Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Привет Ина  Hug
Всички са на вън днес.И ние сега се прибрахме,взех 3 пакета от Ларедут  CrazyЯд ме е,че с такъв кеф си поръчах ортопедични чехли на Биркенщок,а са ми големи  Cry Иначе анцузите на Адидас и другите дрешки на София са екстра.
Рал,и при нас акането беше по време на кърменето.Нали след първия месец започнахме ЕБХ,налагаше се да прекъснем,да я събуя да пробвам нещо да свърши и после си продължаваме с яденето.И до сега се случва,като яде на обед да започне да се напъва.Знам,че ще стиска малко и вече към последните лъжици я слагам на гърнето и там си доизяжда всичко.От горе давам,от долу излиза,но на нея не и пречи.Може да си направиш опит след половината ядене или шише,когато е преминал големия глад,я сложи да седне,може да свърши нещо.Но ако я страх и реве ,не знам.Да не я е страх,че е на пода?Сложи гърнето на леглото ако трябва,може от това да е.Обикновено децата се радват на гърнето.Да потвърдят тези като Мама Диди и Маймунчето.Поне при нас ,като свърши голяма работа са едни песни и танци,тя така и пада.От много веселби и подскачане от радост пада по нос на пред.Сега съм взела едно гърне на Бертони,зайче за яхане,с 2 дръжки за уши и топка,която се върти.Препоръчвам го на падащите   Peace
Роси,не е задължително ориза да запича,даже май е легенда това.Нищо не ти пречи да пробваш,а ако наистина го запича,с нея по нататък ще си сгъстяваш заленчуковите пюрета.Аз така направих,че тая на Милупа е егати количеството.
Ем,понеже и аз бойкотирам Нестле,още нищо на тая фирма не съм взимала.В предишните ми постове,сигурно не си видяла,ти показах Лека нощ на Хумана,има поне по 2 вида на Хумаха,на Семпер,и на Хип. Peace

# 511
  • София
Карелия79, аз ще си пиша и от там, няма проблем. Да станат нещата първо, после ще видим. Иначе предпочитам малката да израстне там, струва ми се, че хората са по-спокойни там. Тука вече е нетърпимо - лъжат ни отвсякъде, ние си плащаме като попове, абе мани. Дано да имаме шанс и да се развият добре нещата

# 512
А Миме аз се шегувах. Просто исках да кажа, че някои деца са по лесни като твоето, някои по трудни.. Аз не се отказвам лесно. Ти знаеш ли, че може да си права. Наистина може да се плаши, че е на пода. Веднага сутрин след сън я слагам. Целта ми е лека полека да я привикна към тази вещ, пък после ще започнем да гоним и акото.  Joy hahaha Често съжалявам, че нямам трета ръка да я снимам как едновременно отваря устата и се напъва. Става тъмно червена, ама и не спира да яде.  hahaha

# 513
  • София
оф.И аз съм против емиграцията,но то стана нетърпимо.Ама ако всички заминем на някъде  Rolling EyesВече ги разбирам и подкрепям тези,които решат да се махнат трайно  Peace.Не тия ,които ходят да мият чинии,но на Нели дори и се чудя ,какво са чакали до сега с майка Хамериканка  Laughing.

# 514
  • София
ааа, Миме - тя го взе гражданството преди 2 седмици Laughing
На другия ден и пратих актовете за раждане да действа по въпроса, но става бавно с тия петиции - може да се чака с години. Ние сега отиваме като туристи там за 6 месеца, ако стане през това време ОК, ако не се връщаме пак тук и пак отиваме докато ни дадат документи

# 515
Миме ми наистина не съм го видяла, а уж чета всичко  ooooh! Аз се впечатлих че има лека нощ каши в кутия.... мислех, че са само в бурканчета. Ама така е който чете каталога само на хип.

И аз преди бях против емиграцията... докато всички около нас не емигрираха и не остана почти никой. Приятелката ми в Щатите ми праща снимки от купони с българи, еми аз тука не мога да събера толкова хора - просто не познавам толкова млади хора колкото има скупчени там  Crossing Arms

И щом на вас в София ви е нетърпимо кво да кажем ний тука???

# 516
  • София
Абе,нетърпимо е,но не се предаваме  Wink ,щом не за едно,ами и за второ мислим (някой за повече )  Laughing,значи не сме толкова зле.Ние българите си обичаме да се оплакваме.Има светлина в тунела,щом Масларова и А.Петров ги погнаха  Laughing,майтап.Гледайте си децата и мъжете,другото ще се нареди.Може и по-зле да е.Нашите баби са си пращали на фронта мъже и синове,някой не са се върнали,по 5 деца са гледали,а гледай колко щастливи са били,и какви спомени имат.Няма да се оплаквам вече,добре сме,заедно сме,София расте,какво да иска повече човек  Thinking . Hug

# 517
# 518
  • USA
Здравейте,момичета.
Вчера ходихме на лекар пак за това на крачето.Почти и се е махнало,каза да спрем да го мажем в неделя.Според него ,това не е екзема, а от някаво насекомо и каза,че е рядко срещано. Пак чакахме 45 мин. Tired и ще сменяме доктора,катo намерим подходящ.

