Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Canada
Благодаря момичета! Явно периодът е такъв, защото много бебчета от нашата темичка се разболяха за съжаление. Така че останалите - пазете си бебчетата доколкото можете от контакти с външни хора, защото вирусчето явно е гадничко. Трудно е да се хване в началото и почти винаги се налага антибиотик (това го каза доки)...

Емили, Фелисити, нормално да са зъбки по това време. Не мисля че глад може да е причината за бебе на около 8 месеца да се буди нощем. newsm78
Емили, при всички случаи си трябва доктор и изследвания, за да се установи дали е от котка или от карфиола или от нещо друго...

# 601
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ДАНИ НА МАМА ЧОЧИ  Hug

Марулка като четох и ми стана много кофти Sad не се притеснявай мисля, че е хемоглобина и нашият е нисък и пием капки (док. каза че това е често срещано при покъсано захранените бебета) всичко ще бъде наред стискам палци да се оправите   Hug Praynig
Карелия 79 скорошно оздравяване на Нико,милото  Hug
Фелисити много е изтощително това събуждане и ставане често и моята бебка снощи три пъти се събужда да цокав по-малко и аз като Цветен прашец си мисля може и да му става студеничко на бебчо newsm78

# 602
Ужас сега се сетих, че вчера ядох риба и след това излязоха пъпките. Като нищо може да се окаже, че е от това - имаме фамилна обремененост сестари ми е с алергия към всичките морски плодове - рачета, мидички и прочие. Чак на изследване изобщо не вярвам да ме пратят, Карелия. Още повече, че сега като премахна алергените обрива ще изчезне до утре, той даже е позавяхнал... Ще ми остане чуденката и определено вече знам, че риба няма да въвеждам преди годинка....

# 603
Форчън, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и да се местите вече само по твое желание!

Карелия, кажи на Нико да оздравява бързо. Много е гаден вируса.
Цветен, дано не е това при вас, а и се съмнявам да се разболее малката, защото е спала отвита.
Марулка, гуш и от нас с Инето. Сигурна съм, че всичко ще е наред с Нева.
Фелисити, милата Tired Thinking

Явно много бебчета са спали лошо тази нощ. Калина заспа към 6.30 снощи и естествено се събуди към 5 сутринта наспана, плюс още 4-5 нощни събуждания за мляко, гушкане, приспиване.

Аз съм ЗА среща утре. Само кажете къде.

# 604
Идвам да почерпя , че днес ми е ден и ми се пада!! Mr. Green Почерпете се мое здраве , че чукнах 32 лета вече... ех, а беше време... Laughing Mr. Green Laughing

почерпката от тук:
http://www.facebook.com/video/?upload#!/photo.php?pid=2867205&id=1406046559
/ако не се отваря , във фейса се вижда добре.../

Jillian   Hug Благодаря!

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 12:06 от Fortune

# 605
Като нищо може да се окаже, че е от това - имаме фамилна обремененост сестари ми е с алергия към всичките морски плодове - рачета, мидички и прочие.

Joy Joy Joy Ем, миличка, усмихна ми деня  Hug Дарове, бе душо, не плодове Simple Smile
Карфиолът ми се вижда най-малкият алерген от изброеното от теб. Риба досега не си ли яла откак кърмиш? Може тя да е дразнителя, а може и котките. Не спирай карфиола засега.

Цветен прашец, благодаря за предположението  Hug Не ми беше хрумвало, че може да му е студено. Довечера ще му метна още едно одеалце, че ние наистина спим на хладно. Ако има ефект, ще пиша. Дано Кати не се разболява  Hug

Карелия, на Нико АБ ли му изписаха? Стискам палци бързо да оздравеят и двамата ти малчовци.  Praynig

Мише, още вчера ударих едно рамо на Ивето в конкурса  Hug

Бубичко, я се разпиши, че много ми липсваш  Heart Eyes

Роси, как е Божидар? Има ли подобрение?

Лейди Ина, все забравям да те поздравя с добре дошла! Ама аз съм си такава - бавен влак. Ти вече ще се чувстваш у дома си докато ти ударя една виртуална  Hug

# 606
  • Canada
Емили, като нищо може и да е от рибата...
Сафо, антибиотик защото е слязло надолу и е усложнена вече инфекцията. Но самия вирус е такъв гаден - почти абсурд да го хванеш в началото. На докторката двете й малки дъщери са го изкарали преди 10-ина дни и двете с антибиотик, хем на тях доки им е в къщата... Rolling Eyes
Джил, помня че и вие бяхте болни (май от същото). За колко време се оправихте? Че като на всички майки и на мен ми е ужасно слаб ангела при болести на децата... Confused

# 607
На Марулка стискам палци.
На Карелийка - бързо да оздравява Нико.
И аз съм за среща, но предпочитам Южния парк.
 Hug Hug Hug

# 608
Като нищо може да се окаже, че е от това - имаме фамилна обремененост сестари ми е с алергия към всичките морски плодове - рачета, мидички и прочие.

