Работещи мами 2006 - тема 22

• 24 309
  • 465
  •   1
Отговори
# 375

Кали, не знаех за 6-тия ден, но целия ще е твой. Аз даже може и да излезна на кафе и да ти оставя бебка  за 24 часа Mr. Green

само ела за кърмещите снимки Wink  Flutter
че мойте тенджери за обещаващи, но празни  Mr. Green

Мацки, да ви поканя на едно събитие в Пловдив на 22 декември? Някой проявява ли интерес?
със снимки е свързано, мноого ясно.
бебешки.

Участвам в един коледен благотворителен бал-изложба-концерт с мои снимки. то какво участвам...  hahaha всичките снимки са мойте. други нема. но няма да пея. за сега.  baby_neutral
Но ще има песни танци на народите и коктейл и такива работи.
Организира го фондация Искам бебе.  Всички бебета на снимките са ин витро чавенца Simple Smile Simple Smile Много време се занимавам с това вече, и много съм се надъхала.

# 376
Елиона, ще чакам да ми дадеш координати, благодаря.  Hug

Кали, радвам се за това събитие. На 22 съм на работа, но ще имам предвид, може да измисля нещо, само кажи час и място.

За децата - Гери е на градина, а Васил си премести "офиса" у нас и сега работи, гледа бебе и помага на майка. Тя се чувства вече по-добре, но ме е страх да останат сами с Коки. Утре имаме час за консулт в Пловдив, дано новините са добри.

nana77 , ма ей я  Joy. Семпла и без украса  hahaha. Няма ленти, няма снимки - да се не виждаме отдалече  Mr. Green

Аз пък съм с нов подпис  Mr. Green Така чакаме вече зимата, че Гергана само това рисува. Преди няколко дни ми казва: Мамо, чух по телевизора, че зимата е дошла в Германия и Англия, кога ще дойде на Пампорово?  Laughing Няма търпение вече да кара ски. Ако не се досетихте на рисунката е тя на ски по пистите около кулата Снежанка на Пампорово.  Laughing

# 377
Дю, аз нали съм патка заспала и чак сега видях, че майка ти има проблеми със сърцето. Баща ми е с 2 байпаса от преди 11 години. Лекарят, който помогна да оцелее е Чудомир начев, но той за съжаление почина и не мога да съм ти в помощ, но МА имат невероятни специалисти просто.
Калино моме, аз съм на тръстиката, ма искам после да разкажеш как е минало.

# 378
Кали, за теб и до Пловдив и зад Пловдив бих отишла, но с децата ме пускат най-много градска, а няма на кого да ги оставя, особено цокалчето. Сигурна съм, че ще бъде страхотно събитие!  Hug
Аз пък много се зарадвах на това:
http://www.kurmene.org/karmene-shop/product_info.php?products_id … l1kkr9r9nurtqupv7

Поздравявам те за всички прекрасни неща, които сътворяваш! Heart Eyes

# 379
Герчо, минахме още една контрола в Пловдив, налага се цветна снимка и от там нататък ще се решава какво да правим. Ще имам предвид и МА като вариант.

Кали, вчера разбрах, че Коледното тържество на Гери е на 22.12 и май ще се размина с пътуването до Пловдив. Успех!

# 380
Привет на всички   bouquet

Кали, къде в Пловдив е събитието и от колко часа ?

Честно казано не ми стига цялата лудница ами и на дядо Коледа работата трябва да свърша, подаръци опаковане криене, а още и елха нямаме, исках да пека сладки но май тази година ще сме на купени.Моите момчета само да ме видят че грабвам брашното и се нареждат в кухнята, почва една луда разправия кои ще меси, кой ще бърка през носа ми излиза.

Eliona честита бременност, пожелавам ти всичко да е наред.

# 381
Ваня, то едва ли на някоя от нас ще се размине работата на Дядо Коледа... На мене днес инженерът така ми опъна нервичките, че се замислих дали вместо подарък да не получи от Дядо Коледа едно мило писъмце, че не се класира за подарък тази година, но ако се постарае, ще си получи желанието за следвашата Коледа. Голяма съм гад... ама вероятно до утре ще ми мине. Mr. Green

# 382
мини, мнооого добра идея ! Благодаря, че сподели Mr. Green

Ванче, изложбата ще бъде в Capital City Centre, до тютюневите складове. 18,30, 22 декември. ного ще се радвам , ако дойдете.
ще има концерт, танци и забавление за децата. и изложба Simple Smile

# 383
Добро утро  Hug

Миньон, Кали, какво правите по това време на нощта?  Simple Smile

Това с писмото го приложих още ноември месец  Mr. Green поне до Коледа да имам послушна щерка.  Laughing Сега е в очакване дали е слушала толкова, колкото трябва и дали ще има подарък за нея.

# 384
Някой май е бил в сценична треска....КОйто иска да види Калина- да превключи на Бтв Simple Smile

# 385
Някой май е бил в сценична треска....КОйто иска да види Калина- да превключи на Бтв Simple Smile

Нямам как тук, но после искам линк  Party

# 386
Ауууу Миньон, недей така, в крайна сметка както казва една колежка какво толкова може да направи едно 4 годишно дете  Joy Обаче  идеята е страхотна.Заедно с подаръците моите двама дивака ще получат по едно писмо с последно предупреждение от дядо им коледа.Ще го разпечатам с подходящ шрифт на червена хартия, и ефекта ще е поразяваш.
Петър, преди две години получи такова писмо от директора на училището, голям ефект имаше.

Кали, ще направя всичко възможно да дойдем със Здравчо.А и снимките ти са страхотни, не бих пропуснала.

# 387

ей... как ме сгащи само ...  Mr. Green

тук има инфо за изложбата:
http://www.dfbulgaria.org/news_and_events/events/view/525

официално  Joy

другата седмица май ще ходим за изложбата в някаква телевизия. имам 3 дни да отслабна да се наспя, че тази нощ спах само 2 часа, и беше... зззллллллееееееее

# 388

Миньон, Кали, какво правите по това време на нощта?  Simple Smile

Аз кърмя в полусънено състояние и зяпам с едно око в компютъра, какво друго да мога да правя Sick... В последния месец и половина се занимавам основно с изхранване на сукалче-ненаситник и малко допълнителен млеконадой, мууууу!
Искам линк да гледам Калина! Кой знае кога пак ще я видя на живо... Hug

# 389
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/razgovori-gosti/story/108810 … valya_byusta.html

Simple Smile ето Simple Smile
ама да не помислиш, че съм била много активна.... имам 4 реплики... и поуспокоих бебето като му омръзна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт