Юлски бебета - Тема 26

• 21 634
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Честита Баба Марта на всички!
Нека нашите Пижовци и Пенди растат бели и румени, засмени и щастливи за радост на мама и тати!

# 661
  • София
Честита Баба Марта! Много здраве и усмивки!!
Аз съм много зле,вчера казвам,че съм болна,но за среща се глася  ooooh!  .И забравих да кажа,че имахме месечинка вчера..
Миласара успех с преборването на депресията!
Драга и аз не съм грам стриктна с диетата,на втория ден вече ми се гади от яйца и пиле  Sick .Много сухо ми идва,почвам да се запичам,а и черния дроб се натоварва доста с тия чисти протеини! Сега от болестта свалих 3-4 кг,надявам се още мъъъничко.Тъпо ще прозвучи,но се радвам,че се разболях,даде ми стимул да отслабна.  Crazy   Embarassed   Rolling Eyes   Blush
Та днес със срещата ще се въздържа,няма да ви кашлям насреща.
Еее и Напетя и Грация се появиха замъничко  Hug

# 662
Ох киселячката най-после заспа, тъкмо се чудех какво ми е и се сетих, че сигурно е пролетна умора. И аз се присламчвам към мрънкащите по цял ден за нещо бебоци, има мир само когато спи, а тя от мрънкане изведнъж се отрязва просто, много е смешна. За пролетна умора освен витамини друго не знам.

# 663
  • Силистра
ЧЕСТИТА БАБА МАРАТ!
Да са живи и здраваи всички мами и дечица

Момичета, влизам на бързо да честитя празника и на всички месечинки да са живи и здрави

Да ви покажа и нашия малък седемесечен щангист
http://julskimami.snimka.bg/baby/bebetata-ni-na-7-meseca.463899.17624621

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 12:02 от svetly_

# 664
Честита Баба Марта! Да сме живи и здрави, много усмихнати и щастливи!

Мила, ох... дано им се размине на бръмбарите. Сафо е права, на Калина й се размина с инхалации АБ-то.

# 665
Честита Баба Марта!
Честити месечинки на порасналите бебоци  bouquet
Аз не съм писала от много време но ви следя редовно.
Да се отчета Мими е 9100 и 73см. Катери се като маймунка и иска постоянно да стой изправена.
На всички болни бързо да се оправят. Hug

# 666

Почерпете се за баба МАРТА, за нашия тати Марти и за моето бебче, което е на седем месеца вече и има още едно сладко зъбче!!!

Отивайте на разходка, времето е супер, а болните бебета да се оправят:))))

# 667
MAMA MISHE,да сте живи и здрави!
Не забравяйте днес да си намислите 1 ден от м.МАРТ-нали знаете,че какъвто е денят,който сте си намислили,такава ще е цялата ви година  Wink

# 668
Айде, и мен да не ме забравяте, аз напоследък съм от четящите  Wink
Честита Баба Марта!!!
   bouquet

Да са ни румени и засмени дечицата и бързо оздравяване на болничките   Hug
Това да деня от месец Март и аз си го знам и винаги си избирам ден към края на месеца, за по-голяма вероятност той да бъде слънчев  Wink

# 669
      Честита Баба Марта,
      Всички бебета да са здрави, бели и червени, а на майките оптимистично пролетно настроение!

Започва най-любимия  ми месец  март – баба Марта, 3 март, РД, 8-ми март и първа пролет.
      Днес беше добро началото, малян със ставането си се изпика и изака в гърнето, после се разбрахме да ни изпратят от Института по рози в Казанлък разсад на питомна шипка, а в 15.00 имам час за зъболекар. Ще ми вади един мъдрец, който си го влача още от бременността. Само на вас си признавам, че много ме е страх, но се радвам, че ще разкарам един проблем. Така, че няма да мога да дойда на срещата, за което съжалявам.
      Против пролетна умора, препоръчвам добро настроение, слънце, много разходки навън, и коприва, и секс
      Миласара, така се зарадвах, когато те видях на линия във форума, и много се натъжих когато те прочетох. Пожелавам ти бързо да излекуваш децата, и това да е за последно за тази година. Ние със Санди сме с теб – много целувки и прегръдки.
      От днес е много подходящо започването на диети, следващите две седмици са благоприятни за сваляне на килограми, може да се похапва и повече, организма бързо се справя с калориите(това е по лунния календар).

