ФЕВРУАРИ месец е студен, нищо - всички ще празнуват с мен!

• 23 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Нина, влязъл е там, където искаше да учи?

Предлагам следващата тема да се казва "Февруарчета - второ полугодие" Wink

# 661
Ни в клин, ни в ръкав (снимката е страхотна, а Ангел е просто очарователен в това настроение!), но това, така наречените кроксове ли са на краката му?
Искам мнение, защото освен, че това е една от най-странните за мен обувки създавани някога, имам чувството, че и ужасно спарва. Толкова ли е гумена, колкото изглежда и вярно ли е , както се опитват да ме убедят, че са адски удобни за игра за децата.
Обмислям да взема на Пламен такива, понеже на детско краче е сладка такава обувка (забравих да отбележа, че ги мразя на краката на дебели лелки и чичкоци на преклонна възраст и то в най ярко цикламените цветове), а си мисля, че ще върши работа хем за на двора, хем за на плажа ...

# 662
  • София
Страхотна снимка, Мак Peace Нищо, че настроението не е чак толкова  Grinning
Сетих се и аз за биеср на Дани. Онзи ден я питам "Защо не ядеш? Все готвя, а ти не ядеш!" Отговорът след кратък размисъл беше "Защото ти готвиш, мамо"  Shocked Пък имам самочувствие, че не готвя никак лошо  Crossing Arms
Bettie  fingerscrossed освен да минава по-бързо друго този болестен период, друго не знам какво да кажа ...... и нас ни чака.... от сега ме втриса, но май е неизбежно  Confused
Офффф, всички мъжки ли са капризи  Shocked туй малкото ми разказва играта Rolling Eyes
мда .... поне моят също е този сорт  Crazy

# 663
  • Стара Загора
Толкова ли е гумена, колкото изглежда и вярно ли е , както се опитват да ме убедят, че са адски удобни за игра за децата.
Изцяло гумена  Mr. Green Миналото лято бях взела на Ивка, на нея не й бяха удобни./ но тя си е "спъната" по рождение - от майка си го е взела/, краката й изглеждаха огромни, имам чувството, че не можеше да ги управлява тези подобия на обувки  Laughing

# 664
  • Варна
Аз втора година купувам на Вики такива "галоши", и аз не ги харесвам за възрастни, но моята спънка, се чувства сърахотно с тях, най-вече в градината , на село на плажа. Не мисля, че спарват повече, от коя да е друга обувка или сандал.

Снимката на Ангел много ми харесва, независимо от настроението му и степен на сериозност  Laughing, има страхотно излъчване.... и устенца Flutter

За болестите и градината, Вики не е боледувала от октомври и най-вече от как съм я спряла от ясла. До преди това седмица на ясла, 2 вкъщи. Не знам на какво се дължи, дали на израстването или придобиване на имунитет, което не ми се вярва, или на Бронховаксома който дадох при последния бронхит. От тогава насам не давам нищо, даже и витамини. Обмислям да и купя коластра на Аквасорс и пак Бронховаксом на есен преди градината. Решила съм да я пусна след като бебето се роди  Thinking

# 665
Уиш, не е баш крокс, само подобие (но качествено, че има едни миризливки за по 3-4 лв, които са направо вредни), взех ги миналата година от К&К, готиното е че тогава му бяха малко големи и удобни, а сега са му малко малки и пак удобни + че цяла зима му бяха домашните пантофи (когато изобщо реши да е обут). Не му спарват, то цялата обувка е на дупки. Освен това лесно се мият. И са леки. И може да ходи на плаж с тях Wink

