Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 445
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Леле, Мартеничке, откъде ще ги намеря всички тез неща?... newsm78

# 466
Леле, Мартеничке, откъде ще ги намеря всички тез неща?... newsm78

Доре, какъв е този аватар.  Joy Joy Joy Много специална трябва да е бъдещата снаха, а?

Мартеничка, бравос на малката Дара. А изборът на предмети е страхотен. Аз точно днес мислих какво ще трябва да поставя за архитект и бях измислила триъгълник. Но това се връзва и с математик, при трима такива в семейството  Confused

Аз днес не харесах нищо в Арена
Ами така е като ходиш на кино, а не за спалня Wink
Не се притеснявай Марина, и Йоан днес падна , а и двамата с Емо бяхме при него. Толкова гадно се изсипа от спалнята, че чак мен ме заболя. А уж от някоко седмици сам се справя със слизане от легла, дивани и всичко по-високо. Но днес май си заплете крачето в покривалото на спалнята и се претъркули  Cry

Мацки, не знам в понеделник ще има ли среща или не, но аз отпадам  Confused Ще имам гости тогава, а само как ми се искаше да ви видя.
Дано поне успея за вечерната на следващия ден.

Деска, ти ще дойдеш ли?

# 467
  • София
Не е ли готина?! Виж какво настроение струи от нея! Heart Eyes

Малее, то и вечерна среща ли имало? Вие живот си живеете! Whistling hahaha

Аз ще успея в понеделник. За вторник не знам.

# 468
  • София
Мерсаж за отговорите за херпеса  Hug
Аз отивам да гледам филмче.
Лека вечер от мен.

# 469
Добро утро!

Мечи, чудесни новини!
Как сте другите бременелки?
Аз да се похваля мъжът ми най-накрая се върна и сега е по-леко положението.

тези които повтаряте децата - как ще се справите да гледате и двете заедно - аз мисля да давам Краси наясла иначе не виждам как ще успея newsm78

Ами моите не са на ясла, нямам абсолютно никаква помощ, освен мъжът ми, който излиза в 7 сутринта и се връща в 7.30 вечерта, даже работи и уикендите, и пътува често... а и все пак съм в друга държава и не познавам почти никой тук, та общо взето по цял ден съм сам-сама с децата, ама ето, че пак се справям, облечени са, нахранени са, чисти са Laughing е, малко е уморително на моменти, но не е невъзможно. Освен това поработвам и то няколко неща от вкъщи Laughing просто са ми хобита и много ме разтоварват. Едното нещо, върху което работя ще бъде готово скоро и ще ви го представя в целият му блясък Grinning Другите неща ги започнах съвсем от скоро не са кой знае какво, обаче е хубаво да имаш и малко живот встрани от децата Wink каквото и да решиш ще се справиш, спокойно Hug и накрая на деня като ги видиш как спят изкъпани, чистички и нахранени ще изпитваш огромно удовлетворение и гордост Hug

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 06:00 от Reni.

# 470
Рени, не искам да омаловажавам труда ти, но имах предвид друго - все пак при теб баткото е по-голям, може отчасти да се обслужва сам и разбира като му обясняваш нещо, докато Краси ще е на 1,3 г като се роди малчо. Освен това не е от най-спокойните деца и ако и пумпалчо като него, когато беше бебе и въобщш не спеше ще ми е интересно как да съчетавам носенето на бебе и на Краси - той иска да бъде носен и разнасян, независимо от всичко, а няма как да му обясня, че е невъзможно. Аз не казвам, че не може да се гледат 2 деца едновременно, но при моето положение - и аз ги гледам сама с таткото, в малко жилище без пространство -не съм сигурна до колко ще успея да съвместявам грижите. Ако малкия е по-поспаливот брат си е добре, но ако е като него - не мисля, че лесно човек би се справил. Аз не бих - който може - ЕВАЛА!

# 471
  • sofia
Честита първа годинка на астралната ни близначка ,много здраве и щастие и да слуша мама и тати.
И сега се почерпете за здравето на Вики.
Честито и на всички останали ,вече пораснали дечковци.

eto i ot rojdennika edna snimka.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 09:56 от sreburna

# 472
Честит рожден ден на Вики и Мая! Да растат щастливи и здрави!

# 473
  • София
Честит рожден ден на Майчето -зайчето и на Вики!Да растат здрави и щастливи дечица!

# 474
  • София
Честит рожден ден на Майчето и Виктор!
Много весели игри, големи подаръци и късмет във всичко им пожелавам!
Момичета, честит празник и весело изкарване!
sreburna, голям е сладуран!

# 475
  • в гората
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И МАЯ!!!
 Да растат здрави и игриви деца!!!

Весе, много е пораснал малкия сладур.

# 476
Честит рожден ден на хубавото  Майче и юнака Вики!
Да растете щастливи и доволни, всели и здрави, силни и засмени!

Весел празник на мама и тате !

# 477
Честит рождена ден на нашата любима Пчеличка  HugДа расте здрава, усмихната и щастлива, да радва мама и татко и да стане най-добрата кака   bouquet

А ето го и подаръка:

# 478
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙЧЕТО И ВИКИ! Желая ви много здраве, щастие, весели игри и безгрижно детство!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ МАМИ!

Мечи, все забравям да ти честитя новия апартамент- желая ти много семейно щастие, здраве и уют!  Hug

# 479
Благодаря, Диде, много си мила! Той е под наем, че нашият още не е готов, но щастие, здраве и уют винаги и навсякъде са необходими и желани  Hug Да ви се връща и на вас

Общи условия

Активация на акаунт