Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Чочи, толкова ли рано си лягаш?Аз преди 12-1-2 не успявам.
Лени, честита ви пуйка, нали е момченце как няма д а му хареса мръвка Laughing И моята Калина никакви умения не ще да придобива, само гука, седи и се хили, и нищо друго, абсолютно нищо друго не прави.Но е и факт, че аз още не съм я пуснала на пода, струва ми се рано,Абе не знам защо така , с каката бързах да правя всичко, тя вървеше с месеци напред, а сега с бебето - само му се радвам и никак не ми се иска да пораства така бързо, съответно никак не го стимулирам.
Джиджи, Стела от малка си има женска мания - обувките, няма да се чудиш като порасне да добави и чантите към тях  Mr. Green
Мише, съболезнования за баба ти
Джиджи , продължавам да ви стискам палци, ще се оправи Инето и без антибиотик, щом досега не се е наложил.
Мамо Диди, това Кате е опасно!! Laughing

# 331
И моята Калина никакви умения не ще да придобива, само гука, седи и се хили, и нищо друго, абсолютно нищо друго не прави.Но е и факт, че аз още не съм я пуснала на пода, струва ми се рано,Абе не знам защо така , с каката бързах да правя всичко, тя вървеше с месеци напред, а сега с бебето - само му се радвам и никак не ми се иска да пораства така бързо, съответно никак не го стимулирам.

И Влади нищичко не може  Sad дори още не седи стабилно. За хилене се хили, ама ... само до там  Tired надявам се да си навакса в един момент.

# 332
EliG , аз искам Катето още да си седи мирно и кротко като малко бебче ама то му е друго в главата  Mr. Green А и Петя само подклажда огъня в нея  Laughing

И ние вече сме причислени към болните - Петя ми е с Т 38,4 и кашлица. Смъкнахме Т и сега я проверих спи и е цялата потна. Към 23,00 ще я събудя да й дам пак Панадол и да я преоблека.Дано поне опазим Катето.Петя никога не се е разболяла от яслите а само от братовчедчето й ,което е винаги болно  Sad

Само аз ли немога да отворя снимките на Юлско бебе

Гушки на всички болни дечица и бързо да се оправят  Hug

Исках с този си пост да кача две клипчета да видите как се измаря Катето преди заспиване но нещо много бавно ми ги одобрява В бокса.  newsm78

А ето готови са    Laughing http://vbox7.com/play:e2615281
 а тук тати я разиграва http://vbox7.com/play:4b3495a2

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 22:48 от Мама Диди

# 333
Мамо Диди, Катето е страхотна  Grinning Много е подвижна  Laughing
Юлско Бебе, забавни снимки  Grinning Прилича на игра на Криеница  Laughing

# 334
  • Варна
хихихи , Катето е голяма фога  Mr. Green Каев още не ги умее тея работи,слава богу  Mr. Green от 2 дена се набира да сяда сам, и вчера вече успя...не знам да се радвам ли ,да плача ли  Rolling Eyes също така си намери чурката и сега само се драпа по памперса и реве да го събличам за да си я пипа  Joy баща му е много щастлив  Mr. Green уф колко бързо растат....не искам  Sad

# 335

EliG,лягам си някъде към 22.30ч.Към 20.30ч имам 10-15мин време,за да ви хвърля 1 бегъл поглед и после се почва-доизкъпване на Йоан,приготвяне на вечеря и т.н.Но към 22.30ч гледам да си легна,за да мога да имам поне 8 часа сън  Peace.Добре,че мъжО ми помага  Peace

# 336
Честита месечинка на Амислав на daesy_des,Мария на царевичка,Владимир на Lennyh,Лилия на kali 61 и Янко на mama veselche
Сега да почерпя и аз за нашата месечинка днес Simple Smile

Мама Диди Катето е страхотна Heart Eyes ,много хубаво си пълзи. Ние не можем да пълзим,много ни тежи дупето явно  Mr. Green
В последно време не влизам много във форума ,че и аз се зарибих с тези ферми  Crazy

# 337
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ![/color]

Мише - моите съболезнования. Моята баба, която също ни е отгледала, за съжаление вече не е сред нас, но никога няма да го приема.
Чочии - и Константин от време на време се буди към 5-6 часа. Давам му 150 гр. мляко и си заспива.
karelia79 - и ти да имаш кака като Петя и ти ще станеш. Мама Диди, надявам се да ме разбереш правилно Hug Големи са бонбони и двете.

Много разходка, много нещо, ама аз днес съм мирна, защото имам проблеми с нови обувки и много хубаво съм си разранила краката.

Вчера бяхме на консултация - резултата е +400 - 8600 и +2 см. -   72 см.
Искам да ви питам как давате Вигантола? На моята педка и изхвръкнаха очите, като и казах, че го капя направо в устата. Какво съм се объркала, незнам, но направо нямам спомен, че ми е казала да се дава задължително с храна.

# 338
  • Кърджали
Тани и аз и го давам направо с капкомера в устата, или с дентокинда. Аз с храната няма кк да и го дам, та затова така.... А и тя веднега след това суче, че и го давам вечерта след баня.Лекарката ми беше казала сутринта, при първото хранене ама туй диване като се събуди в шест и нещо, ми е само до Вигантол и все го забравям.
Честити месечинки!

# 339
  • София
TANI80 , и аз го капя направо в устата, непосредствено преди храна сутрин, и с каката така съм процедирала, вероятно моята педка така ми е казала.
Чочи, вярно че е хубаво да се спи по 8 часа, ама аз не мога повече от 6-7, и моите домашни към 10 са по леглата, само аз седя и си чатя с другарчета по скайпа, явно всички сме нощни птици , обработвам снимки, ровя се из фотошопа, а напоследък чета едни английски учебници Crazy
lilcho13 , много ти е вкусна почерпката LaughingДа ти е жива и здрава Александра!И всички други месечинковци!

