Иве, цункай Стани от нас.
Миме, ще чакаме снимчици.
Хайде лека нощ!
Лори,Фокси къде сте?

))) 

Наиситна много трябва да внимава с избора на доктор.. Според мен правилно се е насочила към МД /всички тегави случаи там ги изпращат/ само трябва да намери подходящия лекар... Успех!
Какво да ти кажа... такъв е живота 
Страхотно преживяване, най-вече за вашите приятели 

Хайде бързо нова да уреждаме 
а тая часова разлика ме убива 
нещо пак депресийката ме е подгонила и съм и зла, и ревлива, и демотивирана за всичко.. абе "жена-мечта"
както неведнъж съм ви се оплаквала.... затова и толкова зор давам за следващта среща - на тази, на която бях аз си прекарах толкова хубаво, че още ми държи влага 
На мен не ми пречи да си я приспивам, ама не искам да плачка в яслата 
уж гимнастичката на форума, пък то и акъл имало в тая хубава главица
Според мен и 24 часа да прекарваш в "преподаване" всичко си зависи от детенце... Дано и точко/а да е като кака си 

.Първо да се похваля, че най-накрая и ние се сдобихме със столче за кола.Понеже се видя, че няма кой да се замъкне до магазина на Макси Кози, реших да поръчам столчето от "май тойс"-а.И днес заветното столче пристигна.Първо помислих, че са ми объркали цвета, но в последствие разбрах, че са ми пратили коренно различно столче
, а мъжо подскача около мен и вика - аа това е по-хубаво ще си го оставим, а аз
.
.

.
.
Тя обаче се обадила веднага (добре, че е немскоговоряща) и им се оплакала, та в крайна сметка си взеха розовите ботушки, а на нея и върнаха парите.

А Дими заспива с кърмене, аз лягам и му давам да суче, приспиването ми е и на мен почивка.

/
Тоя Жоро има червеи в гащите.... 

А Насето не ревнува ли?
Да ти кажа, за първи път Руси реагира на бебе "по компютъра"
. Досега доста безпристрастно подминаваше клипчетата, които аз зяпам с огромен кеф. Аз клипчета не пускам, защото "умния" поглед на Рошавия се хваща само с един кадър
Той милия хич не поема от мен. Е, с малко повече упоритост понаучи някои трикове, но учи главно от други хора, не от мен
Аз единствено го научих да духа свещичка и в резултат, като ни спряха тока, седяхме на тъмно и се наложи да светвам разни играчки, че Руси не остави горяща свещ
Имахме едни джапанки на Дарко със свирки и много бързо останаха без такива

Доскоро заспиваше с кърмене, докато аз четях приказка на Дарко. Напоследък обаче не може да се кротне, разбужда се след сученето и започва една битка...аз се опитвам да чета, той се опитва да докопа книжката, Дарко се сърди, защото това е неговото време
търся алтернативни начини, но трудна работа, защото Дарко като ходи на градина, трябва да си ляга по-раничко
Руси от друга страна не заспива сам никога. Не стига, че иска да е гушнат, ами трябва и да го нося, иначе се гърчи и сърди