, няма нищо по-отвратително да нарочат детето ти без причина, аз бих дигнала градината във въздуха и бих си търсила правата и както чета, явно с основание, съгласна съм и със Sky* за дипломатичността, ама на мен лично не ми се удава

Предполагам е и въпрос на характер, когато записвах Яско в новата градина, обясних проблема на директорката и тя ми каза, че в малката им група имат такова дете и чак в края на годината е започнало да се отпуска. Явно някои мъници имат нужда от повече време, но все пак аз говоря за деца, които получават нормален прием от страна на учителките. Моето мнение е, че дечица като Яско и Каля задължително трябва да ходят на градина, за да могат в училищна възраст да контактуват нормално със съучениците си, без притеснения. Аз бях подобен случай, бях притеснителна, но не ходех на градина, отне ми години за да преодолея комплексите си в общуването.
За лечението по тел. ще кажа, че ми се е случвало да звънна сутринта и тя да ми отговори чак късния следобед, но ако проблема е спешен и звъня по-настоятелно периода е по-кратък. Това обаче не е проблем, защото тя е определила по 1о лекарство за всяко дете, което е съобразено с личния му профил и при стандартни вируси лечението винаги започва с тези лекарства. Така, че като подсмръкнат или се закашлят, направо почвам да ги давам и после й звъня. 

Препоръчани теми