Татко и бебе са се пльоснали на спалнята и спят най-активно. Много са ми сладки. Вчера Инето го приспивам и по едно време вече я оставям заспала, завивам и в този момент дечко си отваря очетата, прасва ми една огромна усмивка и пак си заспива. Лелеее, разтопи ми се сърчицето от кеф.
Ем, питай ме с какво НЕ го храня и отговора е лесен - с нищо.
Даже още обедно хранене не съм успяла да заместя. Като стисне тази ми ти уста и край. Почти само на мляко е и последния месец е качила само 100 гр.Ината си я храня два пъти нощем - към 23-24 ч. и после, когато си реши - в 2, 3 или 4. После в 8.30. Не ми пречи на съня и не се чувствам уморена след това, но не ми е много приятно. По едно време беше спряла да яде в малките часове, но сега си й давам, защото ми отказва всякакви течности или по-точно ми отказва уредите за приемането им.

Днес ще си полежим,но утре ще е тооолкова топло и слънчево.Разколебах се за Копривщица,наистина там е хладно,а на мен на топло ми се ходи.Сега за Благоевград нещо се чудя.Ще се разходим с количката,ще хапнем и обратно.

, адашка изглежда - и аз съм Ина, но не съм убедена, че съм лейди
Разкажи нещо за вас, наистина.

Майка ми ни е на гости и сега е на седмото небе от кеф.
Много, здраве, щастие, любов, къмет, успехи! Весел празник и мног поводи за усмивки!