Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Привет най после и от нас.Първо да честитя на двете рожденнички днес Симона и Сияна.Да растат много весели и добри дечица!

Специално поздравяваме и всички останали дечица,които станаха на една годинка последните дни!
Нашето празненство вчера мина много весело,цял ден имахме гости.Кико си игра с дечицата и не спа през деня и след това цяла нощ изобщо не помръдна.И днес спа два пъти по два часа,а иначе вече спи само веднъж.Много изтощен горкия.Получихме и много хубави подаръци,някои особено ни харесват WinkПускам снимки с любимите играчки.

тортата

рожденника с две от четирите си гаджета

един от любимите ни подаръци,от който днес цял ден не излезе

другия любим подарък,подобен на предния

новото ни столче за кола,подарък от баба и дядо.
Извинявам се за многото снимки.Разгледах всички снимки,които сте пуснали,изгледах и всички клипчета.Супер са всички.Дорабела,казвай как я научи Раличка на всичко това,тя всичко може да показва,браво! Ние така като гледам само с едно махане за довиждане сме май,май Blush

# 286
Здравейте момичета, дано не сте ме забравили, че откога не съм писала ooooh! мъжът ми е в командировка за 1 месец и аз съм сама с бебоците. Първите две седмици не беше чак толкова лошо положението, обаче ето, че по закона на Мърфи взеха, че се разболяха и двете. Ходихме на лекар в неделя вечерта и се оказа, че имат някаква ушна инфекция, отделно и двете са с жълто-зелени сополи и кашлица Close Лекарят предписа антибиотик и въпреки, че го пият за няма и два дни вече са значително по-добре Peace проблемът е, че и аз се разболях, не кашлям, но пък гласът ми така жестоко е пресипнал, че едвам говоря, даже по-скоро шептя и не мога да викам по баткото Close А той вижда, че не мога да говоря и се възползва като си прави каквото си иска. В парка ми бяга, а аз даже не мога да го извикам да се върне при мен. Прави си бели всякакви, а аз даже не мога да му се скарам Twisted Evil наказвам го без да мога да му обясня защо, но пък съм убедена, че много добре знае Twisted Evil и така веселбата при нас е пълна Crazy Да не говорим, че не съм спала нормално от не знам вече и аз кога, че На Софи за капак на всичко ТОЧНО СЕГА й никне зъб и е страшна кривотия. Нощес се събужда по 100 пъти поне, реве 4-5 минути, обръща се на другата страна и заспива Crazy Но пък през деня иска постоянно да я нося и в момента, в който я оставя (за да направя нещо за ядене на баткото, например) голям рев пада! И как се сърди ако знаете Shocked Поглежда ме едно лошо, намръщено и започва да ми се кара Laughing много е смешна Laughing Извинявайте за кофти поста, ама това е положението. Вече съм на предела на силиците ми, но пък мъжът ми си идва след няколко дни. Ако оживея ще пиша Laughing

# 287
  • Пловдив
Теди,честит рожден ден !

# 288
  • София
Добро утро!
Честито на всички рожденници,които изпуснахме,да са много здрави и усмихнати.
Ние малко се позагубихме,едва ли ще ви изчета,но поне една част:)

# 289
Теди, честит рожден ден! Пожелавам ти още много години здраве, радост, любов в семейството, нестихващи купони  и забавления и  усмивки всеки ден!
- това ти е виртуалния букет

- а това ти пожелавам като подарък.

# 290
Здравейте,

Теди, честит рожден ден. Пожелавам ти много радост, купони, екскурзии и да запазите чара на вашето семейство.

Рени  Hug малко остана

maria, Конър е страхотен. Има невероятно излъчване.

Доре, ти детегледачката за по няколко часа ли я викаш или за цял ден? И каква е цената? /може и на лични/

Снощи предложих на Йоан сок от чаша със сламка и за моя огромна изненада се справи от първия път и си изпи всичко.  Simple Smile

деси срещата ще бъде след 19 часа, но все още не се знае кога.

