Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
1.някой купил ли си е или ще купува ли лятна количка, каква, от къде и т.н. подробности, моята зимна е пред разпад след 3 бебета изгледани  с нея, може да се поправи, но не ми се иска да я мъкна да ми тежи цяло лято
купих на Чиполино- Омния
2.свързано малко с първото - возите ли вече седнали бебетата навън, моето почна да се сърди като го сложа да лежи и я изправям, макар, че седи стабилно се чудя дали не се натоварва кръста, но като й е любопитно да гледа навън не мога насила да я държа легнала
В количката стои седнала от около 2 седмици,а от преди 2 месеца я повдигах леко на 45 градуса
3.да знаете за някакъв уред, който да подгрява пюрета навън, нещо на батерии, или към акумулатора на колата?

Относно  витамин Д и аз го капя в устичката преди първото хранене.
По този въпрос не мога да да помогна

Честит рожден ден на puzzle

# 391
  • София
Пъзелче, честит Рожден ден, да си жива и здрава!!!  bouquet

Миме, малки са снимките и не се вижда добре количката на София, а исках да питам , но забравих, другата количка дето чакаш и тя ли е триколка?

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 20:34 от EliG

# 392
  • София
Привет,
Пъзелче, честит рожден ден! Да си много здрава, щастлива и обичана!  Весел празник!

Джил, Стрелче, Мила, утре да се похвалите със здрави и весели дечица! Hug
Ели, Маймунче и аз съм с мързелива девойка - не пълзи по корем (само по гръб и е много бърза), не седи сама много стабилно.
Преди малко показвам на баща и колко стабилно пълзи Катето и той веднага "Колко е голяма?" ... "Споко и нашата Слънчанка след 1 месец ще лази" и се обръща към Анди "Нали, тате, обещай ми!" Joy Много ми се кара като и казвам, че е мързел.  Heart Eyes
Аз също няма да купувам лятна количка (ползвам Пег перего - 3 в 1) и вече сме с летния вариант и Андреа е много щастлива, че може да разглежда като се разхождаме. Возя я в полулегнало (на 45 градуса)
И аз се интересувам от уред за затопляне на пюрета. Анди категорично отказва да яде студени или със стайна температура пюрета.
Приятна вечер!

# 393
Здравейте всички!!!
Имам да наваксвам доста с форума, напоследък все по-малко време имам за вас Blush
Пъзелче желая здраве, любов и късмет!!!

Naughty Naughty Naughty Naughty Всички бебета болни, утре да са вече здрави!!!
Нашата количка също е 3в1 и вече от 1 месец сме с летния вариант ( Хане слалом про) и малката много се радва като се разхождаме с кучето и то като тича пред нас, все нещо му пее и постоянно го вика:)

ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ ВЕЧЕ
Целувки и прегръдки на всички Hug

# 394
  • София
днес прекалих  Laughing
ровейки за колички вижте какво намерих:
http://family-bg.com/prX_3829.htm  Joy Joy Joy

# 395
  • Canada
Пъзелче, честит рожден ден!  bouquet Само хубави неща да ти се случват... Hug
Миме-то, снимки със сигурност ще кача...
Мама Барба, много се радвам че се включи да кажеш, че всичко е Ок при вас... Peace А по повод нета - незнам дали скоро и на менняма да ми забранят...
Фортунче, ти верно си форумския пантелей пътник... Crazy
По повод количките - лятна ще купим ако счупим настоящата до лятото, което си е много вероятно с разбитите ни варнески тротоари... Crossing Arms

# 396
Пъзелче, Честити Роджед Ден!!!   :bouquet:

Да се отчета, 7920гр (+280) и 68см (+2) - според моя метър е повече см, но.... Laughing

Джил, радвам се за добрите новини Hug
Диди, кекса ще го пробвам задължително Peace Катето ме изумява вре повече и повече Peace Как е Петя..свалихте ли температурата?
Пантелей пътник, радвам се да те видя Hug
Миме, пусни по-големи снимки.
Ели, много идейно Joy
Лятна количка няма да купувам, моята Лола ми е много удобна и има летен кош. Мамб, казах ти аз да си я вземеш с една дръжка Naughty Simple Smile

Днес най-накрая взехме столче за кола. Ето това, само че в черен цвят http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5485 Освен високата оценка за сигурност, ме привелече и възможността горната част на седалката да се раширява от 40см до 55см Peace

# 397
  • USA
Миме-то,много ми харесва количката на София,която си показала.Дай моля те малко информация,как се казва.Искам да я потърся тук Simple Smile.

