)))За протокола, Стани е добре, изяде си всичката попара, сега играе с едни кофички, които се редят в пирамида или се слагат една в друга, само ги вади и ги слага една в друга и се опитва да пие от тях и си ги подрежда отляво и отдясно и въздиша все едно върши нещо мноогооо важно
))Аз по-късно ще се включа, че сега се оправяме за кухнята и за разходка, гледах времето в синоптика и утре ще е така, а после започва да застудява, че и сняг го дават да прехвърча през седмицата, но в края на другата ще е пак хубаво, малко по малко идва пролетта
Аз както все ви казвам, че обичам зимата, ами обичам я, ама друго си е с детенцето навън на слънчице, пък и тази зима по закона на Мърфи се оказа една от най-снежните и студените за последните години, ама здраве да е, поне вирусите не вирееха на студено...Айде, че пак се отплеснах, много
на всички

Добре,че не са пострадали ! Доре,добре,че не си паднала "по очи"...
Ама то и Йойо ти е натежал и допринесъл за изместването на центъра ти на тежестта.
Много се бях ядосала, но сега ми поотмина. Просто знам с какъв чукундур си имам работа.

Не знам как ще го караме това лято със щъкащите дребоси. Халбите тежки и потни ще ги гледаме през крив макарон.