Юлски бебета - Тема 26

• 21 634
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Плети, плети, Бабо Марто,
изплети ми мартенички,
да ги вържем на ръчички,
да излезем на полето,
да наберем иглика,
кукуряк и минзухарче,
да посрещнем гостенките –
лястовички бързокрили,
кукувица самотница
кърко-щърко жабара,
че ни водят пролетта,
да натопли земята,
да разтупка сърцата.

Елин Пелин

Миласара не се предавай на лошите мисли/ аз минах неотдавна през това/ ще се оправят дечковците и пак ще се смеете всички. Пожелавам ви искренно  баба Марта да ви донесе много здраве и сила!  Hug Peace

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 09:43 от Fortune

# 646
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
    Бъдете здрави!!!

Миласара, не се давай на депресията, вируса наистина е упорит, но ще се преборят малчовците Hug.Пробвай като Джил с инхалатор за кашлицата, мисля си, че на тях това им помогна , за да се разминат с антибиотика.

Весела ви среща, така ми се иска и аз да дойда някой път, но нямам шанс преди края на учебната година

# 647
Честита Баба Марта !!!
Да бъдете много здрави и засмени !
Пожелавам ви пролет и слънце  Hug

Ние сме от групата на сериозно неспящите. Гушкаме се по нощите сякаш е новородено  Crazy Heart Eyes

Мила, може би наистина имаш нужда да поговориш с някого за страховете си ! Вярвам, че ще се почувстваш по-добре от срещата с психолог  Hug Heart Eyes Да се оправят и дечицата  Hug

Карелия, кой знае колко му е било некомфортно на Нико. Пък и нали е мъж, те от мухата правят слон, когато са болни  Wink Ще се оправи дечко и да разкарате на далече всички болести...  Hug

# 648
  • София
За срещичката - идвам този път!

# 649
Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки!

# 650
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МИЛИ МОМИЧЕТА! Да сте живи, здрави и засмени вие и любимите ви същества!

(Джил, Тан, Медула) Олеее бива ли сега така да ме засрамите  Embarassed Embarassed Много балгодаря за хубавите думи, ама Джил, знаеш ли как тежат +6 кила...ама нищо, като спрем да кърмим ще се подкрепяме с теб и ще слабеем заедно, че море ни чака  Hug Hug
Миласара, добре завърнали се! Желая ви бързо оздравяване на всички у дома Hug Разбирам те как се чувстваш, аз ужасна фобия имам да не се разбелее Малчо нещо, направо ме втриса само като си го представя.

Ние мислено ще сме на срещата днес  Hug Много бих искала да се видим, ама по задачки ще тичаме с Малчо
Желая ви прекрасен, слънчев ден! (най-после дойде март, много го обичам тоз месец)...

# 651
Бели небесни мечти, червени блестящи лъчи, утринно слънце изгрява – ново начало ви дава!

Честита месечинка на днешните бебоци!   bouquet
На всички болни дечица, бързо оздравяване  Hug

И моите момченца са болни. При баткото почти минава, но малчо тепърва започва. Дано не е сериозно  Confused
На всички болни дечица, бързо оздравяване  Hug

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 10:01 от Radina

# 652
ЧЕСИТА БАБА МАРТА И ОТ НАС СЪС СТЕЛИЧКА!!! ВСИЧКИ ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Мила, Hug не се самообвинявай, едва ли биха били по-различни нещата, ако си бяхте тук....вирусът върлува със страшна сила, половата бебчета са болни Sad

# 653
Честита Баба Марта! Бъдете здрави, усмихнати и щастливи! Нека всички бебета и техните каки и батковци оздравяват и цяла година болестите да ги подминават!

Мила, наистина е добре да поговориш с професионалист, явно си под голямо напрежение  Hug Децата ще се оправят, знаеш го, но ти трябва да си пазиш нервите. Все си мисля, че не само болестите те тормозят толкова. Не знам аз как бих изкарала толкова време с две /а когато и малкият батко е у вас - с три/ дечица по цял ден. Защо не потърсиш някоя детегледачка да ти помага?