# 666
Никс има кроксове.. и аз не ги харесвам.. галоши с дупки.. но за мое учудване не му спарват.. и понеже са в разрез с моя вкус, ги носи предимно у дома и за банята(че не се пързалят).. в градината му занесох едни за 3-4лв. че им искат за баня, като ги прибират от игра уж да им мият краката.. никога не са обувани.. само ни гъбаркат, че ги ползват.. явно изискване на хеи.. за плаж си има сандалки от плат.. за игра и навън - кожени.. въобще дойде ли лято уиш ще му завиди на рафта с обувки.. Rolling Eyes (новите платформички са супер) Та моя извод е подбен на Мак - лесно се мият, леки са, но за плаж според мен не стават.. не се пързалят.. децата ги харесват..
Мак чудесни снимки си започнала да правиш.. верно и Ангел е един път.. но и твоя обектив добре кадрира.. поздравления.. Снимката е чудесна..
Миме, до скоро я давах коластрата, но като заби копита и каза не.. не го обичам вече това.. незнам как да го пробутам, а и признавам не се старая много.. добре че е майка да му ръси туй онуй със слънчева.. незнам мен как ме надушва, ама както и да му я предложа следва отказ.. и истерия.. както съм казвала не ме бива с тези неща, за туй и не давам нищо, но много ми дойдоха сополивите му истории напоследък..
"Февруарчета второ полугодие" е страхотна идея.. или пък "Февруарската дружина, чака новата година.." Joy
Нинка чакаме почерпката..

# 667
  • Стара Загора
.. за плаж си има сандалки от плат..
Еххххх, от няколко дни търся платнени сандалки и не намирам. Толкова са практични и удобни, искам ги вместо пантофи в топлото. Само гуменетки продават  Crossing Arms

А, добро  утро  kaffeetrmker_2

# 668
  • offshore & overseas
Е, мръднали сме с 2 стр. Laughing

И аз нямам какво да напиша тук, общо взето. Калинка си ходи на ДГ, аз се боря с домашните задължения и се опитвам да поработвам, покрай Люс. Не ми се получава много, което ме хвърля в шаш и паника, щото и ний сме го закършили. Rolling Eyes

За боледуванията не знам, някак покрай другото ми се губят. Халюшка напоследък беше засилила сукането, сега пак намали, иска си и после забравя...

Мазането явно е всеобща мания. И Калина търси да маже де с каквото свари. Засега е успяла да ме смае само с крем Бочко и водните боички. Не съм права, но много се ядосвам, когато седнем да рисуваме и аз ѝ обяснявам най-подробно кое и как, а тя изобщо не желае и да чуе -- направо взима четката и маже. ooooh!

От т.нар. кроксове закупих 1 бр. в началото на миналато лято, но, уви, наша Халя не ги хареса и бяха дотам. Да не говорим, че дори само от единствения път, когато се съгласи да ги обуе и да измине известно разстояние с тях, те се разпаднаха. А на вид аз ги харесвам на малки крачета (не знаех, че има и за възрастни), симпатични са. А халюшините бяха като калинки -- червени с черни бутончета, абсолютно тематично. Heart Eyes

Мак е майстор на фотографията и си заслужава скъпата техника. Grinning Ангел е уникален, физиономията му също. Много добра перспектива. Но аз не ставам за арт критик, щото съм „на Вие“ с терминологията.

Ох, от една седмица трябва да свърша две неща (а дали не бяха 3?) и не успявам да се концентрирам върху тях. Дано днес... Стискайте палци! Flowers Four Leaf Clover

# 669
Sier - Хиполенд..три години подред от там му ги купувам.. харесвам ги защото крачето е открито максимално, не спарват, леки са много лесно се обуват и закопчават (на кожените все е забравил някоя каипка или ги е закопчал халтаво) и достатъчно весели - демек пъстри..

# 670
  • Стара Загора
Ооо, мерси sky, за там пък не бях се сетила. Малко настрани ми идва този магазин, но ще идем.  Hug

# 671
Хайде обещаната почепрка Laughing

Баткото е приет по първо желание-японски език.
Много е щастлив и ние всички покрай него.

# 672
  • Варна
...оооох, пу за мене тази най-близката чинийка  Mr. Green
Браво на баткото   bouquet

# 673
  • София
Честито на баткото и успех в ученето   bouquet

# 674
  • София
Здравейте,
и аз влизам с хубава новина да се похваля - днес станах горда Леля на племенник, разгеле  Simple Smile Казва се Максим, роди се днес в 15:30. Но ще го видя наживо, надявам се по Коледните празници или малко след това, за тогава сме говорили да ги посетим в Йоханесбург. Иначе вече го видях на видео по скайпа, голям сладур е и прилича на брат ми доста.
Нинка, честито на твоя син. Много успех в учението и в живота му желая.
Лека вечер от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт