Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Ей ама много болни дечица - бързо да се оправят и гушки на мамите  Hug

Стрелче, аз изобщо не съм доволна от Синекод ,но виж с Флудитека веднага за два дни минава кашлицата - имаше и тема някъде за това.

Ние вече упорито не акаме в памперс и от два дни само в гърне - имам чувството,че се стиска  Laughing Мислих,че Катя ще покаже на Петя как се прави но тя като я види на гърнето и казва " не там,то моЮ"  Mr. Green

Честити месечинки на порастналите бебчовци  Hug

Снощи си изкарахме много добре с мъжо. От два месеца не Бях пила нищо и само от третата глътка бира ме хвана.Тази диета влияе зле на това  Mr. Green Но пък така хубаво се разприказвахме и си казахме някои неща ,които трябваше и искахме да чуем. То на него думите по принцип с ченгел да му ги вадиш- трябва по-често да го напивам ама трудна работа  Laughing

Вижте ние как се разхождаме из морската градина - не взех столчето на Петя уж да върви но тя беше на друго мнение - ако не виждате Катето - под кака си е
 Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 13:33 от Мама Диди

# 121
То кат гледам и на подписа ти Катя е под Петя, тъй че май това й е любимото място на Петя, предлагам в бъдеще изобщо да не обясняваш къде едната и къде е другата, ако Катя не се вижда, значи Петя е седнала или легнала върху нея.

Да се отчета 68 см, 7650 кг - с 250 е качила... на см аз я меря 71 в къщи, не знам как стават тия работи. Изкарахме и двучасова разходка вънка, но откакто сме се прибрали не е спряла да мрънчи, както и преди да излезнем между другото. Явно зъби... ще се гръмна направо. Отделно разбрах, че за яслите до нас има 500 молби и 20 места. Още една причина да се гръмна. И в другите по-далечните било подобно положението.

# 122
Да, Емили така е - ако се сещате бях пуснала дна снимка на столчето за хранене - и там е отгоре й - но май винаги е там де - много й харесва да седи върху Катето ама и то не се оплаква

# 123
  • София
Цитат
Ние вече упорито не акаме в памперс и от два дни само в гърне - имам чувството,че се стиска  Laughing Мислих,че Катя ще покаже на Петя как се прави но тя като я види на гърнето и казва " не там,то моЮ"  Mr. Green
Браво,радвам се,аз нали много се кефя като някой е на гърне  newsm78,де да знам защо .Пореден пример,че подхода е важен,не че детето не разбира.Лека полека и Петя ще се научи. Peace

Цитат
То кат гледам и на подписа ти Катя е под Петя, тъй че май това й е любимото място на Петя, предлагам в бъдеще изобщо да не обясняваш къде едната и къде е другата, ако Катя не се вижда, значи Петя е седнала или легнала върху нея.
Joy

Цитат
Да се отчета 68 см, 7650 кг - с 250 е качила... на см аз я меря 71 в къщи, не знам как стават тия работи. Изкарахме и двучасова разходка вънка, но откакто сме се прибрали не е спряла да мрънчи, както и преди да излезнем между другото. Явно зъби... ще се гръмна направо. Отделно разбрах, че за яслите до нас има 500 молби и 20 места. Още една причина да се гръмна. И в другите по-далечните било подобно положението
ooooh! Оле,мислех,че само в София и Варна сме така,късмет тогава.За качените 250гр,същата работа и при нас,350 за месец и половина.Явно за кърмени и захранващи бебета е нормално.

# 124
  • Canada
  hahaha Joy Joy Joy Вярно си е така...

# 125
  • USA
Здравейте,момичета.
Благодаря на всички Hug.
Тук е около 7 и нещо сутринта.Обадихме се към 6 в болницата,но понеже не е нещо спешно,казаха да се обадим,когато кабинета отвори т.е. 9 часа.Мъжа ми е на училище и като се върне ще отидем.Aко не ни приемат,отиваме в спешното.Снощи,когато видях картинката и прочетох от какво е ,ми стана толкова лошо,че не можех да стоя на стола.Ушите ми заглъхнаха,зави ми се свят и добре,че беше мъжа ми да ме успокои.Тази сутрин обаче съм по-спокойна.Надявам се да е някаква екзема, както предния път, от пресушаване на кожата.Вчера се обадихме на педито,но тя била в отпуск и този,който работи с нея може да ни приеме чак във вторник най-рано.Както и да е,като се върнем ще пиша какво е станало.

Миласара,Jillian,стискам палци всичко да отминава Hug.

Emily,браво на Изабел Heart Eyes.

Стрелче,радвам се,че Маги е добре.

Mама Диди,Петя е голяма скица Joy.Няма да ви е скучно с нея.

