ФЕВРУАРИ месец е студен, нищо - всички ще празнуват с мен!

• 23 751
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Както сме тръгнали май верно пак ще стане студено и ние няма да сме заключили темата. Топло ли е та сте тръгнали по разходки или сте заети  newsm78
Пожелавам ви слънчеви разходки и хубави емоции.

# 646
  • София
И на разходка бяхме   umbrella за едно бързо кръгче по кварталните магазини  Grinning
Аз се оправдавам с децата - такава е въртележка, че хвърлям едно око и а-ха да седна да пиша и някой ревне  smile3544

# 647
Аз пък нямам какво да кажа..

# 648
  • София
Аз пък имам много за казване и за мрънкане, но не искам да го премислям наново, камо ли да го описвам. Бях подготвена, че тръгването на градина ще е съпроводено с боледувания, но чак такова чудо не очаквах  smile3511

# 649
Аз пък имам много за казване и за мрънкане, но не искам да го премислям наново, камо ли да го описвам. Бях подготвена, че тръгването на градина ще е съпроводено с боледувания, но чак такова чудо не очаквах  smile3511

Няма спасение - аз не знам кога ще премине този период... Но май-май само аз взех да свиквам с болестите Sad

# 650
Миналата година беше чудо на чудесата с болестите при нас. Аз се оплаквах тука, че за 6 месеца изпи 6 антибиотика, повече от половината време изобщо не е била на ясла, а аз се бях върнала на работа и ми дойде доста нанагорно. Накрая след н-тото боледуване я спрях от ясла за летните месеци и тръгна наново през октомври. Единствено като успокоение на тези, които от скоро са на градина, мога да кажа, че втората година ще е по-добре  ...Поне при нас имаше забележителна разлика.

# 651
При нас нещата се позакрепиха когато тръгнахме при специалисти. Бори се за направление. Като ни пратиха за белите дробове ни дадоха помпичка (инхалатора), вярно влачихме го една година и нещо ама спряха пневмониите и бронхитите. Сега висим при УНГ и понамаляха сополите, даже от една седмица нЕма, ама ме е страх да се похваля.
Ние па още имаме проблем с пишкането. Това дете е забележителен екземпляр, когато грее слънце, респ. се суши бързо прането, не се напишква, три седмици сух. Когато започна да вали, респ. се суши по два дни, взе пак всяка вечер да се напикава  Close. Вече не знам какво да го правя. Миналата нощ се борихме с баща му да го сложим на гърнето, целия блок ни чу, обаче диването не иска, половин час след това се намърда в моето легло и ми го намокри, така че се наложи да спя на дивана  hahaha.

# 652
Туку що отидох да видя дали Яна е заспала и я намерих доволно седяща в средата на леглото и омазана с крем по всички голи места  ooooh!. Досега не ми го беше правила този номер..Няма да казвам как се чисти крем Нивеа от дете, чаршафи, дрехи и плюшени играчки.  #Crazy Добре, че книгите, които си държи в леглото бяха пожалени.

# 653
  • Стара Загора
Давайте кой каквото има да казва, че тази тема ще се проточи до другия февруари Mr. Green

bzepic, що така е наплашен от гърнето? Или инатец проявява?

Да ви споделя бисер на Ивка: Вчера сутринта е обяснила на баща си, че като си мие зъбите, ако застане в лявата част на банята значи е наспана, ако е в другата част - спи й се  Mr. Green Това ме подсети за вица за свекървата и китката  Joy

roverandom, питай Анимчето как се чисти - няма да забравя една сладурска снимка на Петето омазана доволно с крем  hahaha

Офффф, всички мъжки ли са капризи  Shocked туй малкото ми разказва играта Rolling Eyes

# 654
не всички Сиер.. но повечето...
тая снимка на Петето и аз я помня.. емблематична беше.. за разболяването - няма връзка първата втората година.. просто трябва и през това да се мине..

# 655
  • София

roverandom , съчувствам ти най-искрено /няма подходящ имотикон...омазан/

roverandom, питай Анимчето как се чисти - няма да забравя една сладурска снимка на Петето омазана доволно с крем  hahaha

крем "Здраве" беше при Петя, още ме спрягат по площадките Tired ...тогава въпреки, че я изкъпах, трябваше да обяснявам защо на това дете гелосвам косата ooooh!
Дано не те разочаровам, но темата има и продължение...без снимки Crossing Arms оставям го на вашето въображение..Петя, крем, латекс по стените Rolling Eyes
Отказвам се от ремонт на къщата, докато не израсте манията за мацотене Twisted Evil

# 656

Дано не те разочаровам, но темата има и продължение...без снимки Crossing Arms оставям го на вашето въображение..Петя, крем, латекс по стените Rolling Eyes
Отказвам се от ремонт на къщата, докато не израсте манията за мацотене Twisted Evil
Ох, представих си го най-образно.  hahaha. Ами освен да пребоядисате...Ние уж изчакахме да мине манията с рисуване по стените с химикалки, моливи, пастели и т.н. и миналата година направихме ремонт. Да чукна на дърво, до сега няма сериозни изцепки.

# 657
  • София
Не става с пребоядисване...има мазни петна във вид на малки ръчички, ще избият под всякаква боя...трябва си сериозна строителна дейност Crazy
Но мога да се похваля как разреших последната беля Flutter
Криси напоследък е станала фен на лимона, сок от лимон... и всички производни. Зареждам редовно...да има. Та.. тя вече е голяма не й трябвам да й правя сок и сама се оправя...взима си лимона, реже, намира устройството за изстискване и т.н всички са доволни. Обаче Петя не е ангажирана с тази дейност, и един път издебнала кака си и взела чашката с останало малко лимонов сок, сипала си доволно водица...да има, и замислила беля. Намирам я аз нахилена, как размазва всичко с ръчички по огледалото в спалнята...тя маже, то се стича и ми капе на пътечката пред леглото Rolling Eyes
Не съм се карала, бях изумена, от въображението й на тема мацане...само казах, "Хайде сега всичко да почистиш, тук с гъбката...после със салфетката..." Всичко направи детето...е събирах гъби из цялата къща после, ама бях доволна Flutter

# 658
Айде и аз да понапълня темата Simple Smile Белким са 2 за година, а не една Wink
Днес го водих на зъболекар. Повози се на стола, поигра с машинките, запозна се с моята зъболекарка (много готина между другото), която вече е и негова, дори 23947-мото скарване за днес между двамата беше чия е зъболекарката  ooooh! Ужасно се карат напоследък. Та в петък пак сме на зъболекар и ще му правят един малък кариес. Гадното е, че е в един друг кабинет, далеч не толкова уютен Confused но пък там ще свърши много по-бързо нещата. Алина се надяваше да й извадят един зъб (и да дойде феята на зъбките), но не би, след 1-2 месеца може да се вади.
Ето в такова настроение е през половината от времето, когато са заедно със сестра си. През другата половина тя е в подобно....

Аним, запиши го детето на рисуване Wink Или им закачи един-два големи кадастрона на стената, където ще е позволено да рисуват.

# 659
Ми аз утре май ще почерпя за баткото...... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт