Специално поздравяваме и всички останали дечица,които станаха на една годинка последните дни!
Нашето празненство вчера мина много весело,цял ден имахме гости.Кико си игра с дечицата и не спа през деня и след това цяла нощ изобщо не помръдна.И днес спа два пъти по два часа,а иначе вече спи само веднъж.Много изтощен горкия.Получихме и много хубави подаръци,някои особено ни харесват
Пускам снимки с любимите играчки.
тортата
рожденника с две от четирите си гаджета
един от любимите ни подаръци,от който днес цял ден не излезе
другия любим подарък,подобен на предния
новото ни столче за кола,подарък от баба и дядо.Извинявам се за многото снимки.Разгледах всички снимки,които сте пуснали,изгледах и всички клипчета.Супер са всички.Дорабела,казвай как я научи Раличка на всичко това,тя всичко може да показва,браво! Ние така като гледам само с едно махане за довиждане сме май,май
мъжът ми е в командировка за 1 месец и аз съм сама с бебоците. Първите две седмици не беше чак толкова лошо положението, обаче ето, че по закона на Мърфи взеха, че се разболяха и двете. Ходихме на лекар в неделя вечерта и се оказа, че имат някаква ушна инфекция, отделно и двете са с жълто-зелени сополи и кашлица
Лекарят предписа антибиотик и въпреки, че го пият за няма и два дни вече са значително по-добре
проблемът е, че и аз се разболях, не кашлям, но пък гласът ми така жестоко е пресипнал, че едвам говоря, даже по-скоро шептя и не мога да викам по баткото
Да не говорим, че не съм спала нормално от не знам вече и аз кога, че На Софи за капак на всичко ТОЧНО СЕГА й никне зъб и е страшна кривотия. Нощес се събужда по 100 пъти поне, реве 4-5 минути, обръща се на другата страна и заспива
- това ти е виртуалния букет
- а това ти пожелавам като подарък.
малко остана

Ама нещо закъснях с билета и сега май вече няма
веднага редактирам със зелен цвят 
.