Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Таня , Никол , Теодор и Дими

Цветя за мамчетата

Коте все забравям да ти кажа за непиенето на мляко вечер. Ние също от известно време сме така , вече три вида АМ смених и накрая установих , че май не е от млякото ами по - скоро от следобедната закуска , която на нас ни е към 18 или 19 часа се наяжда повечеко и после не е много гладна. Та напоследък гледам да има поне 4 часа преди да и предложа млякото . И друго - тя винаги като и покажа шишето първо го бута с рев и аз изчаквам малко и пак и го предлагам , и така на втория или третия път вече се съгласява и си го изпива. Някак не мога да спра да и давам мляко , защото си мисля , че още има доста нужда от него.

# 106
Опа , забравих да почерпя за рожденния ден на милото и за моя имен ден  Blush

Заповядайте

Отивам сега да се приготвям , защото ще ходим на кушии  Party

# 107
  • Варна
Добро утро банда
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАЛКИ СЛАДУРКОВЦИ Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО ТОДОР И ПРОИЗВОДНИ   bouquet
Аз вчера покрай еуфорията с прохождането на Поло, забравих да ви кажа, че си взехме резултатите от изследванията. Хемоглобина е 143  Rolling Eyes Педи вика "всичко е супер", ама аз като се прибрах и гледах реф. стойности - ми той май доста висок, дават го за деца над 3год. Дали е проблем?  newsm78
п.с. Евичка е много сладка с тая кукла  Laughing

# 108
  • София
Влизам само да ви почерпя за именния си ден:

# 109
Да са живи и здрави днешните рожденици и именици! Много радост, щастие и успехи!!!

Хайде и днес наздраве за имения ден на Бобчо!

# 110
Честит рожден ден на патерица на Димитър, Самуил, Божидар и Моника!
Честит рожден и на днешните пораснали дечица Таня, Никол, Теодор и Димитър!
Да растат здрави, щастливи и обичани!

Честит имен ден на всички малки и големи именици! да носите с гордост името си!
Да почерпя и за мойто мамче, че е Тодорка и днес празнува.

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 11:00 от mama_pettty

# 111
Честит имен ден на малките ни и големи именници днес !!! Да са Ви живи и здрави имената !!! Бъдете много, много щастливи и обичани!!!  bouquet Наздраве на големите! Drunk

# 112
  • София
Честит имен ден на всички , които празнуват днес на Тодоровден!Да са живи и здрави!

Честит рожден ден на малките сладури днес Димитър, Самуил, Божидар и Моника!

Ками много сте сладки.  Heart Eyes

Приятни разходки днес!

# 113
Честит имен ден на всички именници днес   bouquet  Хамелиончето,Уондъртеди,Дорето,мамчето на Пети и всички,които пропускам без да искам и всички останали малки именничета Hug С гордост да носят името си и от здраве да не се отърват Mr. Green
Специално честит имен ден и на Божидар на мама Зари.Знам,че днес сладурчето също празнува имения си ден Grinning

Честит рожден ден и на малките пораснали момиченца и момченца Hug

Еййй много поводи за празнуване днес,брееее...Все така да е Wink

# 114
  • в сърцето на един мъж...
Елфи, Хамелионче, Деси83 измина една прекрасна година от вашия живот! Да са ви живи и здрави малките слънца Таничка, Никол и Дими!!! Много да ви радват, да растат умерено послушни и винаги да има усмивка на лицето им! Весел празник!  bouquet
Честит имен ден и на всички именици днес! Да носят името си с гордост, да са здрави и издържливи!
  bouquet

И аз малко по тъжен повод, днес любимия ми дядо има имен ден, но не е сред нас. Да подам за Бог да прости Cry

# 115
  • София
Момичета, май аз ще съм първата самотна майка-героиня... Поведението на Румен прекрачи всякакви граници. Уговорила съм детегледачка, ще се местим в апартамента на една приятелка. Cry Аз гледам да не се разстройвам, че на работа трябва да ходя, и трябва да съм силна за Йойо. Naughty

# 116
  • в сърцето на един мъж...
Доре, Инесита е в същото положение като теб. Съжалявам, че така се случва Sad  Hug

# 117
Честит имен ден на всички малки и големи именници. Да сте много щастливи, обичани и обгрижвани.

ДореHug

# 118
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ МАЛКИ РОЖДЕННИЧЕТА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТЕДИ, ДОРЕТО, ТОШЕТО НА МАМА, МАМЧЕТО НА ПЕТИ, ЛЮБИМИЯ НИ БОБЧО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕНИЦИ!

ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ!

Доре, Инесита, бъдете силни! Дечицата имат нужда от вас! Ако мога с нещо да помогна, само кажете!  spoko

Много целувки и прегръдки за падналите героичета Стани, Мая и Сияна!

Честити проходили крачета на Майчето, Алекс и Поли! Да крачат смело и гордо занапред!  Heart Eyes

Теди, Тедииии, не мога да ти опиша как се изкефих на Евичка! Гледах клипчето 5-6 пъти и го пуснах на всички у дома! Тя направо е уникална, невероятна, толкова е сладка и умна! Много добре имитира куклата, страхотна е!  Hug

Виде, чакам те да дойдеш, когато на теб ти е удобно!  Peace

Коте, обещанието си е обещание! Веднага пускам снимка от РД на Зари, но предупреждавам, че не съм за показване пред хора Embarassed

И една от вчерашната ни разходка:

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 16:11 от dideroncho

# 119
Честит имен ден на всички именници днес   bouquet

Ние ходихме уж на кушия , ама докато се назландисаме да отидем и тя взе , че свърши  Confused Та за компенсация заведохме мамуна на зоологическата градина, снимах пауна с разперена опашка  Mr. Green  Grinning После я качихме да поязди пони  smile3540 има снимки ама ще пускам утре , че сега ще подготвяме купона за 2 рожденни дни , имен ден и изпращане на милото  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт