ФЕВРУАРИ месец е студен, нищо - всички ще празнуват с мен!

• 23 788
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, като давате череши на децата, махате ли костилките? Алекс повечето пъти уж ги плюе, но веднъж глътна костилка (после я изака, де). Тази вечер не съм сигурна дали не повтори Rolling Eyes Случва се и да и ги махам, но общо взето е когато тя поиска.
По тоя повод, докато и ги режех, попаднах на една с червейче. Показах и го, а тя след доста радостни наблюдения ми каза "Мамо, защо не изгоним червейчето, а ние да изпапаме черешката" Laughing

# 526
Аз още от миналата година не режа череши, тогава се справяше горе-долу с плюенето на костилки, а сега няма никакви грижи с това. Баща й я научи да яде джанки и сега ме кара непрекъснато да и бера докато ходим по улицата, яде, плюе костилката и я рита докато пада (пак щуротия на баща й). Пък и мисля, че ако глътнат някоя и друга костилка нищо няма да им стане. Мен преди ме беше страх по-скоро да не се задави, отколкото че ще я глътне .

# 527
  • София
Sky  явно съм пропуснала някъде назад в темата кой хомеопат си препоръчала. Ще ми дадеш ли и на мен координатите за племенника ми.

# 528
Hrisito, не мога да ти помогна много.. повечето мои познати в Сф ходят при Стоименова, но нямам лични впечатления.. Теди е от Варна.. при едно от посещениеята и тук посетиха моя хомеопат.. за нея идеше реч.. но тя е от Варна също..
череши - махам костилките, защото не мога да преживея мазалото, а Ник яде череши по няколко пъти на ден и не мога да си позволя, нито ще ми даде, да го преобличам със специални черешови дрехи при всяко ядене..

# 529
  • София
hrisito, и ние сме при Стоименова от МЦ "Хирон". Не сме имали кой знае какви проблеми. Да не кажа никакви. За мен обаче ненадмината си остава предишната ни лекарка - д-р Янева, която вече живее в Испания. Понякога толкова ми липсва, че се замислям дали лечение по телефона би било успешно. Мисля да пробвам при нужда.
Стоименова е добра, но за мен е проблем, че е претоварена. Случвало се е при спешност да не мога да си запиша час при нея за деня и да търсим друг.

# 530
  • София
Благодаря   bouquet

# 531
  • София
Ние сме на 8-и при Стоименова и да явно е претоварена, защото ни звъннаха преди няколко дни за друга дата и час. Ще видим какво ще каже тя за обривите на Валето по бузките. Явно е алергия ама като не се знае от какво  Thinking За мен е важно да се оправи детенцето и да й спрат тези обриви  Praynig

# 532
  • offshore & overseas
При нас проблемът с черешовите костилки не е на дневен ред. Просто череши не се ядат. Laughing Калина обича да ги гледа, да ги облизва даже, но в никакъв случай не и да ги опита, камо ли да ги яде в количества ooooh!. Мамата си трака! А аз обожавам този плод!!Една надеждица само мъждука, че това са данни от миналата година... hahaha

# 533
Мила, близо 2 г. се лекуваме успешно по телефона. Като е болно детето го водя при Джипито в квартала и после звъня за да опиша симптомите и диагнозата. Не е проблем да се практикува и от чужбина, таксата я пускам по банкова сметка. На Чаталджа 13 правят лекарства с каквото искаш разреждане. Аз като бях на зор с един мъдрец й звънях дори и от Перу.  Crazy
Нина, стискам палци и успех утре.  fingerscrossed
На нас пък днес ни монтираха бюро с библиотека, стягаме ученика за есента.  Grinning
roverandom, това с подритването на костилката е просто уникално.  hahaha Добре, че са мъжете да научат децата на нещо полезно.  Joy И ние берем джанки, щото аз ги обичам,  Embarassed но на Яско са му кисели и само си ги събира и носи до откат.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 13:31 от AvrorA

# 534
  • София
Моята кумица също лекува детето успешно, по телефон, скайп от чужбина....явно си е според уговорката с хомеопата, без значение къде се намира.

Череши обичаме много, омазваме се много...имаме цели 5 дървета на вилата...и затова не купувам Mr. Green
Джанки, не мога да ги спра...свеки им бере, че даже и им ги готви Laughing

# 535
Аврора, и аз бях удивена като видях Яна да прави номера с костилката, а баща й заяви доволно - Аз я научих. Laughing

# 536
  • Стара Загора
Да са ни здрави и щастливи дечицата! Да изживяват всеки миг от детството си пълноценно, а ние да имаме възможността, желанието и търпението да им го осигурим!
Честит първи юни и на всички нас, запазили частица от детското в себе си  Hug

Днес в яслата на Ивка имат маскен бал. Тя е Червената шапчица - купихме костюма, имаме и кошница с истинска питка и мед  Laughing С нетърпение чакам снимките, че техните празненства са винаги при закрити врата и родителите само на снимки разчитаме.
Вълнувам се заедно с нея  Heart Eyes Надявам се и стихотворението си да каже добре и да се забавлява  Laughing

# 537
Честит празник и щастливо детство на всичките дечица !
Тържеството при нас беше снощи . Това ми е първото тържество (в яслата не пускаха родители) и много се вълнувах . Но на това в градината ни поканиха . Успях да направя много снимки ... В някои моменти се умилих до сълзи . Crazy

# 538
Честит празник на всички деца! Simple Smile

Подробностите за Червената шапчица, които никога не сме знаели!

# 539

Joy Така е, пътят за Холивуд минава през Плевен и В. Търново.

Честит празник на всички малки, големи и още по-големи ...

Общи условия

Активация на акаунт