Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Пете, идеята за центъра е добра, но не знам дали ще се задържи времето. Че нали уж го дават да вали?

Ти къде точно мислиш да се поразходиш?

# 301
  • София
Хей, айде на Театъра, ние с Котето към 16:30 ще се срещнем в Центъра! Simple Smile

# 302
4,30 не е ли малко късно за разходка вече? Аз лично ще излизам след малко, за да хвана хубавото време. Но не пречи да мина през театъра, ако е прилично времето.

# 303
Хайде към 2?

# 304
Тедка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! БЪДИ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ЛЪЧЕЗАРНА И ВСЕ ТАКА ДИВА  bouquet
Пипег, честито и от мен, все така занапред да върви малката звезда  bouquet
Ние бяхме на док, за съжаление Рая засега не е изчистила секретите и до четвъртък ако няма подобрение почваме нов антибиотик Sad Бобчо буха, но поне засега са му чисти гърдичките, което донякъде е успокоително, дано задържи така Praynig Аз съм с възпален синузит и ми иде да си махна главата и да ритна възможно най-далече, така ме боли #Crazy Егати негативния пост Cry

# 305
Честито за корицата на малката ни звезда!
Еми spoko ще ми се да помогна с нещо пък било то и с ритането!

# 306
Теди честит рожден ден ,желая ти здраве,щастие и много любов.  bouquet

# 307
Теди,честит рожден ден! Любов и много здраве ти желая!   bouquet

Пете,ха честита ви корица! Какво е намислил вашият татко да прави с толкова броеве на списанието?! Сега ще трябва да ходя до Люлин да го търся....Дано не е стигнал и до тамошните РЕП-ове... Laughing

# 308
  • в сърцето на един мъж...
Теди, и тук - честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана, желана, все така щура и добра приятелка! Hug
Наздраве!

Пете, честита корица! Още много такива да имате Hug А таткото ще раздава с автографи явно, затова се е подготвил Mr. Green

# 309
  • Пловдив
направихме си невероятна разходка с Дането22 и Кониконкони.Дайте да мислим и ние за среща гореща
дребната сега ще заспи,а аз ще се изтегна на дивана и пълен релакс

ПП от вчера съм без голямото бебе.Майка вече е по-добре и си отиде в тях.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 15:52 от Elfita

# 310
Теди, честит рожден ден! Много здраве, обич и щастие ти желая!  bouquet

pippeg , честито!

Ние имахме тежка нощ с Бобчо - плака почти до 4ч. Има хрема - или е пореден зъб, или прихваща от кака си. А, тя направи алергична реакция към антибиотика тази сутрин - обрина й се цялото лице, почервеня, започна да се подува... Изкарах си акъла. Сега се моля само да не вдигне пак температура, защото не можем да продължим с никакъв антибиотик поне няколко дни. Sad

# 311
Привет! Честит рожден ден на днешните порастващи момичета и момчета!
Аз минавам да покажа снимки от празненеството в неделя.
тортата
с един от подаръците

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 17:00 от 4erveno6iika

# 312
Минавам само да ви пусна линк към клипчета от РД на Дими. Съжалявам че всичките са дълги а аз не знам как да направя нещо по-кратко и интересно.
http://picasaweb.google.com/109569854274263056991/FirstBurthdayDimi02#
http://picasaweb.google.com/113381260550233452320/FirstBurthdayD … RgCLnU59yPvrrRBA#

# 313
Здравейте, само се включвам набързо, че ми е неудобно да вися а балкона и да си трая, знаете ли какво ми стурва това  Mr. Green

Теди, честит рожден ден, мила   bouquet  bouquet  bouquet На теб пожелавам много здраве и обич, а аз искам от теб да си заредя оптимизъм  Hug

Честит рожден ден на всички малки съкровища, които изпуснах тези дни  Hug Hug

Аз се боря още с болестите. Еми, Зари, Рени, просто какво да ви кажа, освен, че ситуацията е аналогична. Зари, при каката е вирус, без антибиотик ще мине и ако се появи в последствие усложнение, недай Боже  Praynig, ще е минало достатъчно време от реакцията за нов АБ. Дават ели нещо противоалергично - ксизал, аериус, каквото и да е, много е важно!!!

БЛАГОДАРЯ за информацията за сиропите за кашлица   bouquet не знаех за вечерния прием и винаги съм го правела грешно досега. Защо не е отбелязяно по листовките  Crossing Arms

и още нещо - и моето малко момче е от групата на ... галфончетата  Outta Joint аз не съм мързелива, ми то си е несхватливо  Mr. Green

# 314
Отново ви благодаря момичета-кокичета за милите пожелания   bouquet

Пети мерси за предложението  Hug , ама проблема е , че сега не мога да отделя за това , защото Павката го бавят вече месец с качването и съответно сме малко притеснени  Confused Ако след поне месец все още има надежда за билети ще ти звънна , пък ако не здраве да е може и на място , ако не са много скъпи тогава  Wink

pippeg честита ви корица  Heart Eyes Тези дни ще си го купя да видя сладуранката от близо  Peace (само дано татито ви да не е пуснал пипала и до варна да изкупи и тук списанията  hahaha )

Червеношийке много сте готини  Heart Eyes

И да кажа и аз за двете Ралички - много са сладки  Heart Eyes
Маринче много неща знае сладуранката - браво  Heart Eyes
Толо Твойта Раличка и мойта Евуна говорят на един и същ език , направо все едно Ева слушам  Grinning
Някой път ако успея да я хвана да бърбори ще пусна клипче , ама тя като я снимам и веднага млъква  Confused

Галче за пръв път някой ме нарича оптимист  Grinning зареждай колкото ти душа иска  Hug

Искам да ви поздравя с една песен , която много ми харесва и ме зарежда с оптимизъм  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=6shmPiMpsFY

А това е малко смях  hahaha
спящата краставичка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт