ФЕВРУАРИ месец е студен, нищо - всички ще празнуват с мен!

• 23 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Честит 8-ми март!
Бъдете щастливи,уважавани и обичани жени!  bouquet

# 91
Честит празник, момичета Simple Smile
http://vbox7.com/play:777e6fc3&al=1&vid=2416926

# 92
     Честит  8 - ми Март

Бъде много щастливи и обичани

# 93
  • Стара Загора
Лелеее не помня такъв снежен 8-ми март  Shocked

Честит празник, момичета!
Нека днес да бъде един по-специален ден за нас, с много цветя и мили думи, а през цялата година да се радваме на обичта на любимите хора,  да ни казват и доказват, че ни обичат!

# 94
Честит празник, мили дами!

# 95
  • Popovo
   Честит 8-ми Март, мили мамета! Пожелавам ви винаги да се чувствате женствени, щастливи и обичани от хората около вас. Весел празни и весело изкарване тази вечер.
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
   Нашият празник мина в детската градина.Ето малко снимки: http://zhabche.snimka.bg/holidays/praznici.480746.17713936 Беше много забавно и весело.Разбира се имаше дете което се разплака и седна при майка си. Такива който не си казаха стихотвореният, и такива дето през цялото време не се спряха да тичат из цялата стая. Абе весело беше.

# 96
Честит 8-ми март на патерица.
Вчера по радиото един тип разви толкова смешна теория, че не мога да не я споделя. Каза, че хитрите жени отдавна владеели света и мъжете само си мислели, че света бил техен. Всички мъже били подчинени на жена. За това била виновна образователната система, понеже в училищата работели само жени. По този начин момченцата от крехка възраст свиквали да се подчиняват на жените, да ги слушат и да ги водят. Момиченцата, пък от своя страна приемали стереотипа, че водеща е жената и тя има право да поучава и наказва. Крайния резултат бил, че момченцата като пораснели търсели жената да ги учи и надзирава.
Весел ден и приятни изживявания.

# 97
Утре ще има благотворително снимане за Вики в Борисовата градина и студиото на Калина! Ето темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481625.0

# 98

Първите пролетни цветя за вас, мили мами. Тук е прекрасно слънчице и ние хванахме баирите. Да се похваля, че доживях и аз да чуя на чист български "и аз те обичам, мамо". Направо се стопих,  Hug, Сирче благодаря много, пожарната свърши работа.

# 99
Сирче благодаря много, пожарната свърши работа.
Кого имаш предвид?!

# 100
Тебе ама съм нещо  #Crazy от два дни.

# 101
Моля.. ако има друго пиши.. ще ти пратя!

# 102
    Здравейте Simple Smile

И този път май няма да се свормираме че да се видиме Simple Smile

Къде изчезнахте всички Simple Smile

Слънчев ден на всички Simple Smile

# 103
  • Стара Загора
Темата както тегаво върви, май ще се наложи да й сменяме заглавието  Laughing

Къде сте се покрили всички ?

Аз бях с 2 болни деца / почна се вече  Tired/ и нямах време да седна пред компа. Днес каката е на ясла и съм по-свободна, пък и времето е лошо и няма да излизаме на разходка. Използвах да изчистя, пусна пералня, кекса е във фурната, ще сготвя ....ейййй каква съм домакиня а?  Mr. Green
Добре, че Ники ми е кротушан та да мога и това да направя.

Айде хубав ден  Hug

# 104
Здравейте, и при нас болестите, бавно отшумяват. Никол е на градина, много е щастлива. Аз днес търча по задачи, а искам и да намеря време да посетя и новият мол до нас. Той ми е надеждата за свястно пазаруване (ще има пикадили вътре) В нашият квартал има разни малки дюкянчета и няма откъде да се напазарува.
Сега ходих с Никол до един офис, по работа а тя пожела да си вземе една филия сух хляб. И нали много не яде, та като реши да хапва, веднага и угаждаме. Та тръгваме (на 5 мин от нас е), тя ръфа сух хляб, три циганки от чистота, като се развикаха, леле мамо ти сух хляб ли ядеш чедо, майка ти малко олиице да ти беше капнала. И взеха да се тюхкат за кризата. Влизаме във въпросният офис и управителката, аууу каква си сладка, и каква филия ръфаш. Майка ти добре те храни  Tired Ей почувствах се като някаква дето не дава на детето си друго освен хляб, не спряха тия хора да се месят в чуждата работа.
Айде и от мен хубав ден, отивам да си мисля позитивно, че някой такъв като ме вкисне, ако не се оправя до 5-10 мин, после целият ден ми се втричва.

Общи условия

Активация на акаунт