Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 600
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро слънчево утро Simple Smile)))

За протокола, Стани е добре, изяде си всичката попара, сега играе с едни кофички, които се редят в пирамида или се слагат една в друга, само ги вади и ги слага една в друга и се опитва да пие от тях и си ги подрежда отляво и отдясно и въздиша все едно върши нещо мноогооо важно Simple Smile))

Аз по-късно ще се включа, че сега се оправяме за кухнята и за разходка, гледах времето в синоптика и утре ще е така, а после започва да застудява, че и сняг го дават да прехвърча през седмицата, но в края на другата ще е пак хубаво, малко по малко идва пролетта Simple Smile Аз както все ви казвам, че обичам зимата, ами обичам я, ама друго си е с детенцето навън на слънчице, пък и тази зима по закона на Мърфи се оказа една от най-снежните и студените за последните години, ама здраве да е, поне вирусите не вирееха на студено...

Айде, че пак се отплеснах, много  Hug на всички Simple Smile

# 46
Иве, чудесни новини  Hug
И ние имаме такива кофички и Йоан само ги бута и разпилява, когато му я подредим.

m@m@ столчето изглежда много добре. А щом й показателят за сигурност е добър няма от какво да се притесняваш. Кофти е , като ти объркат поръчката, но поне са го заменили за нещо пак добро.

Галче, тая серия при вас край няма.

Петя, давай да гледа снимки от снощния купон.

Моят дребчо спи, аз сега му готвя, после ще яде и хайде навън. Това време не е за изпускане.

# 47
  • Пловдив
^desika^ ,и моята спи.В 12 ч обядва и ще палим гумите.В Пловдив също е хубаво времето-слънчево и топло
Брат ми от София ни е на гости и ще се разхождаме с него.Той ми донесе нещата от майтойс.Наде благодаря ти пак за услугата  Hug

# 48
Това е снимка от рождениия ден на мишката ми от яслата!като имам време ще пиша повече и най-накрая ще прочета! Хубаво да се похваля и оплача от живота Laughing

# 49
Честит Рожден Ден на Калоян,Тодор,Савина,Яна, Александра Конър,Димитър,Самуил,Божидар,Моника
На всички пожелавам здраве, щастливо детство изпъстрено с много игри, песни и танци! Горди и доволни родители Simple Smile

Ето малко снимки от нас Simple Smile
  тук "духа" свещичката.

тук сутринта рано се радва на подаръка

с мама и тате Simple Smile

Иве, радвам, се всичко е добре с вас!

Наде, супер сте Hug

До скоро, че малка беснее, да спася лаптопа.

# 50
  • София
Честит първи рожден ден на днешната дружина!

Привет от нас!
Днес бяхме на мерене и теглене, този месец е наддала 8,770кг и  74см общо взето сме от дребните. Другия месец ще има ваксина, а този кръвни изследвания и урина. Гледам снимките от рождените дни и си мисля как се изтърколи цяла година. Всички дечица са уникални и много хубави.

# 51
Много благодаря за пожеланията по случай порастването с една годинка на моята принцеса!
Пожелавам на всички февруарчета много здраве, щастливо и безгрижно детство, а на майките-здраве, много спокойствие и търпение!
Специални благодарности и целувки на етна и малката Радославка!
ето и няколко снимки

извинявам се но не мога да ги завъртя двете снимки

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 15:03 от siqnie

# 52
  • София
Какви сладки дечица! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мимееее, къде са снимките?

Мимеее 2 (mrm), направо си златна! Много ти благодаря за столчето, страхотна работа ни свърши!

И ние вчера с Йойо се пребихме. Добре че беше в слинга, защото това го спаси. Паднах, носейки го, на колене и ръце и си скъсах дънките, едното ми коляно е обелено, като на калпазанка! Оказа се, че слингът не само не е опасен, ми и спаси Йойо, нищичко не му стана!!!

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 21:42 от autumnsphere

# 53
 Много хубави дечица! ЧУДНИ!

Много целувки за Стани и Майчето!  Cry Добре,че не са пострадали ! Доре,добре,че не си паднала "по очи"... ooooh! Ама то и Йойо ти е натежал и допринесъл за изместването на центъра ти на тежестта.  Hug А свекърва ти не е нужно да знае,че в нейно отсъствие идва друга жена за по 2-3 часа...Не се ядосвай.Решенията са си твои!

# 54
ioli, tesori, inesita, страхотни дечица имате Simple Smile

Ние досега бяхме навън, времето беше прекрасно. но все още не е изсъхнало и почти навсякъде има кал. Та резултата е, че се пребрахме целите окаляни и досега се михме и прах обувки.

Днес се обадих на шефчето. Пак ме ядоса с тъпите си коментари и отговори. Сега новото двайсе е, че прекалено много съм бързала да се връщам, а друго сме се били разбрали. Баси и простотията. На устата ми беше да го питам проблем ли е, че се връщам и ако е така да казват отсега.  #Cussing out Много се бях ядосала, но сега ми поотмина. Просто знам с какъв чукундур си имам работа.

Доре, не е права свекърва ти. Но няма снисъл да се карате. Кавгите не помагат. Обясняваш й спокойно какво мислиш да правиш, без допълнителни разяснения ама защо, как и кога и го правиш.

inesita как е изкарал Пепчо в яслата? Разкажи как сте с адаптацията, че й на нас скоро ни предстой.

# 55
Честит рожден ден, Моника, Димитър, Самуил и Божидар!
Да сте живи, здрави и много щастливи деца!

Днес направихме една 3 часова разходка навън и беше супер, но и много изморително и за мен и за Митето, вече не е лек за бутане в количката, а пък и искаше и да ходи и няколко пъти хем дете държах за ръка, хем и количка бутах с другата ooooh! Така ще е вече, просто ни трябва време да свикнем!  Tired
много ми харесва думата  Joy
Много са хубави снимките на всички сладури и сладуранки! Пускайте повече да ни красят темата! Heart Eyes
                               love001  love001  love001Цунки!  love001  love001  love001

# 56
  • в сърцето на един мъж...
Честито на днешните рожденници! Да са живи и здрави, да слушат умерено и да радват семействата си! А на родителите - весел празник!  bouquet
Бори, не съм видяла, че питаш нещо за тризнаци Embarassed явно съм разсеяна, та като е писала Карбо и видях. До колкото знам, една приятелка с тризнаци ражда в МД при Дяволов. Той се занимава с такива случаи. Проверете там и питайте дали ще я вземе Peace

Сега се върнах да поразровя - тя при Александров ли е била? Защото той прати тази приятелка конкретно при Дяволов в София, в МД. И на нея й казаха, че са по-подготвени в София и е по-добре да е там. Тя лежа известно време в самия МД, за да си доизкара повече време преди секциото.

# 57
Честито на днешните и вчерашни рожденици, че нещо вчера съм пропуснала да поздравя!   bouquet Embarassed
Ние си направихме една хубава дълга разходка, видяхме се с Теди, Юлето и Деси и даже изпихме по една бърза бира с картофки на Аквариума. Голем бахър беше, а аз разплисках бирите да се люлея на люлката.  Blush Не знам как ще го караме това лято със щъкащите дребоси. Халбите тежки и потни ще ги гледаме през крив макарон.  Twisted Evil

# 58
  • в сърцето на един мъж...
Цвети, завидях ти, при това хич не благородно Twisted Evil А халбите ние ще ги гледаме, пък татковците ще гледат щъкащите дребосъци Sunglasses

# 59
  • в гората
 Честит Рожден Ден на Дими на yanast,Божидар на MamaZ,Самуил на Ce Dim, и Моника на Elisana!Да растат здрави и много щастливи!!!

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 19:35 от m@m@

Общи условия

Активация на акаунт