хистероскопия в център Надежда

• 9 755
  • 20
  •   1
Отговори
Мили момичета искам да ви попитам някой правил ли е хистероскопия в център Надежда да даде отзиви и каже кой ги прави - само д-р Стаменов или и Д-р Персенска. Възможно ли е с тази процедура да бъде махната киста на яйчника и хидросалпингс?

# 1
  • София
Освен изброените от теб и д-р Сигридов прави хистероскопии там.

# 2
Аз съм правила при д-р Стаменов но знам,че и д-р Персенска ги прави.До колкото съм запозната хидросалпингът се премахва с хистероскопия,а киста на яйчник с лапароскопия.Успех!

# 3
А вече и д-р Шефкетова  се включва! Wink
На моето хистеро  април 2008  бяха д-р Персенска и д-р Сигридов.
Помислих ,че са били само те двамата .После разбрах  ,че и д-р  Стаменов е бил.
Запушиха ми тръбите по нов метод чрез хистеро.До тогавана небях и чувала  за подобен!
Успехът е на лице  малко по-надолу! Hug

# 4
На мен ми направи др.Стаменов хистероскопията и сам много доволна от целия екип.

# 5
На мен и д-р Стаменов и д-р Персенска са ми правили.
Махмаха ми голяма миома, за това няма как киста да не може да се махне чрез хистеро.

# 6
  • София
На мен и д-р Стаменов и д-р Персенска са ми правили.
Махмаха ми голяма миома, за това няма как киста да не може да се махне чрез хистеро.
Няма как да стане, според мен, кистата е на яйчника, с хистероскопия не виждам как ще стигнат до яйчника. Миомите са по матката.

# 7
  • София
Зависи какъв е разреза на коремната стена. Като ти отворят корема над пубиса, стигат спокойно до яйчниците.

Аз имам оперативна миомектомия преди 1 година. При операцията ми надупчиха и двата яйчника профилактично.

# 8
  • София
Зависи какъв е разреза на коремната стена. Като ти отворят корема над пубиса, стигат спокойно до яйчниците.

Аз имам оперативна миомектомия преди 1 година. При операцията ми надупчиха и двата яйчника профилактично.
При хистероскопия не режат нищо.

# 9
  • София
При хистероскопия влизат само през шийката на матката с видеокамера? Ако действат като при пункция, не виждам как да не махнат кисти?

# 10
  • София
При хистероскопия влизат само през шийката на матката с видеокамера? Ако действат като при пункция, не виждам как да не махнат кисти?

Да  Simple Smile
Кисти махат с пункция.

# 11
  • София
И за хистероскопията слагат упойка? Логично е да слагат...

# 12
Понеже се чудите как се влиза и какво се маха))))Ами аз имам една хистероскопия.При нея се махат разни образувания по ендометриума(вътрешната стена )на матката като полипи,малки миоми....На мен премахнаха малки полипчета и дадоха за хистологично изследване,за да се види да не е нещо тумурно.Така!Правиха ми го не в Малинов,по здравна каса и в друга болница.Сложиха ми спинална упойка и през цялото време наблюдавах какво се прави на монитора.Продължи по-малко от половин час.След 3 часа упойката отпусна схванатите ми крака)))и вече тичах по коридорите на отделението.Усещането беше много приятно.Никака болка.Дадоха ми след 4 дни болничен режим 26 домашен болничен,а на мен ми нямаше нищо!)))

# 13
много ви благодаря за отговорите мили момичета все пак ще трябва да попитам какво ще правим с ендометриозната киста която имам вдясно и която ми е унищожила яйчника,защото при наличието й не знам дали ще има смисъл от хистероскопия

# 14
  • София
А доктора всъщност какво е предложил да правите? Хистероскопия, лапароскопия, пункция на кистата или изобщо не предполага ти какво си решила?

Общи условия

Активация на акаунт