Стискайте ни палци

Там нямам нет и докато си пусна няма да пиша.
Послушни бебчета и много
за всички от нас!!! 
за всички от нас!!!
,ще стигнете ,къде ще ходите.Задръж се там,и като дойдем на почивка да ни разходиш

Става въпрос за следното: Йоана както писах перди, след навърши на 6 месеца много и се развали непробудния нощен сън.
Буди се по 3-4 пъти на нощ и мрънка , давам и вода , биберона , но към 03:00ч. обикновенно събуждането и е по-упорито и понякога не ми издържат нервите и я кърмя. Тя от както се е родила не ядеше нощем , просто сама си изгради този режим/за разлика от брат си който беше голяма лакомия като бебе/. Не че имам нещо против това хранене , но все си мисля, че вече не е добре и нощем да се товари коремчето при положение , че вече не е само на кърма , а яде и пюренца , каша. Разсъждавам си аз в този ред на мисли, че все пак трябва да има време , в което стомахчето да почива. Но от 2 нощи нещо ми се загнезди мисълта , че може наистина да огладнява детето и да не му стига вечерното кърмене , което е в 20:30ч. и трябва да издръжи до 06:00ч сутринта. Мислех си, дали , ако една вечер и дам кашата от следобедното хранене вечерта , дали пак така ще се буди / просто да видя , ако яде нещо по-калорично дали няма да спи по-спокойно/. Чудя се само , дали няма да и е тежко и да я боли коремчето...

. Не съди по града по панаира. Освен това града много изостана откъм работа, заплати... Аз пък бих се изнизала към Варна.

Докарахме го дотам, че заплатите тук са по-ниски от тези в градове като Хасково и Благоевград например. Мислила съм с мъжо да идем в София или Варна. Но се разубедих - по-добре в чужбина отколкото в друг град в България.