Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Ооооооооооооооо,миласара,.

# 631
Фелисити, дрънкаш глупостиииии - не знам в какво криво огледало се гледаш. За който не я виждал, Фелисити е една висока, готина мацка, по която излишни кила и с лупа трудно се намират.

И без да съм я виждала е оставила такова впечатление у мен, на готина мацка, готина и по душа. Hug

Тъй, тъй...

Тан, много ти харесвам малкото мрънки. Приеми, че съм му нацелувала бузите виртуално. Hug

# 632
Стига толкова болни бебчовци  Confused Бързо да се оправят всички дечица  Praynig Praynig Praynig

Драга и аз ви мернах днес на опашката на коня и ми се стори по-слаба  Peace Hug

маймун, честито второ зъбче на Стейси  Hug

За срещата или към 11 или към 13/13:30 ?
Давайте предложения  bowuu

# 633
Хе-хе, Фелисити е слаба, сещам се за едни неща, които могат да се свалят около нея, ама то няма да са килограми Mr. Green

Както си пиша и ми литва мишката неконтролируемо  нанякъде Thinking, може ли да имам хлебарка в лаптопа Shocked?!?!

Срещата може да я направим отворена от 12ч - кой когато смогне running

# 634
  • София
Мамбина,ако кажеш,че сте били между 2 и 4 ч ще се окажем и ние там  Laughing

# 635
СРЕЩА УТРЕ ПРИ КАФЕТО НА СТАДИОНА НА АРМИЯТА ОТ 12Ч. (Който, когато смогне с идването !)   Mr. Green Wink

Мимето, ние обядвахме до 2 и после се прибрахме. Драга минаха към 13:30...  Wink Бяхме без малкото  Wink

# 636
  • София
Здравейте,момичета!Ето ни вече на софийска почва.Почивката мина горе-долу добре. Покарахме ски и тримата.Малкият батко беше изключително сладък (качихме го за 1ви път) Heart Eyes,въпреки че милото беше на АБ през цялото време. Sick Аз не знаех на кой свят съм от притеснение и точно когато започнах да се поотпускам,а той свали Т,майка ми са обади да каже,че бръмбарите са с Т. Cry Не се прибрахме веднага,защото беше ниска (37,4) и еднократна,но днес, като се прибрахме, установих,че и двамата са със зловеща кашлица,а бръмбарка и с 37,5. Cry Чувствам се ужасно виновна. Педиатърката ни е в провинцията,но се прибира утре и ще ги прегледа и 3мата,че баткото, въпреки АБ, не е спрял да кашля.Аз съм в ужасна депресия и направо не мога да се позная. Confused Утре ще се обадя и на психо,защото това не може да продължава повече така. Stop

Честито на всички,които са имали повод за празнуване докато ни нямаше!

Чочии, Hug
Марулка,стискаме палци всичко да е наред! fingerscrossed
Мама Диди,дано принцесите бързо да се оправят. Hug
Медула,как е каката?

Поздрави на всички! Hug Hug

# 637
  • Canada
Работата явно наистина става сериозна с този вирус...
Миласара, не се давай така... Hug Знаеш, че няма как да израстат децата без да боледуват... Лошото е,че ако е същия вирус като нашия, няма да се разминете без АБ. ooooh!
Мамо Диди, и на мен ми стана много мъчно за твоите момиченца... Много е кофти това, че трябва да свикнем, че едното като е болно, почти сигурно и другото ще се разболее... Tired А в това отношение, Миласара най не е за завиждане...
Джил, благодаря за отговора... Hug
Кукумавче, дано оздравяваш по-скоро... Внимавай и за малкия сладурчо... Hug
Фелисити, извинявай мила че съм пропусналадате поздравя в предните постове, но нали знаеш как изкуфяваме покрай болно дете... Rolling Eyes Бъди жива и здрава, много обичана и усмихната... Hug  bouquet

Аз се поиспокоих откакто даваме АБ (въпреки че по принцип съм много против), но Нико веднага се почувства по-добре и успя да спи милото... Е такова чудо досега не бях чувала или виждала - дете да има Т и да не може да спи... #Crazy

# 638
# 639
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА МАМИ, БЕБКИ И БЕБЧОВЦИ! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ!

# 640
Баба Марта бързала, мартенички вързала, на момиче и кокиче, на момче и на дръвче!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки!

Нас пак ни нямаше уикенда и съм ви поизпуснала.
Всички болнички дечица да се оправят!!!

# 641
  • София
Честита Баба Марта,
бъдете здрави, румени и засмени!!!
На малките бебчовци и техните каки и батковци двойна порция здраве!!!

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 09:15 от sisko_75

# 642
  • Кърджали
Честита Баба марта!
Нека Баба Марта да окичи всички деца с мартенички и да им донесе здраве и усмивки!

# 643

Я виж ти Грация се появи...уви, за малко  Crazy
Миласара, стискам палци да се оправиш.

# 644
честита баба марта на всички бебчета и техните майки,много здраве!

Общи условия

Активация на акаунт