Миме-то
,благодаря за количката,много ми хареса.Потърсих тук такава, има,но друг модел.Отидохме до магазина да потърсим и таткото каза, ако купим тази няма да и купим една като за по-голяма,защото няма място вкъщи най-накрая взехме ето тази http://www.flickr.com/photos/maimun77/ .
Реших да видя как става в ebay ,регистрирах се и видях хубава оферта.Но без да огледам,да видя,набързо- набързо заложих и като спечелих разбрах какво съм купила -ужас  ooooh!.Чак ме е срам Embarassed.Пръснах $60 за нещо,което не съм искала,но здраве да е.Писахме на жената,че съм се объркала, и сега чакам отговор.Ако не се съгласи, ще трябва да го платя и да ми го доставят.

Стейси е със запек и ,когато я сложих на гърнето,за да се напъва повече,започнах аз гласово да се напъвам и вече два дни и тя така на глас ooooh! Laughing.Не знам как да я отуча.Всичко имитират,страшни са.

мамбина,големи концерти у вас Laughing.

Карелия,Нико е страхотен, много ми е сладък Heart Eyes.

Мама Диди,аз рядко мога да ти гледам клипчетата,мноого бавно зарежда, с часове Sad.Иначе колкото съм гледала,страшни са и двете.
Jillian, Инето е много сладка.Ама тя спи ли до тортата или така ми се вижда Laughing?

Рал, и Стейси преди акаше само докато яде,но откакто я сложих на гърне, вече си се напъва и там ака.Според мен явно съм улучила момента, а и както казваш си е до дете.

Ина lady, добре дошла  bouquet.

И аз ще трябва да разместя някои неща в къщи.Всичките ми препарати са в долни шкафове.

# 519
  • София
Олее,ама Стейси направо маха  Shocked Laughing За ибей ,не се отказвай,всеки е бъркал,така ще се научиш.Ти пак и пиши,ако трябва,"молещо" писмо,че си се объркала.Не може да не се съгласи.
На нашата количка се маха онова кръглото,около кръста.Маха се и дългата дръжка ,ако искаш,има друга облегалка,да стане като проходилка за бутане.Предполагам до 3 г ще става,вече зависи,дали на детето ще му омръзне,но аз и нея ще я крия от време на време. Laughing

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 19:00 от Mime-to

# 520
Ей Маймунче много хубуу снима тоя фотоапарат бе ц ц  Mr. Green

# 521
  • Canada
Здравейте момичета може ли да се присъединя към вас   bouquet
Добре дошла! Hug
Мамбинка, пропуснах в предния пост да ти кажа, че искрено ти съчувствам за безсънните нощи. Защо не пробваш някоя вечер да му дадеш Панадол, казват че се успокоявали. Поне от време на време, да можеш да поспиваш... Peace
Маймунче, благодаря за пореден път... Знаеш че сме се харесали от самото начало... Wink

Аз нищо няма да размествам. Кари сме я свикнали да не пипа, където не й е работа. Докато я свикнем, постоянно ходех след нея. И сега мисля да е така. Blush

# 522
  • USA
Миме-то,на мен и двете ми харесват,твоята още повече,заради това,че може отсега да се ползва.Но таткото искаше повече тази .Ако питаш мен ,бих взела и двете.
За ebay,чакам да ми отговори и пак ще и пиша,ако не се е съгласила.

На Cтейси и излизат двете зъбчета отдолу newsm44 newsm68.Сложих я да спи,не може и не може сама.Слагам я на гърдата,за да и помогна,не иска.Проверих и ето Grinning.Много съм щастлива.

Emily,той снима,но с друг фотограф Laughing.

# 523
  • София
Ето една хубава и евтина триколка,гледам,че има бебешки предпазител и дръжка за бутане
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=977681&cat=3

# 524
Добър вечер и от нас Hug Последните дни ви чета на порции и нямам много  възможност да се включа.

Честито на всички, които имаха поводи и най-вече месечинковците и рожениците!!!  bouquet

Радвам се, че има оздравели бебчета, а болните да ги последват бързо!!!

Доста клипчета и снимки сте пуснали. По няколко пъти се върнах да ги гледам Party. Всички дечица са големи сладури!!!

Ина Лейди, добре дошла  bouquet Напиши нещо повече за принцеса Мирела Wink Кърмите ли се, ядете ли пюрета, каши, колко сте големи, имате ли зъбки и въобще всякакви подробнисти Peace Да не пропуснеш да ни споделиш и дали говори, че тук "май" си имаме едно бебе генийче, което на шест месеца казва топка, здрасти, чао!  Peace

Прашец, специално искам да ти пожелая успех с диетата Peace И да си купиш кантар Peace Laughing За съжаление, така желаните и мечтани плодове, са разрешени чаааак в третата фаза и то по един плод на ден. Мен точно плодовете, ме амбицираха да ям по-малко количество храна през първа и втора фаза, да сваля по-бързо килограмите и да стигна до третата, където ми се случва гала вечерята да ми е с промишлено количесво плодове Blush

Миме, явно мащабите на вашия апартамент са необятни, щом продължаваш да поръчваш и пролучаваш с чувалите и ДОРИ имаш място да криеш нещата Joy Joy

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 21:13 от djidjito

Общи условия

Активация на акаунт