Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 443
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ,НЕКА БЪДЕ ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ.

Благодаря за хубавите пожелания на всички ви,и на всички които ми звънахте или написахте смс на милата ми пчеличка.Едната част от рождения ден мина(с приятелите) другата предстои след час с роднините.Аз съм тотално гроги,но ще стискам зъби Mr. GreenПолучихме страхотни подаръци,Мая пощуря,явно обича шумните веселби(на мама се е метнала).
Мечи,мерси за хубавия подарък,веднага ще го покажа на татито Hugбраво за хубавите резултати на БХСто.
Почерпете се за наше здраве,а утре ще пусна и снимки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И за Вики един подарък от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 481
  • София
Честит рожден ден Мая и Вики! Бъдете живи, здрави, щастливи и с много късмета!

за Мая

# 482
Честит първи рожден ден на Майчето и Вики!!! Много забавления и куп подаръци да получат в този специален ден!  Heart Eyes

# 483
Ч.Р.Д и тук на Майчето и на Вики! Да са здрави и щастливи! Hug

Няма да развалям темата и да се оплаквам, затова толкоз за днес.

# 484
Рени, не искам да омаловажавам труда ти, но имах предвид друго - все пак при теб баткото е по-голям, може отчасти да се обслужва сам и разбира като му обясняваш нещо, докато Краси ще е на 1,3 г като се роди малчо. Освен това не е от най-спокойните деца и ако и пумпалчо като него, когато беше бебе и въобщш не спеше ще ми е интересно как да съчетавам носенето на бебе и на Краси - той иска да бъде носен и разнасян, независимо от всичко, а няма как да му обясня, че е невъзможно. Аз не казвам, че не може да се гледат 2 деца едновременно, но при моето положение - и аз ги гледам сама с таткото, в малко жилище без пространство -не съм сигурна до колко ще успея да съвместявам грижите. Ако малкия е по-поспаливот брат си е добре, но ако е като него - не мисля, че лесно човек би се справил. Аз не бих - който може - ЕВАЛА!

При мен проблемът е, че баткото разбира, но изобщо не слуша и винаги прави обратното на това, което съм го помолила и не може да се обслужва сам по никакъв начин. Може да отвори хладилника и да се опита да си сипе мляко, но го разлива половината по пода и аз трябва да чистя след него. Не може да се облича, нито да се съблича сам. Може да се храни сам, но не го прави, освен ако не седя до него и не го подканвам, защото бързо се разсейва, например, хапва 2 лъжички и вече иска да играе. Затова трябва да седя до него и да подканвам или да го храня. Относно спането: когато Софи се роди, той не заспиваше освен ако не легна с него. Обаче ако легна със Софи до мен, той се заиграва с нея и не заспива, ако я оставя сама, тя се скъсва да реве. Приспиването при мен беше ОГРОМЕН проблем. Реши се, когато синът ми започна да заспива сам. Бая си порева, но нямаше как иначе. Бях много настоятелна и упорита и евентуално се получи. Но при мен лесното беше, че бяхме в голяма къща на 2 етажа, 150 кв.м. така, че можех да оставя едното да си реве в единия край и да приспивам другото в другия. Това ще бъде проблем с площта, защото често ще се будят едно от друго. От опит мога да те посъветвам да решиш проблемът със заспиването преди да се роди бебето, иначе ще ти е много, много трудно независимо дали баткото ходи на ясла или не. София например заспиваше само с разнасяне или на гърда, сега заспива в кошарата сама, просто изчкавам да й се доспи хубаво, оставям я да легне на една страна в кошарата и започвам да пея нежничко и да разтривам гръбчето й с една ръка като правя кръгови движения. В началото плачеше, но постепенно свикна. Сега заспива така и ми е много по-лесно. Понякога даже си заспива сама. Друго? Пробвала ли си да го приспиш в столчето за храна? Знам, че звучи глупаво, но е по-лесноот разнасянето на ръце. Аз така приспивах синът ми като бях бременна със Софи. Слагах в столчето за хранене, хранех го, след като се наядеше му се доспиваше много и започвах да люшкам столчето напред-назад, напред-назад и буквално за минути заспиваше. Можеш да пробваш първо със столчето докато го отучиш от заспиването на ръце и след това да се опиташ да го сложиш в кошарата. Поне при мен това рпоработи, а опитах какво ли не. И още нещо: ако нощем се буди често и иска да спи при вас, можеш да сложиш матрак на земята до спалнята и да спи там, като се събуди ще ти бъде на една ръка разстояние и няма да ти се налага да ставаш. А бебето може да спи в кошарата и няма да купуваш нова. Ние така направихме и когато беше на 24 месеца го отделихме в друга стая Hug

Честит рожден ден на Майчето и на Вики! Да са живи и здрави, много щастливи, да получат куп подаръци, да растат здрави и силни!!!

# 485
Честит рожден ден на Майчето и на Вики.
Нека бъдат много здрави и щастливи деца.

# 486
Честит рожден ден на Майчето и Вики!

Деси, Зона съм искала да напиша, а каква Арена съм си измислила newsm78

Да ви кажа днес ходих да видя вече готовата кухня и е много по-добре (сини са само долните шкафета и няма да гледам надолу) - толкова се успокоих newsm17

# 487
Честит рожден ден на Майчето и Вики! Желая им да бъдат много здрави, силни и щастливи деца!

# 488
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ И ВИКИ!!! Hug Hug Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,КОИТО СТАНАХА НА 1 ГОДИНКА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ!!![/color] Hug Hug Hug

# 489
Седнах Tired леле никога повече няма да правя такива мини сватби Naughty

Зари,нещо с Мими ли не е както трябва?Сподели,то рождени дни има винаги,тук сме в добро и зло,така че мисля никой няма да приеме ,че празника му е подценен Hug

За дечурлигата и гледането аз за сега съм голям ентусиаст,че ще ги гледам в тандем,но да видим след някой друг месец.Все пак изхождам от позицията на майка на кротко дете,пък и момиче(в повечето случаи са по-послушни)...времето ще покаже ще има ли детска за Мая или не...
Попринцип аз като дете си ходех с голям кеф,даже до към трети-четвърти клас след училище навестявах лелките и си обядвах с децата Mr. GreenЕдната учителка е била и на сестра ми и брат ми,та ни знаеше цялата рода до девето коляно,много ме обичаха Heart EyesНяма да лиша Мая от тази прекрасна за мен емоция,но яслата може би ще я пропуснем.
Това е!Изказах се,отивам да полегна,че имам нужда smile3524

# 490
Честит рожден ден на Мая и Вики! Да са здрави, много щастливи, игриви и винаги усмихнати!!!

Мечолана и аз все забравям: Честито ново жилище!

# 491
Включвам се набързо да поздравя днешните рожденици.

Честито порастване на Мая и Вики! Растете здрави и засмени деца, радвайте и обичайте близките си,  и бъдете истнски щастливи!

Миме
, да ти е честито малкото Мими! Следващата малка сватба ще е абитуриентската и след това чак голямата сватба на Мая ще спретваш!  Mr. Green

# 492
Ето една снимка от днес,утре повече Wink

# 493
Миме, много сте хубави, страхотна снимка!!!!! Heart Eyes

# 494
  • София
Честит Рожден Ден на Валката и Вики от вчера!
Да са живи и здрави Simple Smile

Момичета, аз пътувам към работа и ще ви помоля за стиснати палци...
Хубав ден и до скоро :*

Общи условия

Активация на акаунт