Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
На линия съм за утрешната среща Party Специално за утре и на мен ми е по-удобно в Борисовата. Драга, ще те видим и ние утре с едно Дюканско око Wink

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 18:31 от djidjito

# 616
  • София
Ох момичета, много ви благодаря за подкрепата, някак по-леко ми стана  Hug. Зъби ли са, глад ли не знам, но бързо да отминава, че умората се натрупа. Инкс, съгласна съм с теб – глад, зъби, нервна система...На всички в това положение стискам палци скоро да отминат тези нощни похапвания. Иначе вече 2 зъба си имаме, но може би горните го мъчат.

Фортунче, честит рожден ден! Да си жива и здрава. Много топлина, уют и спокойствие ти желая на теб и цялото ти семейство.

Ем, възможно е да е от рибата, да. Карфиолът не мисля, че е силен алерген, май по-скоро проблемът му е, че е газообразуващ.
Пъзелче, ако от глад се буди и аз бих дала АМ, проблемът е, че той е с предполагаема АБКМ, та само Фризо може да му дам, което е горчиво и бебетата го отказват, та трябва да го свиквам.
Карелия, милинкия Нико. Да оздравявате.
Мама Диди и вие ли се разболяхте...лошава работа и вие да се оправяте бързо.
Абе така като чета много болнички има, този вирус бая се шири май...ужас
Драга, супер! 6 кила са си доста, браво! И аз искам пъъък...писна ми да ходя дебела и разплута..само да спра да кърмя и се почва глад  Laughing

За среща аз ще съм пас. Утре трябва да пообикалям за подарък на мама, че е рожденничка във вторник, а таз година пусто идея нямам какво да и взема.

# 617
Здравейте момичета  Hug Не съм писала от доста време
Фортунче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, бъди  здрава, щастлива и много късмет ти желая   bouquet
Ние също сме малко болнички, уж нищо ни нямаше, а вчера Ели нещо почна да кашля, днес и сополки тръгнаха, за сега няма температура и се надявам и да не вдигне  Praynig Ходихме в Младост в поликлиниката, че наща лекарка беше извън София, но утре ще я посетим да си я прегледа обстойно Thinking
Цулувки на всички, бързо оздравяване на малките дечица и искрено се надявам някой ден и аз най сетне да се включа в някоя срещичка  Blush В тази връзка правите ли още малките спортни срещи през уикенда?

# 618
Fortune - честит рожден ден, пожелавам  ти една прекрасна и незабравима година, пълна с радост, любов, здраве и късмет!

Пожелавам и на всички болни бебчета да се оправят по-бързо.

Ние днес бяхме на разходка, за първи път люляхме бебка на бебешка люлка и за първи път си играха с тати на конче. Отдавна не се беше кискала така - направо истеричен смях  Laughing
Аз на два пъти се стрясках, да не я изтърве мъжо, а те ми се смеят  Rolling Eyes
Днес купих и пюренце от броколи - ще го видим утре  newsm78

# 619
Фортуната Wink, честит рожден ден, да си здрава и усмяна цяла година напред, младички сте  Mr. Green, разбирате ги тези работи.  bouquet

пепче, в момента няма спортни срещи, защото няма свободен терен; Джиджи ще надува голямата свирка Mr. Green, когато има къде Peace

Марулче, нищо й няма на Невичка  bouquet, ще видиш!

Много искам болничките да се оправят бързо Sad Hug

За срещичка в Борисовата, най-вероятно ще се доредим Peace

Мише, харесахме снежния човек Peace...двата човека, де Simple Smile

При нас времето е спряло, нямаме новини, живеем си много добре и спокойно. Снощи Ния излока толкова много мляко, че накрая вече получи позиви за връщане, но размисли и след малко продължи млечния маратон hahaha Аз се занимавам изключително с вдигане на тежести, разнасяне на тежести и целуване на тежести Crazy

# 620
Фортунче,честит рожден ден!МНого здраве,щастие и любов!
Виждам че има още болни бебчета за съжаление!Бъзо да се оправят Нико,Катя и всички болни!Грипът наистина е много неприятен и много бързо се развива и е невъзможно да се мине без АБ.Иначе дава много усложнения!Ради въпреки че пи една седмица  АБ, все още има малко сополки и накашля!
Марулка,много неприятно Hug
Добре дошла на новата мама!
При нас нощното будене е от зъбките.Имам чувството че е като дежа вю!

# 621
  • София
Добър ден и от мен!    bouquet
Сега гледах албума с бебетата и без да гледам надписите отдолу си ги познах всичките  Heart Eyes  Много са ни сладинки  Heart Eyes
Ние се ориентираме към приключване с кърменето,вече е само сутрин и вечер,вече никаква я няма,но и аз подпомогнах де..  Tired
Аз съм болна вече трети ден,първия вдигнах 38 температура,но с Парацетамол я смъкнах,сега само гърлото ми е подуто и не ми минава и това си е..Правих си гаргари с йод,със сода,не и не.Защо така незнам.Смуча Неоангин,тантум,Прополки и пак не ми помагат.Да взема да отида на лекар?  Thinking
Аз не съм на Дюкан,но пак се ограничавам яко,нали съм си и болна и винаги свалям когато се разболея,та сега ще използвам инерцията,за да сваля малко.Правя си една много вкусна салата-става за Дюканки /е,без някои неща/: Нарязвам зелена салата,слагам царевица, крутони, маслини, сусам.Отделно запичам пилешки филенца на тиган без мазнина или с капка зехтин, слагам естрагон и сусам  и после ги добавям в салатата.Добавям лимон и готово.оф дояде ми се,а нямам салата  Close
Марулче стискам и аз палчета!  Praynig   Praynig   Praynig 
Карелийче стискам палци и за Нико! Милинкия,бързо да минава!  Praynig

Фортунче Честит рожден ден!
за Борисовата утре и аз съм навита!

