ФЕВРУАРИ месец е студен, нищо - всички ще празнуват с мен!

• 23 750
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
E joya не се впрягай на такива... хората се чувстват длъжни да кажат нещо..
Ники ми прави някакви номера напоследък.. едната вечер го боля корем - на сутринта нищо му няма.. след два дни вдигна темп - на сутринта нищо.. снощи пък повода за безсънието ни беше болка в ухото - сутринта нищо.. незнам що така..

# 106
Joya, я се стегни - какво лошо има в яденето на хляб - какво му се яде на детето това яде Simple Smile

sky, ако не беше казала ,че Ники  вдига температура, щях да кажа ,че си измисля, за да експериментира с реакциите ви ... Много странно!

# 107
Joya, те айшетата за своя са те взели що се впрягаш  hahaha, кретени секакви, не можеш и хляба да си ядеш на спокойствие значи.
sky*, грип е да си знайш, и при нас така, първо се тръшна че го боли корема, вдигна температура, аз си изкарах ангелите, понеже показваше в областта на апандицита, лекарката и тя за същото се хвана. На края се оказа гаден грип с характерни болежки. Следи го и дано не съм права  Praynig.

# 108
Ами следя го аз не съм го оставила, ама е странно... симптомите са през два-три дни, като в интервала нищо му няма и се проявяват за една вечер само.. определено не се преструва, защото болките в корема бяха с разстройство, температурата няма как да си я инсценира, а при ухото пищя неистово.. след капкте се успокои..

# 109
  • Стара Загора
Скай, като те чета се сетих, че и Ивка имаше подобен период, но без Т.
Оплакваше се от болки в ушите, събуждаше се, рев, будуване по нощите и така 3-4 пъти през ден два. Реших, че й влиза вода в ушите като я къпя и това я дразни. Започнах да ги пазя, но не беше това причината. Не съм я водила на лекар - отшумя само с капките.
Дано и при Ники да мине бързо.

# 110
ох не съм се шашнала толкова.. просто споделих...да раздвижа темата.. аз хич необичам да се жалвам от болежки.. ще му мине споко..

# 111
Аз пък сега седя и си мисля... и в крайна сметка установих, че аз съм от "кретените" с коментарите! Simple Smile Много рядко мога да си държа устата затворена, като видя малко дете да прави нещо... В интерес на истината, аз също бих реагирала, ако видя познато дете да ръфа филийка хляб по улицата! Ама без умисъл. Просто ми е сладко! Simple Smile Далече съм от мисълта, че майката държи детето на сух хляб.  Пламен също много нагъва хляб. Може да кара с дни само на хляб. Не се е сещал да иска, като излизаме на разходка, а и не бих му отказала. Не би ми и хрумнало да се връзвам на коментари на околните. Детето ми е добре гледано и смятам, че му личи... Wink
joya , може би (изключвам циганите, но не искам те да са като мен или аз като тях) но има хора, като мен които просто реагират първосигнално и чистосърдечно.  Hug

# 112
Момичета, този уикенд ще има отново благотворителни фотосесии във София, Варна и Шумен - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483106.0

# 113
Благодаря ви момичета.
Мина ми отдавна Simple Smile) Поизхарчих малко пари и кротнах.
Да ви кажа какво открих в Пикадили - розово сирене, сиренце оцветено с червено цвекло, ама в един прекрасен наситен цвят. Та купихме и сега Никол нагъва хляб и сирене  Mr. Green
Дразня се че хората винаги коментират някак си негативно настроени. Не казват я какво сладко, умно момиченце и как си гризка хлебче, а казват, майка ти добре те храни.
Уиш, сигурна съм че не правиш злобни забележки  Hug
Аз днес също не можах да си замълча, в мола има пиратски кораб  и децата си играят там. Има и един бинокъл на кораба. Едно момченце го превзело, бута Никол, а бабата седи и му се радва. Попитах, може ли детето да погледне само веднъж, момчето каза не, а бабата, ами той много му се радва. Ми не издържах, а и бях ядосана от лудницата, и и казах да го дръпне за една секунда. Той взе да протестира, а аз отсяках че кораба не е негов, и сложих Никол да гледа. Ми не е виновно момчето, ама бабата ме издразни. Чак ме доядя че не се обади нещо, щях на нея да си го изкарам за целия ден  Twisted Evil

# 114
wish, и аз нямах предвид забележка от типа "колко сладко папкаш", а точно онези злобливите, че едва ли не си го оставила на сух хляб.
Тя бабата сама ще си носи последиците, щото както го възпитаваш, така ще се отнася към теб.
sky*, не искам да те плаша, но при нас веднъж се беше случило, да се буди само през нощта и да казва, че го боли ухото. Денем беше малко кисел, без температура и видими проблеми, за всеки случай го водихме на лекар и педката заяви, леле колко възпалено ухо има, как е издържал на болката. От тогав си го караме при лелката с печатчетата (тук им слагат печатче на ръката) та да сме спокойни.

# 115
Мак, къде и от колко часа са тези снимки? Извън България съм и нямам време да прочета темата, а и утре като се върна ще съм във вихъра на багажи и пранета.

# 116
bzepic не е малко кисел, а в страхона кондиция.. весел, мил, общителен.. както и да е вече е минало..явно беше сбор от случайности...
Ей joya затвори им устата значи с това розово сирене..

# 117
  • София
Момичета, този уикенд ще има отново благотворителни фотосесии във София, Варна и Шумен - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483106.0
Аз утре ще водя децата в студиото на Калина към 11ч. Ако има и други желаещи ще се радвам да се видим  Hug

# 118
Софи, може би ще се засечем, аз ще ходя след 12 при нея Simple Smile

# 119
  • Стара Загора
Влизам да се похваля - Ивка вчера каза Р  Laughing
И сега си избира думички с тази буква, повтаря си ги с едно натъртващо Р  Laughing Най-често чувам "кРокодил"  Joy
Като не се старае си го прескача в думите, но ще свикне  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт