ФЕВРУАРИ месец е студен, нищо - всички ще празнуват с мен!

• 23 771
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
bzepic, стискам палци за работа Peace Но аз съм сигурна, че ще те вземат Hug

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 15:48 от Anim

# 601
ех ама като вземете да триете..
Ще издам Анимската, че е била супер спокойна при поредните пакости на Петя.. то за хвалене ама тя май се засрами..  Hug

# 602
  • Варна
ех ама като вземете да триете..
Ще издам Анимската, че е била супер спокойна при поредните пакости на Петя.. то за хвалене ама тя май се засрами..  Hug

....то аз май тебе по скайпа требе да те питам, кой какво казал с туй мойто влизане веднъж на 100 дена  Embarassed

bzepic стискам палци за работата, а докато те четях се хилих с глас, подобри ми малко настроението

Roro  Sick, ... не ми се мисли

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 12:34 от Милена*

# 603
  • София
 sky*  Heart Eyes , newsm56 признавам си не ми се случва често, обикновенно трия преди да публикувам Laughing
мислех, че съм много бърза Rolling Eyes за пропусналите   bouquet

Миленска, ако не ти е спешно утре ще проверя, законът със сигурност те пази когато си в болничен за бременост и майчинство, но за преди това не съм сигурна.
На бърз прочит излезе това "За съжаление е така бременна служителка, за да ползва закрила при уволнение трябва да уведоми работодателя за състоянието си с документ, издаден от  здравни органи." от тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358709.0 , но ще го проуча по-основно.

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 23:14 от Anim

# 604
Добра вечер...изчетох пак по диагонал  Embarassed
Роро, как ме разсмя поста ти...
Бзепик, стискам палци и аз!
Скай, няма' се предаваме душа, второто и нас ни зове  Sunglasses Аз се престрашавам вече  Heart Eyes
Миленка, по принцип не могат да те пипнат, но Аним го е написала правилно- след като представиш първия си болничен, на който кода е бременност, а не общо заболяване някакво...това значи, че р-лят е уведомен. Така поне знам аз, доскоро около мен все ТРЗ-та работеха и съм се допитвала. Друг е въпроса, че на много места си действат по "фирмени" закони...Дано при теб нещата се развият балгоприятно!

# 605
Цъфс - няма мила, то само ние с теб останахме .. и Боги де ама тя нещо си трае.. пък каквото ще става - ще стане.. есен иде.. ще броим пилците.. Laughing

# 606
Цъфс - няма мила, то само ние с теб останахме .. и Боги де ама тя нещо си трае.. пък каквото ще става - ще стане.. есен иде.. ще броим пилците.. Laughing

...и аз останах .  Grinning ...

# 607
oo Радостче.. извинетИ че ви пропуснах.. веднага ви вписваме под номер четири в списъка.. роверандом каза, че една беля и стига.. тъй че няма я броим..

# 608
На мен определно не ми стига една беля , искам поне още една  Mr. Green

# 609
  • София
На мен даже 2 бели не ми стигат, та ще се наредя за трета ама ще почакам втората да поотрасне поне колкото батко си.

Междувременно се оказа, че педиатърката на децата има сериозен здравословен проблем и вече няма да практикува, та в плевенското "безинтернетие" търсих препоръки за друг педиатър (по възможност и GP, че да сме всички на едно място).
Та спрях се на д-р Евгения Попова и вчера ни беше първата консултация. Много добро впечатление ми направи. Каза ми, че навярно си знам, но през първата годинка на детето то определя ритъма на кърмене, каза да не спирам нощното хранене освен ако детето само не спре да се буди, захранване след 6 навършени месеца, никакви сокчета сега, даде ми препоръки за моето хранене. Но по важното е, че малчо е вече 5200 и 57см. Провери му очичките, слуха, даде ми една книжка за гимнастика и масажи. Провери пишлето и каза "никакво насилствено забелване", само леко отваряне по време на баня. И ваксина сложи - малкия порева, но бързо се успокои. Та това са ми първите впечатления, надявам се и да е добър диагностик, които не изписва АБ "профилактично".

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 09:42 от green_dawn

# 610
Ами да, аз май няма да се включвам в списъка... Embarassed. (засега).

# 611
  • София
И аз засега съм пас Wink

green, честито за лекарката. Явно е добро попадение.

Караме му се и му забраняваме да яде, казваме му, че само ние ще си ядем пък той не смее. Толкова му е забавно и така се хили, че изяжда повече от очакваното. 
Точно това прилагам на Алекс за много неща. Не знам дали е правилно, ама действа безотказно.
Успех за работата!

# 612
  • offshore & overseas
Анимски, чакам те да се отчетеш на ЛС, не се скатавай! Mr. Green

Green, поздравления. Май педиатърът все пак е важен избор!

Мила, няма правилно и грешно, според мен. Много правилно си се ориентирала към работи и не работи. Peace

sky*, Цве, ще ви се радваме много, ама много!

Принципно аз искам 3 белИ (или 3 бЕли), ама второто още не съм го преценила колко е беля, и второ -- до 5 години за изживявания от сорта, моля, не ме търсете. А след 5 г. ще правим преценката на мЕсто, според финансовата ситуация на семейството, надявам се да е „финансово благополучие“.

# 613

Караме му се и му забраняваме да яде, казваме му, че само ние ще си ядем пък той не смее. Толкова му е забавно и така се хили, че изяжда повече от очакваното. 
Точно това прилагам на Алекс за много неща. Не знам дали е правилно, ама действа безотказно.
Успех за работата!
и аз го прилагам понякога.. действа.. пак понякога
Мила теб те отписах още на първо четене с роверандом.. след онази криза зимата, мислех че ще почакаш да порасте Алекс..

# 614
  • Стара Загора
Анимче, и аз те прочетох да знаеш, че не си била толкоз бърза  smile3534

Гледам оформя се групичка за "завтаряне"  Wink Успех и чакам някоя да се похвали скоро newsm10

Общи условия

Активация на акаунт