Всички болни бебета и майки да оздравяват, и весела среща!
 Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 13:45 от @mi

# 670
  • София
Мимето най-добрия лек срещу пролетна умора е доброто настроение, повече положителни мисли те са и най-добрия антиоксидант и най-добрия антидепресант.
Мила я се дръжте, не така всичко ще бъде наред, всички се сдухваме от време на време, но бързичко трябва да влизаме в релси, тези дечковци вижте как с 4 очи ни следят и чакат да им се радваме. По повод детегледачката да кажа имам една приятелка която се е кандидатирала за тази длъжност интелигентно момиче, тези дни смятам да я преслушам как се справя с Кати и после ако реша, че се справя който има нужда да свирка. Много е надъхана да видим, иначе в общи линии съм я запознала с основните правила стриктна е надявам се, че ще се справи.
Ех Драга ти направо си за завиждане при толкова много прегрешения си свалила цели 6кг., аз уж се опитвам да съм стриктна обаче 8-ми ден вече си седя на 4 см. от обиколката, ще се гръмна вече, е признавам прегреших с малко зехтин в салатката, ама това е всичко. Да питам, че уж четох но нещо не разбрах, какаото позволено ли е, защото Мама Диди даде една рецепта за кекс с кафе, но аз не обичам много вкуса на кафето в сладкишите и ми се иска да сложа какао, може ли? Във фаза ПЗ съм.

# 671
Честита Баба Марта на всички малки и големи  Hug Да сте живи и здрави,румени и засмени  Hug

Мила,спокойно ще се оправите Hug

Катето вече 4 ден вдига Т.Днес ги изкарах малко навън да подишат но бързо се прибрахме.Петя вече е по-добре.Яслите на 03,03 няма да работят така,че ще я пусна чак в четвъртък-хем да ми се пооправи напълно.

Прашец, какао по принцип не е позволено но го пишат в рецептите по малко да се слага. Ти може да не обичаш кафе ,както и аз но сложено в кекса е страхотно.  Peace

Драга, явно наистина имаш да сваляш щом при толкова много прегрешения си свалила цели 6кг. Явно лесно сваляш. То спокойно може да се каже,,че не спазваш диета и слабееш - не се тормози тогава с Дюкан  Laughing

Чочи,аз това за м.март го знам но не да си измисляш ти ден,защото така всеки ще си измисли ден към края а ти се пада този ден на който си роден.Например аз съм родена на 20 -то число и следователно за мен е 20 март.  Peace

Честит имен ден на всички празнуващи и честити месечинки на дребчовците
[/color]

# 672
  • София
Цветен прашец аз се интересувам от детегледачка,точно се канех да питам,но все забравях.Като я тестваш кажи как е минало  Peace
Днес щеше да е хубаво времето,а като го гледам сега се сговняса.Дано момичетата в парка да са под чадъра  Simple Smile
Някой да каже нещо за стриите? Какво ще правим с тях?Или нищо да не правим,те си избледняват?Моите по корема са ужасни направо,незнам какъв бански ще обличам, освен цял  Close

# 673
  • София
Честита Баба Марта на малките сладури и семействата им! Да сте здрави и щастливи, румени, засмени!
Да споделя на бързо, че снощи дадох в 20.00 часа на Анди каша, заспа към 21.30 и се събуди  чак в 6.00 сутринта.  Heart Eyes Тази вечер пак ще пробвам.
Мила Hug
Целувки на всички и всички да са здравички!

# 674
  • София
Кукумявка ще пиша като я тествам. Не знам мойте критерии дали ще те устройват, но ще пиша подробно какво съм изисквала ти ще си прецениш.
Сафо не каза при вас от студ ли се оказа нощното будене.

Общи условия

Активация на акаунт