И да се похваля,вчера от 3 опита на гърне,двата бяха успешни newsm44.За съжаление , не мога да я сложа да ака,защото го прави само по време на хранене.

# 126
Здравейте в днешиния пролетен ден Party

Чеситит месечинки на порасналите бебоци!!!   bouquet

Диди Joy..... Ама го връткаш това Дюканско дупе Wink Страхотно изглеждаш!!!
Маймунче, ще те чакаме с резултати!! Браво за гърнето Peace

Всички болни да оздравяват вечееее!!!! Hug

# 127
Момичета, благодаря ви за пожеланията  Hug

Ние от 12,30 се прибираме сега от разходка. Навъртяхме по груби сметки около 5 км. Незнам дали е възможно, но от сутринтта до сега съм -600 гр. Направо ще литна  Flutter

# 128
  • София
Как си личи,че времето е хубаво - веднага спада активността във форума! Party
Бръмбарка вече официално е със сополи и леко повишена Т-37,3.Бръмбарко днес е по-добре,сега няма Т,подкашля,но вероятно от секретите от носа.Аз съм малко по-спокойна,но има какво да се желае още.Реших,обаче,че нещо трябва радикално да се промени и по този повод отидох да говоря с работодателката си.Мисля от септември да ходя за половин ден на работа,ако успея да намеря читава детегледачка,че не искам да ги пускам на ясла.Добре,че е супер свястна жената и веднага каза:"Да,даже,ако искаш, и от сега идвай,когато искаш." Май ми е време да се върна в обществото. Peace

Стрелче,ти си герой. Hug Дано всичко бързо да отшумява. Praynig
Емили,радвам се за добрите мерки! Hug
Маймун,стискаме палци.

# 129
Здравейте  Hug, изчетох ви на диагонал.

И ние се присъединяваме към отбора на сополанковците.  Tired Дано само не вдигнат Т.

Видях, че говорите за забелването на пишлетата. На последната консултация педката каза, че трябвало вече да се "отваря" цалата и го дръпна силно, чак го разкърви леко. Горкото ми дете така се разплака, че ми скъса сърцето. Казах и да не го пипа повече и директно си тръгнахме, дори не го измериха на дължина.  Sad Според нея факта, че все още не е забелена е вече проблем, дано греши.  Naughty

Диди, много са сладки, като зайчета в дупка са в тази количка двете сестрички.

# 130
Ха добър ден и от мен  Hug

За уролога хич не ми се говори.  Sad Погледна го и каза, че от едната страна е залепнала и трябва да го отвори. Хора, казвам ви ,че такъв кошмар не съм преживявала. Така изпищя това дете, сгърчи се от рев. На мен всички вътрешности ми се обърнаха, буца ми застана на гърлото и щях да ревна на секудната. Мъжът ми и той се разтрепери... Няма такъв ужас.  Cry
Отлепи я, но от едната страна не хубаво забелена и ми каза аз да го оправям. Всъщност дори не за разкървави, но беше брутално изживяване за всички ни. Сега като го изкъпах го дръпнах, за да му сложа вазелинче и пак се разплака. Предполагам му е още много чувствително.
Цял ден ми е едно криво заради тази история..  Sad

Мила, Стрелче, Джил, дзимби и всички други мами, които имате болни дечица - да се оправят бързо, бързо  Hug

Мама Диди, искрено се забавлявам с твоите маймунки  Hug

Маймун77, не се вкарвай излишно във филми. Ако има алергия би трябвало да се обрине по цялото тяло. На мен ми казаха да гледам корема и гръбчето ако имам съмнения за някаква алергична реакция  Peace Hug

Хубава вечер и спокойни дечица  Heart Eyes

# 131
maimun77,дано да не е сериозно и да е само безобидна екзема  Praynig
milasara,и аз на твое място бих се върнала на работа  Peace
puzzle,дано да се разминете само със сополки
Мама Диди,нямам думи-перфектно уникални момиченца имаш  Hug

# 132
Пъзел, Мамб, на мен ми се обърна всичко само докато ви четох.....милите дечица.....
Мила, определено ще глътнеш въздух от промяната Peace....евала и на работодателя Peace
Тани, друго си е кантарчето да мръдне Wink

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 20:39 от djidjito

# 133
  • Велико Търново
Мама Диди, много сте готини  Simple Smile Завиждам за разходките из морската, ама скоро и аз ще си дотътря дупето до там  Mr. Green

# 134
  • София
Мама Диди, много сте готини  Simple Smile Завиждам за разходките из морската, ама скоро и аз ще си дотътря дупето до там  Mr. Green
На това тайно ли му викаш  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт