Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 4 тема

• 187 315
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Направих пудинговите мъфини.Станаха 8 бр. в алуминиевите чашки,невероятни на вкус,но като заизлизаха от формичките по време на печенетооо ooooh! Надигаха се ,хващат коричка,след което се пукат и отвътре потича като лава.Направиха се допълнителни купчинки до купичките,които се опекоха чудесно,но не е там работата newsm78  Не съм препълвала чашките,не повече от 2/3 съм ги пълнила.Важното е,че се харесаха много Laughing Ето ги и тях:

Uploaded with ImageShack.us

# 361
Направих пудинговите мъфини......

liani, много са сладки на вид, на вкус не се и съмнявам!   bouquet Ами не знам какво ги омагьосвате тия мъфинки, та стават толкова буйни и правят такива големи куполчета. Я си признавайте, щото и аз искам такива! Имам предвид, че и на ивка27 бяха такива силно бухнали нагоре, та и клюмнали. Моите чак толкова не се надигат. Освен да сипваш по-малко количество от колкото си сложила тоя път, че да не могат да бягат, в моите силиконки излизат 12 мъфинки. Peace

# 362
  • под тепетата
Подозирам, че на ивка са печени с вентилатор, щото и при мен така веднъж си накривиха калпаците  Laughing

# 363
Подозирам, че на ивка са печени с вентилатор, щото и при мен така веднъж си накривиха калпаците  Laughing

Ако това е причината, аз никога няма да мога да им накривя калпаците - нямам вентилатор! Grinning  bouquet

# 364
  • под тепетата
 Ивка да си каже, при мен това беше причината!

# 365
  • София
Да,аз също ги пекох с вентилатор newsm78

# 366
Pety , може ли рецептата за тези донът мъфини ?
Малко със закъснение ,ето  рецептата

# 367
  • Пазарджик/Лондон
 Pety , благодаря ти за рецептата Hug.

# 368
момичета,помагайте търся тази рецепта-Лесни, вкусни и икономични кексчета в чашки - Блонди,когато кликна ме връща в сайта,немога да я намеря,е този път ще си я запиша, Peace

# 369
момичета,помагайте търся тази рецепта-Лесни, вкусни и икономични кексчета в чашки - Блонди,когато кликна ме връща в сайта,немога да я намеря,е този път ще си я запиша, Peace

В темата и намерих тези кексчета в чашка.

# 370
labrex-мерси много,това е ,записвам  Hug  bouquet

# 371
Момичета,малко помощ и за мен.правих мъфини вътре с парченце шоколад,но когато ги извадих готови отвън,вътре бяха доста клисави  Embarassed Незнам къде е причината,пеках ги в малки купички за крем карамел от тези железничките едно времешните.Моля кажете защо така ми се получават и двата опита,къде бъркам,много искам да направя за рд на малкия и солени и сладки,но ме е шубе пак да не стават за ядене.

# 372
Сонка според мен печеш на висока температура,намали градусите.

# 373
По рецепта пишеше на 170 след това намалих на 150 всичко 25мин

# 374
По рецепта пишеше на 170 след това намалих на 150 всичко 25мин
Аз мъфините ги пека на 180 градуса и никога не са ми ставали глетави,но всяка фурна пече различно.
Пробвай друга рецепта. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт