Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
На този ден преди 1 час и 25 години съм приветсвала света! Честито на малките ми астрални близнаци!!! Бъдете живи, здрави и мн щастливи дечица! newsm59 newsm67 newsm38  bigdance2 newsm18
Почерпете се за мое здраве, от мойто производство Laughing

# 61
  • в сърцето на един мъж...
Честито Ками! Да си много обичана, щастлива, усмихната и да ти върви по вода!  bouquet

# 62
Ками, ЧРД,
само щастие и късмет занапред в живота да имаш.

Много сте хубави на снимката.

# 63

Благодаря за пожеланията!  Hug

Да са живи и здрави всички родени днес! Да са много щастливи!   bouquet

# 64
Ками, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА! МНОГО ДА ТЕ РАДВА ПРИНЦЕСА СИЯНА!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЧЕТА! СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА БОБЧО! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, БЕЗГРИЖНИ, ЛЮБОПИТНИ, УМНИ И ДОБРИ!

Страхотни снимки сте показали! Прекрасни са дечицата! Вече не са бебета, а сладки малки ходещи човечета! Толкова са хубави!  Heart Eyes

# 65
  • Пловдив
Аз да взема да се поФала,че от 10 дни нашата сладурка от легнало положение сяда сама  Mr. Green newsm44
досега не искаше да откъне хич

# 66
Ето, малко снимки от днес: http://zarina.snimka.bg/holidays/rd.475563.17483408.

Елфи, честито! Hug

Диде, кавалерът вече е всячески моторизиран, за да вози малката дама! Hug

Ние сме при вълшебната баба. Героите малко са уморени, но предполагам по - късно пак ще се вихрят.

Искам само да кажа, че тази година нямаше да е същата, ако не бяхте и вие. Благодаря за всички съвети, мнения, подкрепа, хубаво настроение и невероятното усещане, че сте до мен по един или друг начин... Hug

# 67
Ками,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти от всичко най-хубаво по много!  Hug

Да са живи и здрави малките рожденици!  nbirthday

# 68
Честит рожден ден на Дими и на Боби!

Ние се завърнахме от Банско доста по-рано от предвиденото, защото имахме проблеми с хотела, и стана една...

Утре ще разказвам повече.

# 69
  • София
Аз малко със закъснение, но: Честит Рожден Ден на Дими, Божидар, Самуил и Моника!

Ками, да си все така красива и щастлива!

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 21:42 от autumnsphere

# 70
  • в гората
 Ками, честит рожден ден!Бъди все така оправна и борбена!

МамаЗ, тази снимка е СУПЕР! Mr. Green

# 71
сладки снимки на сладки дечица!
да са честити и всички малки рожденничета!

Маме, много е хубаво столчето! не съжалявай, изглежда като по космическа технология правено!

Наде, предполагам, че имаш някакви проблеми в работата - не съм в час и ако искаш не ми обяснявай. само да ти кажа, че изчетох и аз какво си копи-пейстнала от кодекса. просто да съм в час.
аз съм май в противоположно положение - глася се да започвам работа, макар и не всеки ден в седмицата, но ще държа и изпити за зачисляване за аспирантура, та може да ми дойде нанагорно. ще видим, живи-здрави.

Елфитка, браво на малката!

ех, днес беше чудно време - два пъти излизахме за по-дълго и сега Дани спи уморена. преди няколко дни пак така и тя спа от 18ч вечерта до 7:30 сутринта без да се събуди (е, с бълнуване и мрънкане, но все пак...)! сега дали ще направи така...?

Ками, бъди щастлива мама, здрава и мнооого обичана!

момичета, отстоявайте си правата - и пред шефовете, и пред свекървищата! никоя майка не заслужава тормоз!

Янче, аз се надявам да не съм отбила окончателно Данчето! надявам се да възстановя поне вечерното кърмене, след като ми приключи курсът на лечение с антибиотици!

Доре, и ние с половинката сме доста често на нокти през последните месеци! казваме си неща (повече той, де, че на мен рядко ми стигат силите), за които съжаляваме. не само жените минават следродилна депресия, ами и половинките им. понякога е доста тежко. при нас засега разговорите помагат. помага и това, че ТОЙ не иска майка му да се меси и не иска да разчитаме на нея. не за друго, амие започнала и психически да издухва. та така. съчувствам ти искрено Hug - понякога е нужно да се стискат зъби, но по-често трябва да се дава отпор, за да не си мислят, че сме съгласни с тяхното поведение.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 20:14 от бульовче

# 72
  • Пловдив
autumnsphere ,къде си мисли,че си Румен щом не си на работа.Да не мисли,че му изневеряваш?

# 73
  • София
Да, с лаптопа! Joy Joy Joy

Просто не знам, може и да си го мисли, знам ли... Той никога не ми е имал доверие...

бульовче, по-лошото е, че аз усещам, че вътре в мен нещо се променя... Да не кажа направо, че любовта ми угасва... Много ми е мъчно.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 20:18 от autumnsphere

# 74
Зари, страшен сладур е Бобчо! Как е захапал тортата  hahaha , много е готин! Кака Мими също е прекрасна! Да ги нацелуваш от мен и Зари  Heart Eyes

Маринче, какво е станало? Разказвай!  Shocked

Доре, дано да се оправят нещата при вас  spoko

Елфи, браво на Таничка! Скоро ще тичаш след нея!  Hug

Бульовче, много ти се радвам! Да нагушкаш Дани!  Grinning

Наде, влюбих се във вашите снимки! Страхотни сте и тримата, ама Белка е най-най  Party . Личи си, че сте си изкарали супер!

Общи условия

Активация на акаунт