момичета имам въпросчета:
1.някой купил ли си е или ще купува ли лятна количка, каква, от къде и т.н. подробности, моята зимна е пред разпад след 3 бебета изгледани  с нея, може да се поправи, но не ми се иска да я мъкна да ми тежи цяло лято
2.свързано малко с първото - возите ли вече седнали бебетата навън, моето почна да се сърди като го сложа да лежи и я изправям, макар, че седи стабилно се чудя дали не се натоварва кръста, но като й е любопитно да гледа навън не мога насила да я държа легнала
3.да знаете за някакъв уред, който да подгрява пюрета навън, нещо на батерии, или към акумулатора на колата?

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 09:16 от EliG

# 340
  • София
Добро утро мамита!
Моя компютър още е на ремонт и затова съм пак за малко.
Лилчо честита ви месечинка! Да е жива и здрава малка сладурка!
Вигантола педито каза направо в стата да капя и аз така правя сутрин преди млякото капя в устата и после папкаме.
Елиг ние вече седим в лятната количка. Аз не съм я купувала отдено, количката ми е комбинирана зимен с летен кош и кошче за кола. А отговора на третият ти въпрос и мен ме интересува.

# 341

момичета имам въпросчета:
1.някой купил ли си е или ще купува ли лятна количка, каква, от къде и т.н. подробности, моята зимна е пред разпад след 3 бебета изгледани  с нея, може да се поправи, но не ми се иска да я мъкна да ми тежи цяло лято
2.свързано малко с първото - возите ли вече седнали бебетата навън, моето почна да се сърди като го сложа да лежи и я изправям, макар, че седи стабилно се чудя дали не се натоварва кръста, но като й е любопитно да гледа навън не мога насила да я държа легнала
3.да знаете за някакъв уред, който да подгрява пюрета навън, нещо на батерии, или към акумулатора на колата?

Тани и аз капя направо в устата. Вечер след къпане, като го облека последно даваме Вигантола и после давам млякото и заспива.
Владето пък дава зор да е прав  #Crazy #Crazy #Crazy, както и да го сложа все мрънка, само като го закрепя прав и умира от кеф.

Ели, и аз много мисля да търся малка лятна количка, търся лека и такава която се сгъва на чадър. Имах такава с Лъчи на Чико - невероятно удобна и лека! За жалост сега обикалях да търся, но нищо такова не видях - едни големи колички, тромави и тежки... Tired
Обмислям вече да го водя седнал, защото се дразни като лежи, а и в коше вече не се събира  Joy hahaha
Елиии, знам такъв уред  Wink Wink Wink - празна консервна кутия, и топла вода от термос  Wink Wink Wink

почерпете се за нашия Рожден ден Hug Wink

# 342
Честити месечинки на дребчовците - още малко и ще си честитим годинка  Laughing Все едно вчера се напъвах в болницата и псувах всичко живо наред  Mr. Green

Ели, аз возя Катето седнала навън. Лятно количка сигерно няма да купувам,че тя нашата като я обезкостя от зимните атрибути и става почти лятна.

[karelia79 - и ти да имаш кака като Петя и ти ще станеш. Мама Диди, надявам се да ме разбереш правилно Hug Големи са бонбони и двете.

Това не го схванах  newsm78 - какво е казала Карелийка ,че не видях никъде назад  Laughing

Лени, кой има рожден ден  newsm78- пак не съм разбрала - който и да е жив и здрав да ти е  Hug
Ама ще ме извините,че и двете ми реват на главата а аз гледам да ве ги събирам,че Катето да не се разболее от кака си.
[/color][/b]

# 343
Честито на порасналте дечковци  Hug

Диди, малки щурки. Какво ли те чака като Катето проходи и започне повече да разбира...  ooooh! Crazy Joy

ЕлиГ 1. Лятна количка не съм купувала. Взехме Лола на бебе конфорт, защото на моята се оказа много тесен летния кош. Да обаче Лолата ми е зверски неудобна и сега си сложих старата основа с коша от новата количка и ми е екстра. Мисля да изкараме с нея до морето, а после сигурно ще вземем наМакларън .На нас проблемът ни са ниските колички и тесните кошове. Може би тя ще ни е най-удачен вариант. Бъгстерите също ми харесват, но не знам колко са високи.Косато също изглеждат добре. То всичките на фасон са еднакви, важно е коя ще излезне най-читава  Peace

2.Седнал седи от близо месец. Първо го държах в полу седнало, сега е само седнал и като му се доспи пускам коша назад  Peace От много отдавна не може да се вози буден и легнал  Joy

3., не знам. Спомням си, че гледах този термос за храна на Чико- http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/2210 , но така си остана..

# 344
Нашата педиатърка ми каза, че така не можело витамин Д да се усвои хубаво...
Ели - Мота количка е с три коша, така че няма да купувам лятна. Возя го вече в летния кош, като е полулегнал. И той седи, но като го сложа да е седнал в количката и започва да се опитва да става ли и аз незнам какво, но все ми прави "мечета" /ръмжи/. Аз когато излизам, затоплям пюрето повече и го слагам в термочантата и то си стои топло.
Мама Диди - Карелия се кефеше на Катето как стои права. Аз имах впредвид, че може би защото им е малка разликата и Кати като гледа кака си и тя бърза, а и Петя и помага.

Общи условия

Активация на акаунт