Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
По спомен като бяхме в бременната тема, доста сме рибите Wink Аз съм на 6-ти март!!! Нямам РД днес, но пожелания винаги приемам Laughing

Цезари, да не бъркаш и за Фортунчето, май беше споменала, че е на 28-ми Thinking

# 556
Благодаря за милите пожелания Cesari/ Olia !!!
Но утре ще почерпя подобаващо!!! Утре на 28.02. ставам на цели 32 години... Mr. Green
Благодаря на всички за отговорите за вечерното хранене! Ще видим как ще реорганизирам храненията , ще трябва да яде следобед кърма , а вечер каша май... при това положение , ако се окаже кашата решението. А иначе не съм и въвела глутена и от тези кашите за "лека нощ ", не мога да давам още, както и такива с бисквитки. Ще го мисля...
Мише 333, ти нали кърмеше , я сподели ти как засити твоята Ива? Може и на лични , за да не натоварваме темата излишно. Hug

# 557
Честито на всички бебоци, които имат месечинки днес !  newsm38

Сега сложих снимка на Ивето  при седем месечните бебчета. Всички са големи сладури - то нашите гарджета са си най-хубави, спор няма!  Mr. Green

Ние днес май на разходка с татито няма да ходим, че май ще вали. Но пък за сметка на това май ще караме бебка в някои строителен хипермаркет, че трябва да купим нова батерия за кухнята. Горкото го размотаваме като куфар, досега поне 50 пъти е влизала в големи магазини, даже 3 пъти в Метро  Simple Smile

djidjito -супер е , че си имате слънчице.

Cesari/ Olia
- не се притеснявай - и мама ще каже. Май баба им е по-лесно. Ива пък няколко път казва нещо между мам и мом, дето му викат на този звук  отворено о  Mr. Green
Ама не знам дали е мама или пък бебешка дума.
Иначе осъзнато казва пуф, като й се ака или пи - за пишкане.  Laughing
Fortune - пиша ЛС

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 12:05 от Mishe333

# 558
  • София
Цезари честита ви месечинка! Да е жива и здрава Анди! Честити месечинки и на другите пораснали бебоци!

# 559
Хахахахах, Цезари, от третия път ще уцелиш Joy (да не се обидиш сега) Hug Hug  
А, ами то вие сте имали повод Hug ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА!!! ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И УСМИХНАТА ДА РАСТЕ!!

Фортуне, има бисквите без глутен на Плазмон, но в интерес на истината се оказа, че не са малко популярни и трудно се намират...провери при вас, може да има Peace Пак са в оранжева кутия, но е с различна форма - http://papa-bebe.com/hrani_drugi.html
Мише, аз Стелла навсякъде я водя с мен Wink

# 560
  • София
Джиджито тези бисквити на Плазмон са без глутен, но пък съдържат млечни протеини и аз ги гледах преди (въпреки забраната ни), викам си по една бисквитка на ден нищо няма да й стане, но... нъц. Без глутен и млечни протеини не открих, ако някой знае да свирка.
Я ми кажи как си овкусяваш салатката от марулка, че така съм се наточила на една за обяд пък се сетих, че не може олио, няколко капки зехтинче много ли ще ме върне назад, защото иначе само с оцет ще съм като зайче което си хрупка тревичка.

# 561
Деянова, ама разбира се, че си трябват зърнени храни, няма да ги държим на диета бебетата я. Полезно е, спор няма. От кашите май най-неполезна е царевичната, а и е най-тежка май.
Fortune, плод с кърма не можеш ли да дадеш следобеда?
И аз съм на 6-ти март с Джиджито заедно, помня от миналата година.
Мише, че те си умират да ходят по магазини хлапетата, къде другаде има толкова неща за разглеждане.
@mi, явно настина ми е писнал града  Mr. Green
matzko, много ми е далече, иначе бих дошла
Цветен - е като се казва тежка се няма предвид чак че много тежко ще му стане на детето, ние си ядем елда още от 6 месец без проблем, вече 2-ра опаковка, всеки ден, и аз не съм виждала промяна. Явно се има предвид, че стомахчето я преработва по-трудно.

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 12:37 от Emily_

# 562
Аз съм на 15ти март, ха-ха-ха, верно голям аквариум тука.

# 563
Цветен аз слагам на слатката балсамов оцет (в повечето има малко захар, ама голяма работа), Можеш да ползваш и обикновен оцет.  Peace

Зехтина го заместих с парафиново олио (от аптеката) - но мъничко, че ще те прати бързо в тоалетната. Става супер.  Peace Но имай в предвид, че не става за топлинна обработка.

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 16:50 от Анонимен

# 564
Ем и аз помня, че си ми астрален близнак  Wink Hug
Цветен прашец, много исках да ги сваля тия кила бързо и не си позволявах никакви мазнини. Но знам, че повечето капват зехтин тук там в ястията Wink Иначе зелената салата застройвам или само с балсамов оцет или басамов оцет и горчиза или правя един сос, който уж е за риба, но го слагам на всичко, включително и салати - 1 сварено яйце, 2с.л. кисело мляко, връзка копър, връзка магданоз, малко черен пипер, малко лимонов сок - пасираш с пасатор Peace

# 565
  • София
Благодаря за отговорите момичета, но аз вече си хапнах салатката с малко зехтинче, така бях зажадняла за нещо зеленко. Рал ще пробвам с парафиновото олио, Джиджито и твоето сосче. Peace

# 566
Да се включа и аз в аквариума Laughing.
Инкс, ха така астрални близначета се оказахме и аз съм на 15- ти март Hug.

# 567
  • Кърджали
За разговорите за диети няма да севключвам. Надявам се амо от четене за диети да отслбана засега, ама не ми се отдава още.
Аквариума няма да е пълен без мен. Другата седмица пораствам с още една годинка. Духом ще си остана още нан три годински, ама лошо няма.
Кати само си бръмчи(дъщеря на баща си, брр, бр).Тук таме квака като жабче..Мама, тати, баба не признава, няма такива. Само като плаче ми повтаря само "аммм амммм"
И от вчера се научи да отваря шкафовете

Иначе все забравям да споделя, че от няколко дена като е кисела, или имам дасвърша нещо из вкъщи, пък дребосъчка иска да съм около нея и пускам на компютйра Бейби Айнщайн. Определено спасява положението, няма такава радост.. Най се кефи на филмчето за числата, сигурно от вън я чуват как се смее.

# 568
  • София
Едно бързо въпросче, че сме тръгнали към био магазина на площад Журналист, работи ли днес и до колко часа.

# 569
Калина най-много се радва на Бейби Ван Гог. Mr. Green Пускам го, ако трябва да я оставя да полежи малко в шезлонга след ядене, за да не си напъва коремчето и да повърне.

Реших и ние вкъщи от понеделник сме на диета. Ще пробваме тази, която Сиси предложи - система минус 60, пък да видим какво ще стане. Предполагам, че само смяната на режима ще има ефект. Важното е, че там кила се свалят по-бавно и няма опасност при стопяването на мазинините в организма да се отделят твърде много токсини, които да преминат в кърмата.

Много рибки сте се извъдили. Hug

Общи условия

Активация на акаунт