,По повод нощния памперс и ние го махнахме март месец макар Алекс да се е напикал последно средата на октомври. Пишкаме си всяка вечер преди сън и след като се събудим. След следобеден сън също. Поема доста течности и преди Радостче и аз като теб се притесняваш , че ходи по рядко, но забелязах че стиска. Някой път адски много когато му се играе. Оня ден от 17 до 22:30 без да пиша мен ми се стори много, не знам може би защото аз сега съм постоянно в тоалетната.
И ние от септември сме на градина, дано по-малко болести да има

Ние имаме друг проблем и не знам дали е проблем или просто навик. Алекс много рядко през деня, но го прави като се заиграе седнал на килима или вечер когато заспива си задържа дъха, все едно забравя да диша и се получава нещо като пъшкане. Не знам дали успях да го обясня точно.
Едно такова пъшкане със задържане на въздух, все едно се пъни да прави нещо или е адски преуморен. Мъжо иска да го водя на лекар. А аз си мисля , е не е проблем тъй като през останалото време си диша нормално и като му кажа дишай мамо нормално и той започва да диша. Някой имал ли е подобен проблем?
, няма да насилвам детето, като не му се ходи....ама такъв период какъвто е имал Вики, Криси не е минала, затова така го преживя, защото беше голяма...а аз си сипя главата с пепел още, въпреки, че проблема е отдавна зад нас.

.