Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • в сърцето на един мъж...
Кали, няма. Аз ако имаше да съм изкарала за едно бмв Mr. Green Аз и преди съм казвала, малката като беше в болница аз цедях по литър на ден Embarassed Не е намаляло особено количеството от тогава, а тя е на кърма само 3-4 пъти дневно. Не вярвам да изсуква повече от 500 мл дневно Confused

# 271
Емим, тортата е с куче, защото моя много се радва на бау бау.
Само това е виждал и котки. Умее да ги казва, защото са емоционални за него. Казва и па па, защото му пускаме патето Яки. Иначе животните, които не  е виждал какво да го уча насила да казва. То ученето на тази възраст е в играта и в емоционалното общуване. Аз, която съм педагог не насилвам детето си да повтаря думи. Така само може да млъкне или да се комплексира, че нещо не умее.

Калинче, много е щастливо човечето на люлката.

Гея, оправяйте се вече. Hug

За спиране на кърмата направо не ми се мисли. Моят като беше болен, само ме цокаше и пак тръгна повече кърма. Надуват ми се циците вечер, ако не е цокал.

# 272
Здравейте, както обещах, тук съм  Laughing
Много, много се радвам на прекрасните клипчета и снимки, които сте качили, а колко много неща правят децата ви, страхотни са. Моето момче не ще да прави нищо, а когато го питам нещо втори или трети път започва да ми се кара  Shocked
За следващата среща, ако пак е към 19ч. ще направя всичко възможно да дойда, ще ми бъде много приятно да се запозная с още от вас.  Hug

Ох, утре цял ден ще сме на Сливница на стрелби, аз много обичам да стрелям, но си знам, че ще умрем от студ, а и там винаги духа гаден вятър. Има малка надежда да вали и да ни върнат.  Simple Smile Боже, с какви глупости ви занимавам  Embarassed

Може ли да ми дадете някаква програма за качване на снимки, че ми преинсталираха комп-а?

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 22:47 от dessie83

# 273

... аз много обичам да стрелям, но си знам, че ще умрем от студ, а и там винаги духа гаден вятър.  Embarassed
и аз много обичах... вече няма кой да ми войдисва обаче. Какво точно работеше ти, помня само че беше нещо военно  Blush Аз когато бях малка и още мечтаех исках да работя в криминална полиция  Embarassed

# 274

... аз много обичам да стрелям, но си знам, че ще умрем от студ, а и там винаги духа гаден вятър.  Embarassed
и аз много обичах... вече няма кой да ми войдисва обаче. Какво точно работеше ти, помня само че беше нещо военно  Blush Аз когато бях малка и още мечтаех исках да работя в криминална полиция  Embarassed

Супер мечта си имала, а аз съм просто войник  Joy

# 275
  • в сърцето на един мъж...

И аз, и аз Embarassed И още искам Mr. Green Ама като психолог Sunglasses

# 276

Супер мечта си имала, а аз съм просто войник  Joy
Нещо ме баламосваш Wink , щото да си войник не е хич просто  Whistling

# 277
Maлко късничко стана, затова да почерпим по едно коктейлче за добър сън за здравето на нашата  рожденничка Simple Smile

ЧРД и на Сияна, да е здравичка, щастлива и все така красива Hug
Честит РД и на кака Зори, много здраве и щастие, надявам се и Симона да е такава грижовна кака някой ден Simple Smile

Благодарим за пожеланията и поздравите Hug

Изкарахме едното парти, в събота е продължението, доста се поумори малката калпазанка, заспа бързо, дано да не ме буди много, много тая нощ.
И аз сега отивам да гушкам възглавницата и татито Mr. Green

# 278
аз докато си домъкна морното тЕло до компа и вие сте наредили ферманите...
чета, чета....какво запомних е друг въпрос!
първо - да честитя на двете рожденнички днес - да са щастливи деца, да са здрави и да носят само радост на мамите и татковците си!

второ - е, пълните ми душата със снимките и клипчетата на сладурчетата! просто това ми е страшна почивка и разведряване на обстановката в мозъка ми!
днес търчах нагоре-надолу да оправям разни документи и добре, че половинката нямаше работа, та гледа Дани.
кажете ми, моля ви, възможно ли е едно медицинско за работа да струва 15лв.?????? направо ме шашна личния като ми каза - това е по твое желание,  не по мое и се плаща. абе, хубаво, плаща се, ама 2-3лв, а 15....виждат ми се много!

искам да ви се похваля нещо - възстанових кърменето след като приключих с антибиотиците! явно не се забравя толкова лесно и Данито е много доволна! има си хас да не е - и аз, и тя сме толкова спокойни след кърмене, че се чудя как ще го заменя, дори и това вече единствено кърмене вечер преди лягане... честно, бях започнала да падам в лека депресия заради неочакваното отбиване. даже мъжът ми малко ми се вкисна снощи като ме видя да й предлагам гърдата: "е, ся, кво е тва? нали щеше съвсем да я отбиваш? нали искаш да пиеш и да пушиш и да излизаш вечер?" и още такива разни. ама аз се врътнах и си я накърмих. и се почувствах много добре.

Маринче, ние ходихме на хотелче във Велчево (първият квартал на Априлци). хареса ни, сигурно пак ще идем - собственика е човек с широка душа и златно сърце. природата е страхотна и има къде да се ходи, какво да се види. не сме скиори, само на шейни и тубогани можем да се мятаме, но пък обичаме да се катерим по чукарите. сега с малката ще е по-различно, но смятаме и нея да научим да обича планината. за морето - ясно, то ние с Руси все едно сме родени във водата, пък и баби има в Бургас и Созопол...но планината е друго нещо.

аз пробвах за намаляване на кърмата да пия ментов чай, ама нямаше особен ефект. лецитинът доколкото знам се пие за отпушване на канали и по-скоро би разредил една по-гъста кърма, но няма да я направи по-малко. даже тя като е по-течна ще иска да излиза навън. сега не пробвам и не пия нищо - нито за наливане, нито за спиране на кърмата. просто ще изчакам сама да намалее и Дани да си покаже какво иска да прави. дано не ме притиснат мъжът или майка ми, че ме чакат работни дни, учене за изпит, може би и пътуване в чужбина...
хайде, лека нощ, че кой знае в колко часа ще ме извикат от кошарата!

# 279
  • София
Доре,и ние сме от вашата партия относно уменията.Но не мисля,че е проблем.Просто комбинацията в нашия случай е такава-мързелива майка+мързеливо дете-както се казва смъртоносна комбинация  Joy
Леле, колко точно си го казала  Joy И ние сме така Simple Smile Аз дори убивам и малкото пориви за учение дето ги има Белката  ooooh!
Само ще кажа, че все още нито една дума освен БАУ не казва... Оп, излъгах - и АЛО
Но се успокоявам, че така по-дълго ще си остане детенце-бебенце Simple Smile) Ще се научат на всичко-има време Simple Smile

smile3532 От една партия сме! Радвам се, че не съм само аз. Макар че аз днеска се засрамих малко от детегледачката, която обясняваше на Йойо всяко свое действие... Та и аз почнах... Embarassed

За кърмата - при мен намаля като тръгнах на работа. Даже една нощ на работа се цедих два пъти... Но ако удържите да давате по-рядко и да се цедите само ако са много напрегнати гърдите (не да кърмите), се получава за 3-4 дена.

# 280
Хоп, троп   bouquet
Айде едно постче преди лягане  Grinning
Не , че има кой знае какво за писане де ама......  Mr. Green

Коте на пеликаните най много се израдва , ама то по-скоро беше защото ги видя най от близо, пък другите животни бяха зад хиляда мрежи и решетки и тя просто не им обърна внимание.

Еми , аз ,аз  Mr. Green ставам на цели 3 (х10) Laughing Ама айде стига вече сте боледували деее , а маха  Crossing Arms  Hug

Деси ако знаеш колко време се дупих да го дебна оня ми ти паун през една тоооонинка дупчица на мрежата , за да го снимам  ooooh! Гадината като си разтвори опашката и взе , че се обърна и си показваше задника сума време  Crossing Arms

ЧРД на Симона и Сияна и на кака Зори   bouquet

Много се радвам , че ви има и можем да си споделяме ВСИЧКО , което ни мъчи или радва , надявам се и за напред да си остане така  Hug

Пускам си поста в зелено в случай , че се падна на розово квадратче  Sick Поне малко да неутрализирам розовото  Laughing

Айде отивам да лягам , пък утре ще почерпя  Wink

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 00:20 от wondertedy7

# 281
  • Sofia
Вече е утре  Mr. Green

Теди, да си жива и здрава! Все така усмихната, ведра и готина! Много да те радват Евичка и тати и да те слушат и гледат в очите (мъжката част Wink )

# 282
Тедииии, нека да съм първата, която ще те поздрави, макар и виртуално!

Желая ти интересен живот, много пътища (Европа така и така сте я видели, така че може би към Азия  Wink), крепко здраве, много любов и поне още едно слънце като Евуна! И не се променяй, ти си един от най-интересните хора, които съм срещала!  Hug
Поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=naPD7kLZOY4
И , споко, бира ИМА.  Mr. Green Компания за нея също.  Wink
Ей, че бързо Коте.  Embarassed

# 283
Ехеееей , изловихте ме  Mr. Green
Айде тогаз сега да пусна почерпката  Grinning

Тортата на моите мечти  Party

Естествено ,че има бира  Mr. Green

Ша ма извинявате за многото снимки , ама трийсетака си е сериозна работа  Laughing

# 284
Привет и от мен!
Лецитина е емулгатор- помага да се смесят мазнините и водата и всъщност пречи в кърмата да се образуват мастни топчета, които могат да запушат каналче. Препоръчва се когато намалявате кърменията, когато сте настинали, болни, при запушвания, препълвания- т.е. винаги когато има повишен риск от запушване. Може да се пие спокойно и без нужда т.к. е безвреден и дори полезен за доста неща.

Момичета, аз също смятам че на всяка една от нас може да се случи да има нужда от съвет и помощ, нормално е да подкрепим Дора, дори раздялата да е по нейна вина. А за една раздяла са нужни двама, никога вината не е само на единия!

Доре, и аз мисля че трябва да помислиш кое в теб искаш да промениш и кое държиш Румен да промени в себе си. Помисли какви искаш да са ви отношенията и какво можеш ти да промениш. Как може да ви е добре и на двамата. Ти каза че Румен бил казал че ще е неделен татко без задължения- това пък би означавало ти да имаш цяла неделя само за себе си- бихте могли да си направите такава уговорка дори да сте заедно Simple Smile Вярвам че с малко повече труд ще намерите взаимно изгодно решение!

За бебешките умения- моят Дими е от нищонеможещите Simple Smile Алекс на неговата възраст казваше доста неща, показваше... Но Дими е различен, той е по-самостоятелен, играе си много хубаво сам, гледа батко си, но не се поддава на обучение Simple Smile А аз гледам да го гушкам повече и да ни е приятно заедно, той ще се учи с неговите си темпове.....

Общи условия

Активация на акаунт