Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Джил, аз като черна станция пак ще се обадя, ама какво да направя Crossing Arms Като са й чисти дробовете на Инето, за какво по дяволите се обсъжда АБ?!?! За толкова години болнави деца единици са случаите, когато сме приемали АБ - за ангина и възпалени уши Peace

Мила, и аз да сложа една червена точка на работодателката, че е готина. Като те вика пък , отиди.
Пиши ми на лични моля те малко инфо за караваната - ваша ли е, под наем ли е...нещо са ми влезли едни морски вълни в главата тези дни и не мога да ги заглуша Mr. Green

Квази, дежа-ву те хвана посред нощите, а? Да ни покажеш девойчето после да го нащипеме ние тука как си знаем. Ех, че ви завиждам Heart Eyes

# 166
Аз пак надничам от пистата да ви видя..  Hug

Джил, мисля, че инхалатори има в Omron на Т. Каблешков, мисля, че преди Friends е магазинчето, качествена марка! Peace Дано не се наложи антибиотик!

КвазииииииHug Hug Любопитна съм и аз какво име сте избрали! Wink Стискам много силно палци, защото вече си е време, изненади стават! Hug

Не съм чела за пишките какво точно се е случило, но аз продължавам да не пипам и продължавам да мисля, че така е правилно -  да оставя нещата да следват естествения си ход.

Тук продължава да ни е много хубаво.. Влади хвана малко тен, въпреки че го мажа.. Хапва си, но следобед само, че така ми е по-лесно, като сме цял ден на вън.. Много е топло.. Моля се снегът да не се разтопи, да може да се порадваме още една седмица на снега, а и Юлиана тъкмо взе да задобрява на ските.

# 167
  • Canada
Миме-то, добро предположение, но за съжаление и това не е отговора... Thinking
Ние бяхме досега на разходка от сутринта... Много хубаво изкарахме с изключение на това, че Нико рева почти през цялото време... ooooh! Нямам идея защо, вече се моля да са зъби, че иначе.... явно ще си реве до 30-тата годишнина... Sick Навън не е пролет,а ми направо лято... Crazy

# 168
  • София
Привет мривет!
Гледам много болни мишки има,желая бързо оправяне!!!
Ние сме си добре,новини май няма около нас.Вчера успешно взех урина на малчо,оправихме се и отидохме до поликлиниката,за да ни вземат кръвчица.Влизам в кабинета,вадя контейнерчето с урината и гледам тя е изтекла в чантата..  ooooh!  Явно вкъщи не съм го затворила добре.Много ме хвана яд,айде сега пак тая процедура.
По-онзи ден бяхме на ски,уж през седмицата няма хора,да бе да..няма друг път,пълно беше.А малките бръмбарчета скиорчета как хвърчат,с нетърпение искам да качаим и ние малчо на ски.Живот и здраве Flutter
Снощи пък аз бях навън,пийнах,сега реанимирам,сега като се замисля съм изпила една бутилка вино  Embarassed  Blush .А довечера  сме на рожден ден,как ще смогна незнам Crazy
И така,това е от нас,приятна вечер на всички! Hug

# 169
  • София
Момиета,взех си покупките от Англия  newsm44 .Пратили са ми с едно надуваемо корито и гнездо на Галт.Преди да го пусна в Продавалника ,пиша тук,ако някой го интересува.За 20 лв ще го продам,ето снимки.Надутото е нашето,едно към едно са еднакви.Другите покупки са бански танкини за мен,ботушки Ъгг,дрешки за София,килимче пъзел,парочистачка.Малка Коледа се заформи при разопаковането
http://picasaweb.google.bg/ivanovam77/zRzxGB#5440332187915837586

# 170
  • Canada
Кукумявче, живот си живеете вие... Party Mr. Green Абе вие бебе нямате ли си, че на ски ходите, на рожден ден и къде ли още... newsm78 Laughing

# 171
  • Canada
Момиета,взех си покупките от Англия  newsm44 .Пратили са ми с едно надуваемо корито и гнездо на Галт.Преди да го пусна в Продавалника ,пиша тук,ако някой го интересува.За 20 лв ще го продам,ето снимки.Надутото е нашето,едно към едно са еднакви.Другите покупки са бански танкини за мен,ботушки Ъгг,дрешки за София,килимче пъзел,парочистачка.Малка Коледа се заформи при разопаковането
Миме-то, аз съм желаеща... Peace Айде на лични уточнения...

# 172
  • София
Миме-то, аз съм желаеща... Peace Айде на лични уточнения...
Ааааа и аз,и аз..  Sunglasses

# 173
 hahaha-изпреварихте ме  ooooh!

# 174
  • София
 ooooh! Що не сте казали по-рано,който иска,и не го притеснява,че не е с етикет.Реално излиза към 30-35 лева,че доставката го оскъпява много,зависи как завърши търга.Това ми го комбинираха с надуваемото корито и не можех да откажа.Карелийка ще го вземе  Peace

# 175
Миме ти ползваш доставката на Ибей, или ги пускаш до някоя транспортна фирма. Я покажи коритото, че съм се замислила за басенче за морето.

# 176
  • София
И до вкъщи и Габко ползвам.Зависи как ми е по-изгодно,че повечето и не доставят до България.Искам такава книжка,но не и 4.Дали някой го интересува ?Знам,че в продавалника ще и вземат,но все пак не ми се поръчва на сляпо.
http://cgi.ebay.co.uk/4-x-Galt-Soft-Baby-Animal-Books-Crinkle-Pa … sh=item53dfba1038
Ето ги,нещо полудях по Пепа Пиг
http://picasaweb.google.bg/ivanovam77/zRzxGB#5440345176632282370

# 177
Eeeeeeeeeeeee, така е като миткаме цял ден навън. Мимето каква страхотна оферта пуснала. Тъй желаното от мен гнездно. Кой първи го заплю. Май е Карелийката. Аз като ти казвам, че си късметлийка, не ми вярваш. Ла редута ти пристигна, за гнездото си първа и пр.   Heart Eyes

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 19:51 от tan

# 178
Ей ама вашите деца сериозно ли стоят в тези гнезда - абсурд да сложа Катя и да стои мирна - тя веднага ще го прескочи и ще запраши нанякъде   Laughing

# 179
Ето ме пак Simple Smile

Много благодаря за инфото за инхалаторите. Порових малко из нета и намерих една аптека, където имаше и директно отидохме и взехме един пингвинест. Не исках да купувам онлайн, защото ми се искаше да започна веднага с процедурите. Вече го пробвахме. Първоначално Инето доста се дърпаше и проплакваше, но към края даже заспа. Пробвах го и върху себе си, за да съм сигурна, че няма да й навредя нещо. Миме, само физиологичен разтвор предписа док.

Медула, и аз съм много против да се пият антибиотици без това да е наистина необходимо. Предполагам докторката се опита да ме подготви, че може и да стане необходим. Аз пък ще направя всичко по силите си, за да го избегнем.
Ем, Hug и мен са ме мъчили така навремето с тенджера, лайка и голяма хавлия на главата.

Общи условия

Активация на акаунт