ФЕВРУАРИ месец е студен, нищо - всички ще празнуват с мен!

• 23 737
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Popovo
Честита Баба Марта на всички! Да сте винаги весеили,много здрави и щастливи!
   В петък ни е празненството за Осми март в детската градина. Вили няма търпение вече да дойде празника. А днес още като си отвори очите каза: "Баба Марта, чик-чирик, ще ми сложи мартеничка на ръчичката". Много е развълнувана за празниците, та чак нощем бълнува.
  Лека вечер Ви желая.

# 76
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА да са живи и преди всичко ЗДРАВИ.
Ние изкарахме кошмарна седмица с гаден грип и температура непрекъснато една седмица. Тъкмо свали температурата и започна да беснее по апартамента и сутринта се събуди с гурли и възпалени очички. До края на седмицата ще сме у дома, няма как. Затова всички пожелания към всичките февруарчета са ми само да са здравички, няма по-гадно от това мъничкото съкровище да е болничко. С баща му си говорихме колко ужасно изглежда подредена къща при все че детето си е в къщи. Направо злокобно изглеждаха подредените играчки непипнати цяла седмица бррррр, само да са здравички пък нека са палави колкото си щът.
Лек ден и здраве за всички болнички душички.

# 77
                                Честит 3 -ти Март на всички. bg

# 78
Честита трета годинка на всички наши февруарчета и от мен!

И аз им пожелавам да са най вече здрави останалото ще го натъкмим.   Hug

И аз гласувам с две ръце за общ рожден ден, туку виж сме дощли и ние  Sunglasses на седемнайсти се прибираме и ако ни изчакате ще е супер  Peace Само дали ще се намери ентусиаст организатор  newsm78

Ето снимките от нашия  рожден ден. Празнувахме го с още едно момченце от "Мами в Австрия" - Алекс на dylsineia, който също е роден на 24-ти и добре че беше тя да организира цялата работа, че аз едва успях тортата да стъкмя  Crazy

Честит Трети март и баба Марта на патерици   bouquet

# 79
  • София
Я, какво затишие след празниците hahaha
Качих малко сними от РД на Алекс. Беше страхотно. А като се прибрахме, Алекс констатира: "Беше хубаво, но се изпотих" Joy После се просна да лежи на килима. Накарах я да се мие с "Хайде, глЕзи", а тя ми вика: "Не хайде, глези, а моля, глези" Crazy И претенции за изказа вече си има...

За общ РД предлагам "Малко морско", клуб "Теди" или "Спаркъл"

Дата: 21.03
Час: 10 или17.30

Да започваме обсъждането Laughing Давайте други идеи и предложения!

# 80
  • София
Първа китка съм за общ РД. Датата ми е ок ако се събираме от 17.30, защото тогава ще прибираме Марти от Плевен. Клубчето няма много значение, защото ще дойдем с кола, но да си кажа, че чух добри отзиви за "Малко морско".

# 81
Извинете ме, че нахлувам в темата, но се опитвам да намеря телефон на Киша. Има обява за Макларън Триумф, писах й на лични, но виждам, че не е влизала от края на януари. Ако някой има нейни координати, моля да ми ги изпрати на лични. Благодаря!

# 82
Преди малко надникнах при мартенките и видях, че delight е родила Димитър на 2март Simple Smile Честито!!!   bouquet Нека ти е жив и здрав и живота му да е изпълнен с устрем и щастие!  Hug

# 83
Киша влиза редовно във Фейса.. потърси я там.. Даниела Кишкин.
Честито на Дилайт.. Да и е жив и здрав Димитър! Желая му цялживот да е обграден от любов!

# 84
  • София
Честит син на delight! Да е жив и здрав и да бъде гордост за мама и тати

# 85
Пропуснахме много рожденици...да са живи и здрави всички!
Мартин този път не се размина с тежката артилерия...уж, добре, пък вдигна една Т и така 5 дни...кашлица, хрипове и сега ги борим с АБ  Confused УФФФФФ...
Желая бързо оправяне на всички с неразположения...
За общия РД съм навита, където, каквото кажете...ако имаме възможност- идваме!

# 86
    Момичета , включвам се набързо с едно въпросче.

Моля някой ако е запознат да ми обясни, че вече се шашнах с тея истории.

Нали от 1 Март са записванията за детски градини прием за Септември набор 2007.Янето ми е регистрирана отдавна и сега като отворя кандидатурите и съответната детска градина ми излиза там " 1 - ва група прием 2007 ".За всеки случай пак записах всички профили.Та въпроса ми е : преди ми се отваряха приемите за ясли сега за детски градини и означава ли това че сме кандидатствали т. е. че кандидатурите са прехвърлени автоматично.

Олеееее, много обяснения.Извинявам се, за което.Но ако и тази година не ни приемат се отказвам.

# 87
  • София
Гале, автоматично ги пренареждат за 1ва група. Все пак си погледни кандидатурите. Ще са в реда, който си посочила. Като огледаш местата, може да разместиш, евентуално.

# 88
    Мила благодаря и аз така предположих.

Уж съм ги подредила пък ще видим какво ще стане.

От две години си седим в списъка на чакащите smile3529

# 89
  • София
ЧЕСТИТ 8 МАРТ!

Общи условия

Активация на акаунт