# 622
Привет момичета!
Да знаете как само обичам неделите. Всички сме заедно и имаме цял ден на разположение. Днес сутринта докато приготвях закуската, моите тримата се гушнали и ги заварих ей така:
Много мило ми стана.
От как времето се пооправи сме все навън и трудно ви изчитам , а още по-трудно пиша.
Вчера пропуснах, но днес с малко закъснение искам да честитя месечинка на Андрея на Олинка, разбира се и на всички останали месечинки!
Фортунче, и на теб желая много здраве, щастие и обич!
На всички болнички да оздравяват. И в тази връзка ми стана много мъчно за Катето и Петя на Мама Диди. Направо изпаднах в ужас, четейки написаното. Много ме е страх от болести. На първа мисъл това е май най-големият ми страх. Май бавно, но сигурно се превръщам в хипохондричка и то по отношение на децата.
Марулка, стискам палци при вас нещата да се нормализират. Зная колко тягосно и тежко е подобно положение на неизвестност и очакване. Колко бавно и трудно минават такива дни.
Карелия, бързо и вие да оздравявате! Hug
Мамбинка, много ми хареса арията на твоите мъже.  Hug

# 623
  • USA
Фортун,Честит Рожден Ден !

Карелия,стискам палци Нико по-скоро да оздравее Praynig Hug.

Оля,мерси Hug!

Марулка,не се притеснявай,всичко ще се оправи Hug.

Ох,много болни дечица.Ужасно е.Дано скоро да се оправят Praynig Praynig Praynig.

Юлско бебе,браво за свалените килца.Никак не са малко Peace.

Мама Диди,браво на Катето за гърнето smile3501.Аз пък вчера и днес все я слагам,когато детето е свършило работата и не иска.Тук -там улучвам Laughing.

Emily,много кофти с тези алергии.И моята сестра има такава ,но към кивито и аз ще го забавя доста.

На Стейси и проби и второто зъбче  newsm44.

инкс
, вече са ни големи бебоците за оставяне да плачат.Всичко разбират.При нас сутрешното заспиване е кошмар.Спи и се, мрънка , а не може.По сто пъти я слагам на гърда, реве та се къса Sad.Иначе вечер няма проблеми.Но от това сутрешното ми побеля косата ooooh!.Не знам защо така прави Tired.

# 624
  • София
Хайдеее върнахме се от вилата надишали се с въздух и пощипнати от студа, че там е височко в една борова горичка и заредени с енергия за новата седмица.
Юлско бебе браво 6 килца са си супер резултат. Колко време я правиш диетата. А в какво се изразяват прегрешенията.

# 625
medula - радвам се, че си харесала и двата човека - и при двата имам голямо участие  Mr. Green
И аз тренирам вдигане на тежести като теб  Laughing И имам бая твърд мускул вече  горе на ръцете . Даже мъжо вика, че ще го бия още малко  Wink

maimun77
- честито второ зъбче, ние също го чакаме в скоро време.

tan - сигурна са ти казвали - то твоите три съкровища са като клонирани - много си приличат . Да са ти живи и здрави и да се гушиш и ти при тях  Simple Smile

Един тъп въпрос - защо публикациите ми са толкова малко - предполагам , защото от както пиша  във форума съм писала на 5-6 компютъра  newsm78

# 626
  • София
Сафо,слушам   Rolling Eyes Исках да пробвам само,след като се убедих,че диетата действа,се успокоих  Laughing Почти ги закръглих на -5кг ,но в обиколките е по-голяма разликата.Аз и тогава не правех чисти протеинови дни,ползвах зехтин,по малко кафява захар,пълномаслено мляко.Сега ще гледам пак да се придържам,без крайности  Peace
Fortun,наздраве   bouquet
Вярно много болни,по-бързо да оздравяват  Praynig
Дойде ми втората количка,дефакто третата .Влюбена съм в нея,ако можех ,щях да спя днес вътре  Laughing Тия дни ще пусна обявите на другите.

# 627
Мише защото публикациите в тази тема, както и в някои други раздели на форума не се отчитат.

# 628
Здравейте момичета,

Кажете ориентировъчен час и място за срещата? Явно ще бъде Борисовата градина - на кафето на стадиона на армията? Трябва да се ориентирам в зависимост от часа за обяд на Инето, че нали сме едни сложни. А и ще водя фотоапарата на сервиз да го видят, че нещо дрънка вътре. Sick

Фелисити, дрънкаш глупостиииии - не знам в какво криво огледало се гледаш. За който не я виждал, Фелисити е една висока, готина мацка, по която излишни кила и с лупа трудно се намират.
Карелия, горе-долу й трябваха 10 дни на Калина, за да започне да се оправя. А едва вчера я обявих за здрава и й спрях сиропите и капките. Започна по-миналия понеделник с кашлица и тази сряда док каза, че вече се разминава. Видя ми се цяла вечност това време. ooooh!
Диди, бързо оздравяване и на Катето.
Мише, няма значение от колко компютъра си писала. Просто в някои от подфорумите не се отчитат постовете.

Ъъъъ, само мен ли ме дразни това гадно розово на Родени 2009 г.

# 629
Фелисити, дрънкаш глупостиииии - не знам в какво криво огледало се гледаш. За който не я виждал, Фелисити е една висока, готина мацка, по която излишни кила и с лупа трудно се намират.

И без да съм я виждала е оставила такова впечатление у мен, на готина мацка, готина и по душа. Hug

Общи условия

Активация на акаунт