хистероскопия в център Надежда

• 9 759
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Аз нищо не съм решила сама.Оказва се ,че имам ендометриозна киста вдясно и хидросалпингс вляво и ми предлагат хистероскопия, а преди нея склерозиране на кистата. Като със склероризацията на кестата ще махат кистата, а с хистероскопията ще затворят тръбата с хидросалпингса. Нещо много ме объркаха тия лекари честно да ви кажа! Не знам въобще какво да правя и на кого да се доверя!

# 16
  • София
vivel, аз нищо объркано не виждам в това, което си написала, напротив, съвсем логично изглежда. Бъркат през шийката на матката и свършват всичко необходимо наведнъж. И кистата на ендометриума, и хидросалпингса трябва да ти бъдат "унищожени", иначе няма никакви шансове за забременяване.

Ние се объркахме, понеже по default първоначално решихме, че кистата ти е на яйчника, а тя се оказа на "по-леснодостъпно" място.

# 17
не сте се объркали вие - кистата е на десния яйчник и е ендометриозна и затова е толкова объркано ,защото мисля ,че не може всичко наведнъж както сте написали

# 18
  • София
А не е ли най-лесно всичко да стане с лапароскопия  Rolling Eyes

# 19
  • Sofia
Вивел, ами доктора не ти ли обясни какво точно и как ще го направят? Мисля че трябва да им се довериш, те са много добри специалисти! На мене ми правиха там хистеро + лапароскопия заедно и съм много доволна. На операцията присъстваха и тримата - Стаменов, Сигридов и Персенска. Незнам точно кой я е правил, но свършиха чудесна работа. Благодарение на тази успешна намеса имам сега в прегръдките се моята принцеса!

# 20
Здравейте момичета!Днес ми е 3 ден от цикъл и бях на преглед при док.Персенска.От предния цикъл(стимулиран с клостилбегит за инсе)си имам наследство киста,която не се е пукнала,също така има съмнение за полип.Та въпроса ми е дали е възможно веднага след хистероскопията да се прави стимулация за инсе?

Общи условия

Активация на акаунт