ФЕВРУАРИ месец е студен, нищо - всички ще празнуват с мен!

• 23 216
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Честито Нинка... къде всъщност е приет.. за пръв път чувам средно образование с японски език.. много особено желание.. Успех му желая! Япония е страната на моите мечти!

# 676
  • Стара Загора
Нинка, браво на момчето ти   bouquet

Софи, честит ти племеник  Hug

# 677
Благодаря Ви момичета.

Софи ,честито !Еххххх как искрено ти завиждам....Кога ли моята мила сестричка ще ми каже .че ще ставам леля.Обещала съм и ,че си пускам месец отпуска и заминавам при нея във Ванкувър да и помогна.

Sky* приет е в 18СОУ в София ,в него се изучават все странни езици,но той си искаше японски и другите не даде да се пишат.Ако знаете колко се притеснявах дали ще влезне,защото приемат само 29 деца и няма квоти момичета ,момчета.
Знам ,че ще му е много трудно ,но той това си иска още от 5 клас,сега поне знам че ще го учи с мерак.
По-нататъшните мечти са му да иде да учи в Япония и да рисува анимационни филми  Laughing
Ще видим следващата стъпка от мечтата му дали ще си остане или ще се промени с времето Simple Smile

# 678
Благодаря Ви момичета.

Софи ,честито !Еххххх как искрено ти завиждам....Кога ли моята мила сестричка ще ми каже .че ще ставам леля.Обещала съм и ,че си пускам месец отпуска и заминавам при нея във Ванкувър да и помогна.

Sky* приет е в 18СОУ в София ,в него се изучават все странни езици,но той си искаше японски и другите не даде да се пишат.Ако знаете колко се притеснявах дали ще влезне,защото приемат само 29 деца и няма квоти момичета ,момчета.
Знам ,че ще му е много трудно ,но той това си иска още от 5 клас,сега поне знам че ще го учи с мерак.
По-нататъшните мечти са му да иде да учи в Япония и да рисува анимационни филми  Laughing
Ще видим следващата стъпка от мечтата му дали ще си остане или ще се промени с времето Simple Smile

Манга може би Simple Smile  - пожелавам му да му се случи от сърце  Heart Eyes Hug

# 679
  • насън...
здравейте,

отдавна не съм влизала и си мислех, че няма да смогна да изчета всичко...пък то...не ви се писателства нещо... Laughing
честито на всички нови коремчета и бебчета...аз определено ще съм от втората, третата и там която е поред вълна...Simple Smile))
ние сме добре..петюфата е все по-бъбрива и е като папагал...трепе ни с изказвания...и то все на място си ги ръси...Simple Smile)
сега да питам - как стои въпросът с пиенето на вода в яслите и градините...ние тръгваме на градина септември и не знам как да процедирам...петя е голяма жаба и постоянно пие вода...шишенца ли вземате или? чешмяната вода не е мнг чиста, а ако пият от събсв. шишета не си ли ги мешат?
и още един въпрос - препоръчайте хубав х-л в св. константин и елена или някъде мнг близо до варна...
мерси... Hug

# 680
Амен кажи какво очакваш от хотела за да знаем какво да препоръчаме.. и ценови диапазон?
вода в градината пият от чаша.. изворна.. преди купувахме, после кмета започна  да ни купува.. това за миналата година, за тази незнам как ще е.. шишета РИОКОЗ забранява, поне при нас.. Ники не пие повече от нормалното вода, но и не ми се споделя да е стоял жаден..

# 681
  • offshore & overseas
.... шишета РИОКОЗ забранява, поне при нас...
Shocked Пък при нас точно от шишета лочат, ако изобщо.

# 682
При нас от чашка пият, ма аз май не съм меродавна информация, само да си кажем като питате. И достатъчно им дават, даже онзи ден малко прекалили та се изпонапикали нЕколко наред с моето.

# 683
Здравейте! Ние се завърнахме от поредната екскурзия и в петък ще стягам голееемия багаж за Варна. Скай, как е времето край морето, става ли за плаж вече? Децата бяха много впечатлени от Етъра и Царевец /замъка, както си го нарекоха/, тук-там ни валя кротко ... ииии ама тоя дъжд няма край.  Twisted Evil
Вале, по повод темата за мацането има и по-тежки случаи. Когато Дани беше на 3г., един ден го оставих да заспива и влизам след половин час да го завия, и кво да видя - в стаята смърди ужасно на ацетон, а маймуната нахилена си показа лакираните нокти на краката  Shocked в комплект с лакирани легло и чаршафи. От опит - лак се чисти по-трудно от крем.  Grinning Тежък спомен имам и от друг случай с Дани, когато счупи пълна еднолитрова бутилка със зехтин на пода. Няма такова мазане.  ooooh! Слава богу Ясен е по-умерен. Това си е бял кахър: http://fevruari.snimka.bg/children/esenno-zimni-2009-g.432574.19423784

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 14:43 от AvrorA

# 684
  • София
Туше Laughing
Почти съм горда с отрочето, че не ми е сервирало такива изненади Crazy
Ние пътуваме за Варна на 09.07..варненки, дръжте се,  идва бандата Laughing  

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 14:50 от Anim

# 685
Туше Laughing
Ние пътуваме за Варна на 09.07..варненки, дръжте се,  идва бандата Laughing 

Нали знаеш, винаги може да е по-зле.  Grinning
Къде ще отсядате, ние в началото ще сме в Константин и Елена.

# 686
Така.. призовавам, който идва и да се обажда.. в този ред на мисли, Мяу ти кога ще идваш насам.. Теди телефонът ми го имаш.. други ако имат желание ще го пусна на лични..
Времето е като навсякъде, даже дъжда уж бил в повече.. приятно пролетно е по скоро.. Тъй че, ще се къпете в басейни майче.. Но е лято - дано се стопли до другата седмица, че да са ви хубави почивките..
Ние в четвъртък заминаваме към Търново и околията.. снимки после във фейса..
На Ники им минала една родителска среща без да разбера.. учителките за градината са тези които очаквах.. не съм очарована, но не искам да съм и предубедена..

# 687
  • offshore & overseas
sky*, при попътен вятър в Кранево сме от 4-ти до 14 август. При липса на такъв, може би ще прежаля Калина, защото много ѝ се ходи (ще я пусна с баба и дядо). Confused Задължително ще ти звънна, ако се озовем наоколо. Hug

# 688
  • София
Много ми се иска да се видим, но уви по вероятно е да не успеем. Във Варна ще сме само за една нощ...ще гледаме волейболните ни национали, по точно мъж ми ще ги гледа, а аз ще гледам децата Crazy
Запланувала съм обиколка на забележителностите, ама дали ще успеем е друг въпрос...ще бъдем в Албена това лято.
Но в случай, че вдигнем много врява и се припознаете...не се колебайте, ние сме Laughing
Завръщам се в града след 16 години и отново ще съм за кратко, само за една нощ ....навремето кандидатствах в Икономическия, но се отказах дори резултата от изпита да проверя Crazy

Тюх, пропуснах...на адашката на Петенцето, именния ден да честитя. Да е весела, игрива, здрава и красива Flutter

# 689
Туше Laughing
Ние пътуваме за Варна на 09.07..варненки, дръжте се,  идва бандата Laughing  

Нали знаеш, винаги може да е по-зле.  Grinning
Къде ще отсядате, ние в началото ще сме в Константин и Елена.

Аврора, в комплекса Гранд хотел Варна ли ходите. Чувам противоречиви мнения , а се бяхме насочили натам ... Ако сте били там вече ,ще се расвам да споделиш впечатления   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт