Вече няколко непознати хора ме съветват да я запиша на акробатика като порасне още малко.

Сега ми е смешно ама вчера си поревах пък и днес, пък и ония ден.
трети път ставам да взимам капките ама с Климент под мишница, че поне да не се дере пак и той взе че повърна всичко дето изял, а млякото вечер и без това ми е малко и съвсем ми прикипя, та почнах да нареждам "Ей писна ми от теб - гладен бил а нищо не си изял, сега брат ти гладен ще си ляга заради тебе и т.н. и накрая завърших излиянията с "Шамари ще ядеш!" Пък той се притесни нещо дотърча да си гризе пак филията и аз съвсем откачих и поне три пъти съм казала че ще яде шамари, а той "ама нали каза да ям!"
Баща му: "Сигурно е нямала какво друго да ти даде"
.
, хем ми се насълзиха очите
.. милата.. това нещо не си го преставям как го правите.. когато Никс беше бебе и го кърмех приготвях до себе си вода, пелена, и разните му там атрибути, за да не мърдам... а то като има едно голямо хлапе и то си иска неговото.. незнам.. страх ме хваща.. и все отлагам да попорасне, да се справя сам.. пък сега като ми е едно лесно и свободно с него, вече не ми се връща назад пак с начале.. кърмене, повръщане, повиване... незнам, незнам..
Дани все намираше за нещо да ме вдигне и задължително акаше, та аз кърмя, слагам го на гърнето, после кърмя, после бърша аууу край нямаше.
Разказвала съм случката, когато Дани налапа 4 хапчета, пак докато кърмех, не знаех какви са и се изстрелях с него в банята, бъркам в гърлото, той повръща, а Ясен се дере зарязан посред ядене.
Сега се смея, но тогава бях... 
такова лъчезарно бебе е (пу-пу) и толкова малко му трябва, за да почне да се смее с глас и ме изпълва от всякъде, зарязвам и къщата и батко му и татко му че да седим и да си се хилим един на друг
колко е бил голям Дани тогава?
.
. Ако зависеше от мен до сега щеше да си лежи и да чака аз да го обличам. Затова с две ръце гласувам за нормална градина с нормална учителка.Препоръчани теми