Всички са на вън днес.И ние сега се прибрахме,взех 3 пакета от Ларедут
Яд ме е,че с такъв кеф си поръчах ортопедични чехли на Биркенщок,а са ми големи
Иначе анцузите на Адидас и другите дрешки на София са екстра.Рал,и при нас акането беше по време на кърменето.Нали след първия месец започнахме ЕБХ,налагаше се да прекъснем,да я събуя да пробвам нещо да свърши и после си продължаваме с яденето.И до сега се случва,като яде на обед да започне да се напъва.Знам,че ще стиска малко и вече към последните лъжици я слагам на гърнето и там си доизяжда всичко.От горе давам,от долу излиза,но на нея не и пречи.Може да си направиш опит след половината ядене или шише,когато е преминал големия глад,я сложи да седне,може да свърши нещо.Но ако я страх и реве ,не знам.Да не я е страх,че е на пода?Сложи гърнето на леглото ако трябва,може от това да е.Обикновено децата се радват на гърнето.Да потвърдят тези като Мама Диди и Маймунчето.Поне при нас ,като свърши голяма работа са едни песни и танци,тя така и пада.От много веселби и подскачане от радост пада по нос на пред.Сега съм взела едно гърне на Бертони,зайче за яхане,с 2 дръжки за уши и топка,която се върти.Препоръчвам го на падащите

Роси,не е задължително ориза да запича,даже май е легенда това.Нищо не ти пречи да пробваш,а ако наистина го запича,с нея по нататък ще си сгъстяваш заленчуковите пюрета.Аз така направих,че тая на Милупа е егати количеството.
Ем,понеже и аз бойкотирам Нестле,още нищо на тая фирма не съм взимала.В предишните ми постове,сигурно не си видяла,ти показах Лека нощ на Хумана,има поне по 2 вида на Хумаха,на Семпер,и на Хип.
Често съжалявам, че нямам трета ръка да я снимам как едновременно отваря устата и се напъва. Става тъмно червена, ама и не спира да яде.
Аз се впечатлих че има лека нощ каши в кутия.... мислех, че са само в бурканчета. Ама така е който чете каталога само на хип.
,щом не за едно,ами и за второ мислим (някой за повече )
. 
и ще сменяме доктора,катo намерим подходящ.
.
.Иначе колкото съм гледала,страшни са и двете.
.
.Сложих я да спи,не може и не може сама.Слагам я на гърдата,за да и помогна,не иска.Проверих и ето
.Много съм щастлива.
. Всички дечица са големи сладури!!!