# 398
Пъзел, честит рожден ден и от мен! Много здраве, любов и щастие!   bouquet

днес прекалих  Laughing
ровейки за колички вижте какво намерих:
http://family-bg.com/prX_3829.htm  Joy Joy Joy

Смей се ти, смей се, аз онзи ден видях това чудо на живо. Не можах да се стърпя и се обърнах след количката  Laughing

Честито зъбче, Мама мише! Леко да се покажат всички и да са здравички и бели!  Hug

# 399
Подобре късно от колкото никога  newsm53

# 400
Пъзелче,честит рожден ден!Много здраве и много да те обичат!
Ние вече се оправямя!Ура!

# 401
  • София
Привет Додо ,разкажи подробности за вас  Hug

Ели,все триколки харесвам,с 4 гуми са ми много тромави,не мога да завивам нещо  Rolling Eyes
Маймун,казват им ride on,в ибей ми излезе към 60лв,ново е.Платформата отдолу се люлее,като я махнеш си е количка с висока дръжка.Маха и се кръглото около кръста и става за по-голямо да го буташ,а ако махнеш дългата дръжка има и друга ниска облегалка да стане като проходилка за бутане.Има ключ за запалване,всякакви копчета да пее и писка,клаксон,волана се върти,но без бебешката приставка.
http://cgi.ebay.co.uk/Disney-Baby-Princess-musical-activity-ride … sh=item45ef4e0b92
С риск да ми се скарат за размера  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 00:00 от Mime-to

# 402
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН PUZZLE !!   bouquet

Jillian, браво за хубавите новини  Hug

дзимби, и вие да се оправяте окончателно  Hug

Мимето е права. Веднъж ако имаш голяма количка, с помпащи гуми няма как да ти допаднат пластмасовите колелета и ниската дръжка.

Джи, честито столче Hug За Лола-та, де да беше проблемът дръжките. Много ми е ниска, не е маневрена като Хай трека (забие ли някъде в дупка няма измъкване, не може лесно да преминава през неравности), вози по твърдо... Не съжалявам, че я взехме, защото на мен зора ми беше за по-голям кош. Летният на Лолата пасна супер на Хай трека и сега съм супер доволна  Crazy Wink

Моето дете заспа преди минути....  Tired

# 403
  • варненка от София
Пъзелче, ЧРД! ПРиеми сърдечните ми пожелания за много здраве, късмет и щастие!  newsm59

Миме-то, количката е много симпатична, единствено ме притеснява "шофирането" й. Адски е сложно по нашенските улици и тротоари да маневрираш с такова нещо, но нищо не ти пречи да опиташ. Снимките ти са в рамките на допустимите размери  Peace

# 404
  • София
Mambina, аз май не съм виждала по-широк летен кош от на Хай Трека  Thinking,ама моята е модел от преди 2 години,да не са по-различни по-новите ?Не е ли един такъв без стени,и най-дебелото и едро бебе ще е добре.Всяка друга в сравнение с нея ми е меко казано неудобна,бутам на приятелки Чико,Чиполино,но са ми и ниски ,освен другото.Ако искам да я пипна София трябва да се навеждам,свикнах да е на високо и освен Штоке(така ли се пише) друга висока няма.
Марулка, Във Варна даже сте добре,тука знаеш какъв ужас са тротоарите и невъзпитаните шофьори,паркират си навсякъде  #Cussing out.Аз ще си я бутам лека -полека на близки дестинации.Ама като и видях обявата ,не се стърпях,слаби са ми ангелите  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт