ФЕВРУАРИ месец е студен, нищо - всички ще празнуват с мен!

• 23 889
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Миленка, честито, радвам се за теб.  Hug
wish, преместих Ясен в детската на 1,5 г. тогава спря да се буди и започна да спи спокойно, никакви проблеми от първия ден, но той не беше и много малък де.
Аз никога не съм имала силно желание за дете, започнах опити когато минах 30-те и нямаше за къде да отлагам, но винаги съм знаела, че искам 2 деца. А сега мисля и за трето и като ме питат защо, честно си казвам "ми не знам".  hahaha

# 226
  • София
Миленка Честито! Страшно много се радвам за теб  Hug Ето виждаш ли, че щъркела пак се обърка и дойде  Simple Smile
Лека и безпроблемна ти желая, а Вики да е страхотна кака.
Варненките и те много се засилиха. Скайче айде и ти да не изоставаш много останалите  Wink С Преси и Вики какво ли стана  Thinking
За спането - ние пък сутрин си спим 4-мата на спалнята, кой го може а  Wink
Валето обикновено спи в нейното легло най-късно до 4-5 и после се примъква при нас. А бебо като почне да ми се буди 2 пъти от 5:30 докъм 7 и го взимам до мен да си доспя. Той до мен си спи, само ме погледне и затваря очички и така. Еми не ми се става в 6-6:30 честно, та затова  Simple Smile
Аз пък искам още едно момиченце. Ама дали, ще решим, ама по-натам  Whistling

# 227
Милена честито, ти отваряш втората вълна, или може би се включваш в края на първата  newsm78, все едно важно е да имаш лека бременност и преди всичко спящо бебе  Praynig.
roverandom, не се впрягай, наистина колкото имаш желание, аз все си мисля, че малко е тъжно за първото като му натресеш второ, щото то не го иска, иска си да е единствено. Погледни и от тази страна нещата, ще имаш възможност изцяло да се посветиш на единственото. А за облекчението, ми то май всички си го мислят и тези дето искат второ и трето. Всички сме на ясно как изглежда и колко е трудно да имаш дете. Като наблюдавам юнак Иво и аз съм съгласна с бадем, че беше по-лесно в бебешкия период когато оставаше там където го поставиш, а сега летиш след него като луда.
Ние пък имаме ужасен проблем. От един месец ме убеждава да скоча през балкона и ме пита може ли да скочи и дали ще скочим през балкона. Сега се е престрашил да скача от по-високо и е решил, че балкона му е по силите. Направо умирам от ужас, да не реши и да опита. Не знам как да го убедим, че не бива.

# 228
     Честито на Миленка, лека и безпроблемна бременност Simple Smile

Малка почерпка от нас,  послучай навършването на 1 годинка на Асинка, да ми е жива и здрава, весело детство и много късмет да има в живота Simple Smile

# 229
Ох bzepic, аз цял живот в оригинал съм убедена, че нищо няма дами стане, ако скоча от 4 етаж и  че мога да сляза по улука до долу.. незнам защо, но това е мисъл която винаги ме е преследвала.. добре че не съм я споделила с майка, че горката и тя сън нямаше да спи.. ама аз верно си вярвах.. е сега с годините напълнях и вече не съм така убедена.. ама ако отслабна може и да се пробвам.. в този ред на мисли искам да те посъветвам да говориш много колко е опасно това.. дори да си настоява ти спокойно продължавай да говориш.. с времето ще разбере (въпреки че порива за летене едва ли ще го убиеш)

# 230
Bzepic, качи го на парапланер Simple Smile И аз съм убедена, че мога да си сляза от 8мия етаж  Crazy Ама част от бръмбарите са чували за гравитация и не дават да се пробвам  Crossing Arms Може да пробваш с балон пълен с вода, двоен по-добре. Или пък ябълка. Нека го пусне във вас от някой висок шкаф (надявам се да не се спука Simple Smile ) и после през балкона. Сам ще види разликата. А ти може да му разкажеш за гравитацията гледайки размазаната ябълка. Няма да разбере много, но по-важното е да знае, че има логично обяснение защо не може.

# 231
Bzepic, и аз съм си го мислила това, че е тъжно за първото, като му натресеш братче или сестриче, поне в началото докато свикне с него.  Всяко дете  иска да е единствено по някакъв начин. Но, както и да е...
По въпроса за летенето - и аз като малка бях силно обсебена от идеята да скоча от нашия етаж - втори. Представях се, че скачам и нищо ми няма. Качвах се до нашия балкон, като използвах бетонната козирка над входа на блока и оттам по страничната решетка на балкона се качвах в къщи. Дядо ми ме видя веднъж и си изкара акъла човека. Като бях 10-12 годишна с една приятелка от петия етаж седяхме яхнали параперите като кон и си махахме и говорехме. Добре, че баба ми веднъж ме видя и така ме скастри, че не посмях повече да го правя. Нашия парапет е нисък в момента и от миналата година не смея да оставя Яна без надзор на терасата. Имахме малки столчета - махнахме ги. Тя обаче се катери по колелото си или си мъкне нещо за стъпване, мята крак и се набира на парапета -   ужас някакъв.
Явно на всеки му е заложен порива за летене...Идеята за ябълката ми се струва добра, все пак е нагледен пример, може да има ефект.

# 232
  • offshore & overseas
... пък обяснението "да си има другарче" хич не ми се струва удачно...
Е, не, абсурд -- това е само бонус към основната програма. Wink И аз не знам защо искам 3 деца, просто ги искам и толкова. Но третото след пет години... най-рано, ако не ме удави климактериума.

Естествено, че всяко дете иска да е единствено и неповторимо, и то не само в началото, докато свикне, ами докато е дете. Но децата си остават единствени и неповторими, те не са реплики едно на друго, а всяко си има своята (ярка или не толкова) индивидуалност. По-скоро е трудна задачата на родителите да разделят любовта по-равно (тук бих казала, поне в началото, докато свикнат). Чувството е едно такова разкъсващо...

Ние сме две деца (че даже и 3 в известен смисъл) и цял живот съм завиждала на тия, дето са едно дете в семейство, поради простата причина, че получават всичко, което искат (поне тези около мен така). Всеки път като се хванехме за косите със систъра, баща ми слага капак на кавгата с думите, „Какво толкова имате да делите, нали сте си сестрички?“. Е, не знам какво, но така и не можахме да го разделим. ooooh!

И аз съм мечтала да скачам от високо и да летя. Често го сънувам. Компенсирам предимно с люлки и пързалки (и самолети, когато може). Ски не се хванах да науча, когато имах възможност, сега вече нямам. Парапланер или къвто и да е планер е абсолютно out of the question. Приказката за ябълката не може да ме трогне. Гравитацията е трудно смилаемо понятие не само за децата.

# 233
  • София
Честит рожден ден на Ася!   ura Да е здрава, весела, игрива   bouquet Кога мина една година  ooooh! , все едно вчера се похвали, че се е родила  Grinning
Това с другарчето си е абсурдно, от моята гледна точка  Peace С моята сестра така и не станахме другарчета, а колко ме тормозеха нашите да я водя навсякъде с мен ... "защото сте сестрички"  Confused Децата ги искам заради себе си. Ясно е, че все нещо няма да могат да разделят.
И аз съм си мечтала са скоча, но живеехме на 17 етаж и през ум не ми е минавало, че ще успея  hahaha Само си веех главата през терасата  Grinning Нямам спомен обаче как са ме убедили за опасността  Thinking

# 234
Честито на Ася, наистина кога мина, тази година Simple Smile
Аз пък никога съм нямала мераци да скачам  newsm78 Живеехме на 8 етаж, виж орехи по минувачите много обичахме да мятаме Simple Smile
А сега сме на партера, с решеткки, макар че се съмнявам Никол да прояви такива желания засега я е шубе от високото.
bzepic  не знам какво да ти кажа, освен  да го поизплашиш с височината. Или пък да питаш някой как да се справиш, нали при вас имаше разни специалисти по отглеждането, няма начин да не са попадали в подобна ситуация  newsm78

# 235
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АСЯ, да е жива и преди всичко здрааава, да се радва на много любов и щастливо детство.
Много ви благодаря за идеите, аз също се бях сетила за нещо подобно, да хвърлим отгоре и после да му покажа какво става с падналото на земята. Баба му за великден беше направила някакви зайчета яйца, та си бях заплюла едно, че е по-ефектно, но тати ни го изяде преди експеримента. Май все пак ще му покажа със сурово яйце, че най-ефектно се размазва. За сега още сме само на ниво говорене, но аз предпочитам да реагирам още на това ниво, че тук риска е прекалено голям. Иначе не е чудно, че е такъв, аз на 8 години влачех кофа пълна с цимент по покрива на двуатажната ни къща, а баща ми зидаше комина, аз му бях калфа  hahaha, на 6 бях когато се бях покатерила на фризьорския салон в нашия квартал и се наложи баба ми да идва да ме сваля, че подпората ми се срути докато се катерех. Абе като посадиш картоф не може да израстне краставица просто.  Столовете махнахме и си ги върна сам  hahaha, така че не помага. Единствено експеримента с гравитацията може да има ефект. Ще докладвам какъв е бил резултата.

# 236
  • София
Честит първи рожден ден на Асето Да е здрава и щастлива и много да радва мама и тати и да не се кара много с кака си  Wink Hug
За скачането от високо - и аз като малка много съм скачала от височини. Спомням си майка ми как ми казваше, че съм била много луда и все съм скачала от височини. Аз даже си спомням как веднъж скочих от козирката на входа. Добре, че не съм си счупила краката. В това отношение Валето върви по стъпките на майка си. Тя наскоро скочи от височина над мойта, т.е. от около 1.80 Shocked Както се казва Бог да я пази  Praynig. За катеренето също, граници няма за нея, важното е да й привлече вниманието и вече е поела нагоре.
бзепик, сигурна съм, че ще намериш решение на проблема  Hug

# 237
Ирка е родила снощи сладко момченце.. Леко и бързо раждане мечта е имала... за 30 мин..

# 238
Ей, чудесна новина! Да й е честит сина и нека живота му е изпълнен с любов и радост!  Hug  bouquet

# 239
  • Варна
Благодаря за поздравите  Hug

Живо и здраво да е малкото зайче на Ирка   bouquet

И една закъсняла честитка за малката-голяма Ася  Hug

Общи условия

Активация на акаунт