МимеHug

Стискам палци всички бебета и по-големи дечица да оздравеят по-бързо!  Praynig

# 654

Честита Баба Марта и от мен! Бъдете здрави и весели!

# 655
Баба Марта здраве носи пълна кошница с цветя и на всеки на ръката, връзва някаква мечта – да я гледа, да я мисли и да чака пролетта – да се сбъдне и да цъфне и да бликне радостта.Честита Баба Марта на всички!

# 656
Честита Баба Марта! Да върже мартенички на всички и да донесе много здраве, щастие и весели игри на малките юлчета !

# 657
Честита Баба Марта на всички ви, румени бузки, здрави дечица, щастливи родители Heart Eyes.
Момичета, мерси, но при мен 6 кила не са много, защото имам много за сваляне и 6 кила са си леко незабележимо.
Цветен прашец, ами денем си я спазвам, вечер вече почти не става. Вечеряла съм китайско една вечер и няколко пъти си правихме пица. Вече незнам колко дни съм на месо и кога да включвам зеленчуци, защото все нещо прегрешавам напоследък и ми се вижда безсмислено да го спазвам. Все се каня да се стегна, но нещо нямам сили да готвя по два пъти, защото им омръзна тука на мъжете да ядат месо, та трябва две менюта. Спазвам стриктно само готвенето без мазнини и колкото се може по- диетични и полезни храни. Гледам да не ям сладко и хляб, макар че вчера примерно си намазах една филия, защото просто нямаше нищо за ядене и щях да припадна някъде. Шоколад си чопвам по едно две парчета, ако яде някой. Абе много прегрешавам в интерес на истината Blush.
Джил и мен не ме радва много това розово Peace.
Подкрепям поста на Джил, Фелисити е много слаба, стройна мадама Peace. Фелисити, а знаеш ли как тежат 35 килограма, айде останаха ми да ми тежат 11- 12, за да се върна на килограмите преди раждането, но и от тях имам да свалям още, така че ехе, колко време има за мен.
Хахахаха, Мамбина, като отчетна мафия сме, кой къде, кога е бил веднага се разбира  Joy.
Мила, Hug. Може би ти трябва малко почивка, колкото и да е приятно си е изморително да гледаш три деца наведнъж и аз те съветвам за детегледачка и може би малко да ходиш за разсейване на работа за по 2 часа. После ще дойде лятото, вече няма да се боледува така, ще ни грее слънцето и нещата ще са съвсем различни.
Аз да се включа в оплакванията, това дете не спря да реве събота и неделя, само навън  си кротуваше, в къщи просто ме побърка, а на всичкото отгоре не съм свикнала, та ми беше съсвем криво. Нощем иначе си спи, не се будеше, но през деня, ужсен кисельок.

# 658
Честита Баба Марта! Да върже мартенички на децата и да им донесе много здраве и усмивки. На мамите пожелавам прекрасен празник след седмица и си чакам вече пролетта.

Мила, Hug верно си е сдухващо да са болни дечицата, за нищо друго не може да се мисли, докато не оздраявеят. Дано се оправят от бързо по-бързо.
Какичката не се е оправила още, наистина беше много тежко това, което изкара, две седмици няма да ходи на училище, поне спря да вдига 50 градуса температура ooooh!

Драга, май май скоро с червени букви ще пишеш зъбни новини Mr. Green

# 659
  • София
Честита Баба Марта и от мен   bouquet
Мила, Naughty, нали знаеш,че децата усещат като има нещо.Горе главата,не се предавай.Като си помисля ,колко температури ,повръщания и бели ни чакат  ooooh! То на са рани,не са гипсове.То и пролетната умора ще ни сгепца скоро всички  Rolling Eyes А нещо да знаете за да я предотвратим ?

Общи условия

Активация на акаунт