Ем, миличка, усмихна ми деня   Дарове, бе душо, не плодове

Хахахаха знаеш ли защо така го казвам  Laughing Сестра ми живее в чужбина и буквалния превод там където живее наистина е плодове, и тя така го казва и така ми се е набило в акъла  Laughing А тя само ги говори понеже много ги обича пък е алергична. Абе мислех си аз, че нещо не ми звучи както трябва на български ама знам ли....
Не не съм яла риба откакто кърмя, аз не съм по рибите хич... Само на скара мога да я ям и свекитата като чуха ми направиха вчера ама на...

Ей пак ме дразните с тия срещи.

# 609
Здравейте,майчета Hug

Добре дошла на Ина в нашата секта  Hug Mr. Green

Виждам,че има доста болн дечица- бързо да оздравяват.

Аз от три дни не съм влизала но и двете ми момиченца са вече на АБ. Катя от три дни не е свалила Т а Петя вече взе да се пооправя. Страшна кашлица,сополи,Т ...днес Катето разтройство и повръщане. Картинката е пълна и ужасна но ще се оправят.Въпреки това и двете не спират да беснеят. Ние сме в Карнобат и утре се прибираме в Бургас.

Тан, тук сме и най-вероятно утре ще ги изведа малко да подишат въздух,но предпочитам да не се засичаме,че да не прихванат нещо Вики и Мони. Ние така набързо и няма да ги събирам с деца,че е неприятно.

Катето от  10  за първи път вчера се наака в памперса.Тя имаше разтройство и просто акаше през час. Вече се пооправа.Но при нас това гърне е голям успех- не всички деца обаче го искат.

Честит рожден ден на Фортунче - да си много обичана жена и на 08,03 най-хубавия подарък ти пожелавам  Hug

Извинявам се ,че така общо но не съм чела много назад - просто постоянно има някой да мрънка и да давам лекарства  ooooh!

# 610
ФОРТУНЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО УСМИВКИ, КЪСМЕТ И УСПЕХИ!!!  :bouquet:

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!  bouquet

Ох, много болни дечица отново Sad Бързо оздравяване!!!

Марулке, стана ми мъчно...имаш и моята подкрепа!!!
Ем, по скоро съм склонна да вярвам, че е от котиките Thinking И аз да питам, ти откакто роди не си ли яла риба....??
Прашец, нормалано е да има период на задържане на килограмите - при всички го има. Аз например свалях първите седем дни, после имаше шестдневен застой, който беше повлиян и от месечния цикъл и след това грамовете отново тръгнаха надолу, но с по-бавно темпо от началото Peace
За срещата утре, ако съм в София ще се включа Peace По-късно ще разбера!!

# 611
И аз да питам, ти откакто роди не си ли яла риба....??
Не

# 612
ЧРД на Fortune! Много щастие!
Леле, много болни дечица Sad Бързо да се оправят!
За буденето - амии и при нас е същата работа, не знам дали е зъби, според мен понякога зъби, понякога глад, понякога жажда, а най-вече нервна система...въпросът е докога, мислех че към годинката ще се пооправят нещата, ама вече не се надявам...при нас част от проблема е, че не заспива сама, ама още не се навивам да я оставя да се понаплаче, да видим какво ще стане...
Марулче, стиснат палец и ще видиш, че не е толкова страшно.
Мудр. нашата педиатърлка на хемоглобин 90ималко каза, че си е в норма и окото и не мигна.

# 613
И аз да питам, ти откакто роди не си ли яла риба....??
Не

Shocked В такъв случай, щом имате и фамилна обремененост може наистина да е от рибата ooooh!

# 614
Честити месечинки на всички днешни бебочета, както и на вчерашните, както и на адашката Андреа Hug.
Фортунче, честит рожден ден bdbaloni.
Всички болни бечета, да оздравяват Hug.
Марулка, Hug.
Аз съм за среща утре, ще се радвам да е в Борисовата.
Аз да се похваля бързо преди да съм ги качила Laughing, все забравям да кажа, че въпреки, че не си спазвам мега стриктно диетата, да не кажа, че събота и неделя обикновено хич не я спазвам, вече съм -6 кила. Днес се засякохме с Джил и направо слънце огря деня ми, каза, че й изглеждам отслабнала, та мерси, Джил Hug.

Общи условия

Активация на акаунт