Айдеее, надига се втората вълна, да видим кой още ще се похвали

, щяхме да сме като във филмче за щастливи мормони. Нали знаете онази картинка, майката и бащата седят на столчета, до тях н.. брой спретнати дечица (момета с големи панделки и момченца с бритонче на страни) и пеят църковни песнички. Моя мъж винаги ми напомня това и за ефект откарва по някоя църковна, когато взема да се впрягам колко лоша майка съм и как съм му се скарала несправедливо. Тая нощ направо цветки летяха от устата ми от сорта на "заспивай гад мръсна, живота ми съкарти, ти ше ме убиеш бе дзвер проклет."

Само си спрях химията караха ме да пия бромокриптин ама ми разбута колита и го спрях да видим.
нещо си е наумил, но като знам тати как си измисля приказки за да са по интересни нищо чудно да има такава 
.
. Така че лятото и с градина и без градина явно по-късно ще се ляга, добрата страна е, че като легне по-късно спи до сутринта без будене.
)) 
. Ако след 3 години още и е интересно и иска да го учи, ще търсиш и училища.
.
Пожелавам ти едно сладко момиченце кокиченце, но живо и здраво да е най-вече.
. Взела съм разни вазелини и мазила и я мажа през половин час. По тялото й няма нищо. Давайте съвети за разни мазила за суха и нацепена кожа, милото ми момиченце, дано се оправи скоро