ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СТИЛИЯНЧО
Здрав,щастлив и като добър човек да порастне 
Гея и тук обувчиците са скъпи.Аз точно затова казах,че ако не беше ваучера-подарък едва ли щяхме да си позволим да дадем 120лв за двата чифта.Иначе са страхотни! Леки,огъват се лесно,естествена кожа са и са анатомични.По всичко личи,че са хубави.Силно се надявам да ни стават и през есента.Ние затова ги взехме малко по-големи,пък и нашите крачета не растат толкова бързо.Даже продавачката попита на колко месеца са децата,защото крачетата им били малки.Не повярва,че са направили годинка вече
Толкова ли пък да сме дребни
Преди месец бяхме 74 и 75 см
Носим 19-20 номер обувки...Доре,добре е ,че си по-спокойна.Като мине състоянието на афект нещата ще се успокоят и ще се увериш в собствените си сили.Дори може след време да разбереш,че ти е по-добре без Румен.Не ме разбирай погрешно.Повече от всичко на света искам всички да сте щастливи и с хубави семейства,но от личен опит казвам,че по-добре разделени и в по-добри отношения,отколкото да съжителствате заедно,но в постоянни войни,унижения и липса на разбирателство.
Всичко ще се оправи по един или друг начин,ще видиш
За прясното мляко питах по-конкретно,за да знам дали мога да правя попара на малките.А в момента имаме домашно мляко,та мислех да използвам момента...