# 291
Мацки благодарско за поздравите   bouquet

Ееееех , Пети от твойта уста в Божиите уши  Praynig Ама нещо закъснях с билета и сега май вече няма  Confused Ама нищо чудно да цъфна там пък може и от вън да ги послушам  Laughing

Уфффффффффф  Sick веднага редактирам със зелен цвят  Mr. Green

# 292
  • София
Прочетох доста от темата и съм много натъжена за Дорето.Доре дано нещата се оправят при вас,но според мен наистина първо трябва да влезешв мир със себе си!
Гадно ми стана и за инесита и аз не знаех,дано да е добре!!!

Миме
,супер си приличате с Мая,нямах търпение да видя снимките и са направо еднакви и брадичката и нослето и всичко!!!

Маринче
,РАЛИЧКА Е УНИКАЛНА,ТОЛКОВА Е ЧАРОВНА И ТОВА С ПРИНЦЕСИТЕ БЕИШЕ НАИСТИНА СТРАХОТНО  Hug За протокола Ники я гледа с мен и през цялото време и се е радвал,пляска с ръчички и цвърчеше от кеф и после искаше да стигне монитора да я пипа  hahaha

Сега ще опитам да приспя малкия разбойник и после да му оправям леглото,ако знаете какво е направил...Сутринта е взел шишето с млякото,отвъртял е биберонката и го е излял в леглото всичко е в мляко-обиколници,чаршафи,дюшек,чувалче за спане,пижама,направо не ми се мисли,като знам,че дюшека няма да изсъхне май тая нощ ще спи в кошарата  Confused

# 293
Добър слънчев ден, дами!

Отбивам се само, за да кажа, че излезе сп. "9 месеца" с нашето февруарче и моя шушулка Ради. И уведомявам мамите около Южния парк да не се учудват, ако не го видят по сергийките, ама татито ни тая сутрин се почувствал длъжен да изкупи всичките броеве.  hahaha Понеже друго не мога да измисля, ще му сваря супа от толкова списания  Joy.

Ето линк - http://www.9m-bg.com/. Вътре има една голяма и четири по-малки снимки. И много фотоси на разни дечица, от които "корицата" направо пощуря от кеф.

Ще бягам да спортувам, а по-късно се надявам да наваксвам с четенето.

# 294
  • София
pippeg, нещо не мога да се ориентирам, има ли директен линк към корицата? А за таткото...какво да кажа, де да можеше и нашият такъв ентусиазъм да проявява... Confused

Хахаха, вижте каква статия, само за нас:

Мързел или болест?

# 295
  • Пловдив
pippeg ,честита ви корица! От тук нататък много такива фотосесии й пожелавам.Голяма гордост е това,разбирам го татито  Grinning

# 296
Мерси, момичета!

Доре, няма директен. Такава им е структурата, че нали повечето е платено на сайта и не показват много.

# 297
Петя, честита ви корица. А на малката Радина още повече успехи и усмивки пожелавам.  Hug

Аз отивам да поизчистя, да сготвя на Йоан и после навън на разходка, докато не е заваляло. Поне няма такива изгледи засега  Simple Smile

Младостките мами ще излизат ли?

# 298
  • София
Честита корица и от мен smile3501

# 299
Деси, аз поне излизам след 30-тина минути, само трябва да простра една пералня пране, да извадя от хладилника манджорно за бебита и да поемаме. Аз лично мисля днес да направя едно кръгче към центъра, ако има желаещи, да се присъединяват.

Теди
, ако искаш билети, тук май има още, нищо не ми пречи да ти купя, звънни само.

Марая, Кони е прекрасен, с тази коса е съвсем като голямо мъжле.

Пипея, честита ви корица. Желая ви още много корици, в т.ч. и на още по-сериозни списания.

Общи условия

Активация на акаунт