA
Здравейте  Heart Eyes.

Ели
,моята количка става и за лятна.И мен ме интересува нещо за затопляне на пюрета.Аз намерих   това ,тук има само от този тип.

Да ви кажа Стейси освен,че е момиче, ами и е слабичка, но пак нищо не може Simple Smile . Но пък не мога да не я похваля за гърнето(за последно,че да не стана досадна),вчера я пробвах целия ден.Свърши работата успешно 7 пъти  newsm44,от които два бяха ако.Просто знае какво трябва да прави на гърнето,стига да има нужда Grinning.

Emily,нали два пъти ми спира кърмата и аз имах за всеки случай вкъщи AM, наистина миришеше отвратително Sick.Стейси ми го отказа за мои късмет, иначе можеше и да не кърмя вече.

Тани,аз давам от време на време витамини,пише си направо в устата.

Мише,300 гр. изобщо не са малко Стейси е наддала за 1.5 м. - 160 гр. и никoй нищо не каза.Много са ми странни тези педиатри.

Jillian
, браво а Инето smile3501.

Мама Барба,добре дошла отново Hug.

Стейси изяжда с 300 зора 60 гр. зеленчуково пюре наобяд,a слеобед хапва 30-40 каша + 40-50 плодово пюре.Ако хапне повече,повръща.

Пъзел, Честит Рожден ден,бъди здрава и много щастлива!

# 387
puzzle , честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и късмет, колкото и да е травиално.

Emily_ аз мислих да ти звънна, защото очаквах да си навън на слънчице, но нещо ме домързя да ходя по-надалеч и отидох в близкия парк. Браво на Изабел, че папка толкова.

Ива яде малко, допреди седмица й давах ядене 1 път на ден, останалото - кърма. Сега яде 2 пъти по малко. Не е злояда но след 100 мл отказва да яде. Не иска и вода да пие. Пие от чашка, но се лигави. Едва ли пие повече от 5 мл на ден.
И се чудя тука има ли бебоци, които не ядат картофено пюре и тиквено - Ива не яде нито купени, нито домашни. Дори се отвращава, излъгва се в началото и гълта и започва да се дави и да й се повдига. Днес пак пробвах с тиква - след 2 седмици. Направих я с домашна бяла тиква. Стана много вкусно, но пак ударих на камък.
Пък и се притеснявам, че храната не й стига.

maimun77 За  качените 250 г не се притеснявам, а за ръста - само 1 см.
Първите 4 месеца растеше над нормите, а сега - под. А педиатърката не ми каза нищо - каза че качените грамове й се струват малко и каза да включа сутрешно ядене, щом яде по мъничко. Но притеснението си е мое, аз не се влияя от педиатърката.

Julsko bebe - честито ти беладжийче  Mr. Green
Пиши, ако си купиш това шише за кола. Аз съм малко скептична, защото преди 4 години подарих на нашите една чаша за кафе, метална, която се включва към запалката на колата. Обаче почти нищо не прави.

# 388
Пъзелче, Честит рожден ден миличка!!!
Бъди винаги обичана и усмихната!  
   bouquet  bouquet  bouquet

Мише, не се притеснявай за Ивето, те понякога дърпат на тегло, друг весец пък ще ти се източи на височина.

Да ви се оплача - моята свекърва не е виждала Коси от втората седмица на януари и все повтаря колко и било домъчняло за него. Вече втори път идва до Ловеч да си оправя разни документи и бърза да си тръгне, не се отбива въобще да го види. Егати постановките. Незнам защо, не че ми е притрябвала, но ми става много мъчно за малкото  ми момченце.

Тани, я спокойно бе мила!
Нали ти е живичко и здравичко Косето, ти нали му се радваш! Аз какво да кажа, като на мен майка ми е така Crossing Arms Tired

# 389
  • София
Пъзел,   bouquet
Не мога да не ви покажа количката от днес.На София много и харесва,и да се люлее,и да я возя.Нямам търпение да се постопли още ,за да я извеждам с нея,ама то и сега какво ми пречи  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт