Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Мерси за хубавите пожелания за таткото ни Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СТИЛИЯНЧО Hug Здрав,щастлив и като добър човек да порастне Hug

Гея и тук обувчиците са скъпи.Аз точно затова казах,че ако не беше ваучера-подарък едва ли щяхме да си позволим да дадем 120лв за двата чифта.Иначе са страхотни! Леки,огъват се лесно,естествена кожа са и са анатомични.По всичко личи,че са хубави.Силно се надявам да ни стават и през есента.Ние затова ги взехме малко по-големи,пък и нашите крачета не растат толкова бързо.Даже продавачката попита на колко месеца са децата,защото крачетата им били малки.Не повярва,че са направили годинка вече Laughing
Толкова ли пък да сме дребни newsm78 Преди месец бяхме 74 и 75 см Thinking Носим 19-20 номер обувки...

Доре,добре е ,че си по-спокойна.Като мине състоянието на афект нещата ще се успокоят и ще се увериш в собствените си сили.Дори може след време да разбереш,че ти е по-добре без Румен.Не ме разбирай погрешно.Повече от всичко на света искам всички да сте щастливи и с хубави семейства,но от личен опит казвам,че по-добре разделени и в по-добри отношения,отколкото да съжителствате заедно,но в постоянни войни,унижения и липса на разбирателство.
Всичко ще се оправи по един или друг начин,ще видиш Hug

За прясното мляко питах по-конкретно,за да знам дали мога да правя попара на малките.А в момента имаме домашно мляко,та мислех да използвам момента...

# 151
Честит рожден ден на Стилиян. Винаги здрав, щастлив и обичан.

Foxy да ви е честит рожденика. Да имате безброй поводи за незабравими моменти заедно.

Доре, а Румен как реагира на това, че се изнесохте?

Инче, ioli,
малките душички са герой.

Ние пък вчера бяхме в зоопарка. Е не вярвах, че може да има толкова много хора.

# 152
Ние пък вчера бяхме в зоопарка. Е не вярвах, че може да има толкова много хора.

Трябваше да наминеш към парка... Laughing По обяд беше митинг! Аз излязох с децата в 9.00 ч и до 10.30 бяхме сами с кучкарите....Но послеееее... Crazy
Сега ,обаче,е ужасно студено заради вятъра! Ралица заспа увита на топло в количката и аз ги оставих в парка с баща им и най-позорно си плюх на петите... Laughing

# 153
Фокси, не са ви малки, верно че е момиченце, но даже 18 са й големи на Жанет, все още й търсим подходящи обувки, но все не намираме, но има време.
По цял ден ходим и вече ме боли кръста да я дебна да не падне.
Да ви се похваля и др.ми братовчедка е бременна, живот и здраве, септември ще го чакаме, но първо другия месец трябва да се роди на кака бебенцето, но тя има разширени вени и от бременността положението е зле и ще трябва да е секцио, а после и крака ще й оперират и тя милата много се е притеснила, но важното е бебчо да се роди живо и здраво,а тя лека, полека ще се оправи.
Доре,  Hug, само вие Йо-йо да сте добре, че и той милия усеща какво става. Hug
Изчезвам, че днес сме малко сърдити, преди малко не й дадох да бърка във витрината и беше голям рев.
Хубав ден.

# 154
Силве, аз затова не ходя в парка през уикенда- такава лудница е,че въобще не можеш да си починеш.
Зитка, как сте с храненето? Жанет започна ли да я яде повече? Изписаха ли й нещо за апетит?
Ралица сутринта реши,че кокошката казва - "тататата" Joy Joy Joy и не мога да я убедя,че не е така... hahaha

# 155
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТИЛЯНЧО! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УМНО МОМЧЕ!   bouquet   bouquet   bouquet

ФОКСИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СТРАХОТНИЯ ТАТКО!  bouquet   bouquet   bouquet

Деска, а имаше ли животни? Бяха ли наизлезнали? Аз много искам даго заведем, но си мислех, че още спят повечето...

И Венци носи някъде около 20 номер. Защо пък да е малко? newsm78 На мен ми изглежда напълно нормално.

Отивам да неделствам. После пак ще се видим Simple Smile

# 156
  • София
.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 21:21 от autumnsphere

# 157
Доре,не бързай още с кардиналните изводи.Изчакай да се поуталожат малко нещата! Предполагам,че Румен няма да ви остави без финансова помощ,а що се отнася до размера-едва ли законово определената "издръжка" от 50 лв би те устроила,а и никой нормален баща не би се съгласил на нея...Тук нещата опират до съвест и отговорност към детето,независимо от твоите доходи! Все си мисля,че няма да се разделите трайно.Защо ти е толкова бесен?! И тази нетърпимост към теб има ли конкретен повод...Не че те разпитвам.Просто не проумявам как така ,сравнително внезапно, се "обръща каруцата" ?!

# 158
  • София
.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 21:21 от autumnsphere

# 159
Малии нашите обувки са 21-22  Shocked в сантиметри това е 13-13.5, а пък не сме много едри 10.400кг. 79см.
Честит рожден ден на майстора на близнаци! Фокси, да ви е жив и здрав и винаги толкова грижовен и обичащ!
Ламтурник голяма е сладурана нашата сърожденничка.  Heart Eyes Впочем все се каня да ти кажа, че е нечовешко постоянно да споменаваш студени бири и морската градина. Имай милост, разхлопва ми се сърцето.

# 160
Коте, имаше животни. И то не малко, дори и мечката беше отвън  Simple Smile То с това шантаво време какъв зимен сън, ели пък в зоопарка  Confused
Йоан най-много се радва на патиците, които се разхождаха по замръзналото езеро.

Tolo  Joy таткото да се оправя, нали  Wink

Доре азна твое място не бих се занимавала с Румен. Отговорностите на един баща не се свеждат до това да се грижи за детето само, когато на него му е кеф. Какво означава: говори с майка ми?
Много е сложно, дано изберете възможно най-безболезнения вариант за Йойо. А добре, че е още малък и не разбира. Но след година-две, когато започнат въпросите не може да карате по този начин.  newsm78

Малките ни рожденици са супер  Simple Smile

zitka честито за братовчедка ти, лека бременност й пожелавам. А за сестра ти не се тревожи, всичко ще е ок. Моята зълва е с разширени вени, а роди 10 дни преди мен живо и здраво дете, а и тя е добре.

# 161
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЪКРОВИЩА ОТ ВЧЕРА,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ НА ТОДОРОВ ДЕН.

Аз вчера два пъти пиша,и два пъти ми се прецаква поста,та се отказах и така...
Доре,мен ако питаш  трябва да си много твърда този път,никаква прошка докато не вземе да лази по корем Румен.

Честит рожден ден на Боби,нека бъде здрав и много щастлив и все така добър и нежен баща и съпруг.

Ние преди малко излизахме и вятъра ми отвя ушите,егати все едно вчера не е било 20 градуса.Искам вече да се оправя това пусто време и да отвисим по парковете.

Зитка,не се тревожи,аз също съм със разширени вени,даже сега положението ми става още по зле,но моя доктор нищо не ми е споменавал за секцио заради вените.С Мая бая ми се влошиха,накрая нямах ден без 5-6-7 схващания и постояни пулсации.Сега има някакъв нов метод на лечение с лазер,но аз понеже съм много сериозна още не съм проучила.Когато ги почуства много напрегнати може да налага зелев лист,а да спи с такъв компрес,много успокоява.(зелето много лечебно излиза Laughingи на гърдите и на вените,пък и вкусно  Mr. Green

Падна ми се розов пост Sick Sick Sick Sick Sickгадост

Калинче,много ви е хубава тортата,а с мама снимка няма ли чавето???
Цвети,много възпитани деца си имаш Laughingизчакват гостите да офейкат и се почва цапаницата Hug

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 12:57 от alximika

# 162

Майчето и Марчето Wink

# 163
Малее, днес всички са изчезнали, но нека и ние до сега бяхме по улиците.
dorabella-с яденето ме все така зле, борим се за всяка хапка, немога да ви кажа, колко кашкавал и сирене е изяла, само и само да яде, за апетит не а ни изписали и най-верятно няма да ни изпишат, защото хемоглобина и др.изследвания са супер и детето е жизнено, така че съм я оставила,когато иска, колкото иска.
Деси, мерси за пожеланията, но се изразих неправилно, кака викам на др.ми братовчедка, сестра ми хал хабер си няма в близките години да има деца  Laughing
А за разширените вени, тя вече е с тромбофлибит-незнам дали така се пише Embarassed, а и е почти на 35 и за това ще е секцио.
Миме, едно към едно, направо няма разлика, сигурна ли си, че Любо има пръст в тази работа, май нещо на клонинг ми прилича(надавам се да не те обидя) много сте сладки. Hug
И бегай да си оправиш вените, че не е шега работа, дано с тази бременност да е по-леко.

# 164
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СТИЛИЯНЧО! Да расте здраво, щастливо и добро дете!

Вержи, да ти е живо и здраво порасналото момче! Голям късметлия е с такова прекрасно семейство, много да го слушате!

Вержи, разгледах сайта с обувките, много са хубави! И ние носим №20-21 и си мислех, че краката са й огромни  Rolling Eyes . Аз се влюбих в тези http://www.elchico.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=195663 , обаче нищо не разбирам от немски и не мога да разбера дали имат магазин в София! А Жорето ми напълни душата на снимката в/у гърнето! Големи сладури си имаш вкъщи! Hug

Доре, незнам какво да ти кажа, по-добре изчакай малко, докато нещата се успокоят и Румен помисли на спокойствие. Сигурна съм, че няма да издържи дълго без вас!

Цвети, Калинче, страхотни снимки! Рожденниците (и не само) са прекрасни! Кали, много ми харесва тортата ви! Цвети, двете принцеси са много красиви и много си приличат!  Heart Eyes

Мими, разликата е само в качеството на снимките! Като две капки вода сте! Ще я изпапкам Майчето!

Зитка, много е сладка Жани! Честито на братовчедка ти! Жани проявява ли интерес към вашата храна, когато вие ядете пред нея? Ако е така, прави се, че ядеш без да й обръщаш внимание и тя като си поиска ще я нахраниш, при нас винаги минава този номер.  Peace

Йоли, много интересно разказваш, продължавай! Да нацелуваш Деничка от нас!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт