Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Добриютро...

Татко и бебе са се пльоснали на спалнята и спят най-активно. Много са ми сладки. Вчера Инето го приспивам и по едно време вече я оставям заспала, завивам и в този момент дечко си отваря очетата, прасва ми една огромна усмивка и пак си заспива. Лелеее, разтопи ми се сърчицето от кеф.

Ем, питай ме с какво НЕ го храня и отговора е лесен - с нищо. #Crazy Даже още обедно хранене не съм успяла да заместя. Като стисне тази ми ти уста и край. Почти само на мляко е и последния месец е качила само 100 гр.

Ината си я храня два пъти нощем - към 23-24 ч. и после, когато си реши - в 2, 3 или 4. После в 8.30. Не ми пречи на съня и не се чувствам уморена след това, но не ми е много приятно. По едно време беше спряла да яде в малките часове, но сега си й давам, защото ми отказва всякакви течности или по-точно ми отказва уредите за приемането им.

# 541
Цветен, за елдата и аз знам, че е тежка за стомахчето, по-тежка от оризовата. За калоричността не знам, но за това съм сигурна. Въпреки това аз снощи дадох елда, защото имам отворена елда и овесена каша, е какво да ги правя няма да ги хвърлям я. А май и двете са по-подходящи за закуска  newsm78

# 542
cveten prashec - благодаря ти за уточнението за кашата от елда. Аз досега не съм взимала и не съм чела кутиите, явно съм останала с погрешно впечатление за калоричността.
Jillian - не е много зле положението, 100 г са малко, но пък ти се буди само веднъж през нощта, моето пък се будеше освирепяло от глад поне 2-3 пъти за същия период. А като се има предвид, че винаги съм била поспаланка това будене ми се отразяваше много зле. От 2 дни си спинкам и се чувствам супер бодра и енергична. Дори скапаното време днес не ми се отразява.
Може пък Инето да не харесва нещата които даваш. Аз първо като захраних миналия месец смесвах с кърма.

Момичета , ще гласувате ли за моята беболина Ива, участва в един конкурс и са я одобрили в първите 10  Simple Smile
Наградата не е кой знае какво - една раничка с продукти, но ми се иска сладуранка да спечели. Ето линк:

http://www.moetobebe.net/babies/

# 543
  • София
Oф,да такова мрачно ще е май  Sad Днес ще си полежим,но утре ще е тооолкова топло и слънчево.Разколебах се за Копривщица,наистина там е хладно,а на мен на топло ми се ходи.Сега за Благоевград нещо се чудя.Ще се разходим с количката,ще хапнем и обратно.
За моята диета,аз и реди да почна Дюкан се ограничавах,но никакъв резултат.Кантара не помръдваше хич.Сега като се замисля,наистина за 3 дни на протеини свалих 2кг и на първия смесен с зеленчуци и протеини,още 1кг.Вчера пак само чисти протеини и сутринта -700гр  Shocked.Ама аз и по дрехите си усещам,а на талията са толкова много свалените,защото просто изглеждах като бременна.Дали от секциото,но шкембето ми започваше от гърдите.Може би бързо свалям,защото по принцип съм под или около 50кг,небременна  newsm78.То нещо си бях втълпила,и исках да се оплача,но всъщност осъзнах,че моето сваляне си е за хвалба.През всичките дни обаче,си пиех по една чаша мляко с нес ,с кафява захар.Днес и това спирам,представям си колко съм стопирала нещата с нея. ooooh!
Мише, готово.Ама каква шапка има снежния човек  hahaha

# 544
  • София
Мише хайде имаш вече един глас от нас.
Емили за по-тежка не знам, може но до сега не съм установила никаква разлика в поведението когато е яла различни каши, но пък и аз не давам повече от 1 с.л. на хранене, нали ограничаваме калориите, може би не се усеща заради малкото количество което изяжда, но че е по-нискокалорична знам защото специално съм проверявала, нали си имаме проблеми с килограмите.

# 545
Гласувах Peace
Добре дошла на Ина лейди  bouquet, адашка изглежда - и аз съм Ина, но не съм убедена, че съм лейди Joy Разкажи нещо за вас, наистина.
Аз тия дни главно чета и не стигам до писане - исках много неща да кажа, но не са актуални вече. Само за Вигантола ще споделя, че и на мен ми бяха казали да се смеси с малко кърма, но не знам дали е, за да го изпие бебечето или за да се усвои, ще взема да питам педиатърката си.
Гледам, че и други бебета похапват нощем, аз се бях притеснила, не знам защо съм решила, че едва ли не всички други вече не сучат нощем, а най-много веднъж към 5-6..., а пък аз още не давам някакво сериозно количество каша следобед, да взема да го увелича. Нали ще замествам уж хранения аз, а се мотам. И аз мислех, че чак към годинката се дава вечеря, въпреки че очевидно би трябвало да искаш да го заситиш именно вечер, ма така е по таблиците...мислех, че сигурно е тежко за стомахчето ли, какво ли newsm78
Не знам кой назад се беше притеснил за уменията - та Моника не седи още стабилно седнала даже.
Леле, а представяте ли си верно да е генийче на Дейзи бебето, пък ние да не вярваме, знае ли човак. чакаме да се включи с още новини и видеоматериал Simple Smile
А за калоричността на кашите - според вас наистина ли толкова се пълнее от кашите? Все си мисля, че едно балансирано хранене със зърнени продукти - особено ако не е бяла пшеница, а овес, пълнозърнести продукти и т.н, би трябвало да е полезно. Аз ям страшно много пълнозърнести продукти и преди да забременея бях 47-48кг. (при ръст 170см).

# 546
Здравейте!  Hug 

Дюканки,хляб не се позволява или?

Чета ви,но не пиша,защото тъкмо почна и мрънки ме извика и така...бягам!

# 547
Добро утро момичета   bouquet
Благодаря ви за топлото посрещане  Hug Hug Hug
Да разкажа за моята бебка на 6месеца и 19 дни, 8.80кг; 66,5см.
От три седмици вече се захранваме въвела съм картофи, моркови, тиква и пащърнак от които се обрина Sad няколко дена бяхме на капки но сега вече всичко е наред пъпчиците изчезват вече Smile
Сега си мисля какво ще е най-добре да въведа  newsm78 . Нямаме още зъбки,но много я сърбят венчетата  ooooh!
Браво на говорещото бебче   smile3501

# 548
Деянова, непременно питай за хляба в дюканската тема Wink
 Joy
Не съм дюканка, но ще ти отговоря - не, несе позволява, - има там някакво хлебче с трици - него можеш да си направиш, обсъждаха тия работи мацките. Може да потърсиш рецепта. По-запознатите ще ти отговорят по-подробно.

# 549
Абе аз само ги чета тия Дюкански истории,но така не се сваля  Joy
Може би,защото са само 4 кг и не ми се захваща!  Whistling

# 550
  • София
Привет мами,
Честити месечинки на астралните ни близнаци и специално на Калина на Ели!  bouquet

Започна се с рибките ( и аз съм една голяма пираня) Laughing
Хубав ден и много усмивки.
А, пък Анди вчера каза няколко пъти "баба", а още не е казала мама.  newsm45 Майка ми ни е на гости и сега е на седмото небе от кеф.
Мише, готово - дадох своя глас и този на мъжа ми и майка ми!

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 11:17 от Cesari/ Olia

# 551
Добро утро Hug

Цезари, много ти благодаря Hug, но днес НЯМАМ РОЖДЕН ДЕН Laughing Другата събота съм Wink Страхотен букет Hug

Мише, имаш и моя глас Wink
Деянова, "нормален" хляб не е разрешен, може "ненормален" с трици Laughing...има много рецепти Peace
Фортунче, а може да пробваш и с бебешки бисквитки в млякото, ако й идва тежка кашата вечер.

При нас  в Младост пече слънчице!!!

# 552
Добро утро!

Честити месечинки на:Мария на Грация*,Никола на svetly_,Калина на EliG,Ясен на мушмул, Доминик на moeto dete prekrasno,Андреа на cesari

# 553
  • София
Джиджи, Фейсбук ме е излъгал той ми е напомнял, пък аз реших, че е днес)! Embarassed Нищо, запазвам си пожеланията! Laughing
Fortune, ти си рожденничката! Grinning Много, здраве, щастие, любов, къмет, успехи! Весел празник и мног поводи за усмивки! Hug
Чочи, благодаря!

# 554
        Мише, и аз гласувах. Успех, ние спечелихме награда в списание "Шарено", но така и можах да си го намеря. Някой ако има броя за м.януари, може да види Санди. Благодаря за инфото за eurobook, на пръв прочит не разбрах как се поръчват по пощата, но когато имам възможност, ще разгледам внимателно. За охлювите, аз бих се занимавала с менажирането на целия цикъл - производство, преработка и търговия. Ще видим.
       Емили, аз харесвам и стария град, гребната база, района около джамията, тепетата, заведенията, не знам какво не ми харесва в Пловдив.
       Джиджи, и от мен ЧРД, желая ти ти здраве и много щастливи мигове със семейството ти! Ами значи същото пожелавам на Fortune, а на Джиджи - предварително.
       Дайте да се преброим колко риби има във форума, аз съм на 7 март.
       Хубав ден! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт