Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 447
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро.
Честит рожден ден на Сами и Ани!
Тази нощ се наспахме като хората, вчера зверчето направо беше побесняло, крещеше, хилеше се, ходеше, абе луда работа и накрая в 23 заспа и преди 15 мин.стана, но мъжо още в 8 реши, че се е наспал и естествено не му се пиеше кафе сам и ме изрита и мен, но поне се бях наспала.
Вчера купихме обувки на К и К, много са сладки и почти не стъпва на пръсти с тях. Laughing
Аз няма въобще да коментирам храненето, защото Жанет си мисли, че това е загуба на време и й съкратява времето за игра.
Иначе и тя е залепена за мен като гербова марка, даже напоследък даже до тоалетната ходим двете, ако излезна от стаята почва да мрънка, но от една седмица милото я приспива, че с мен само играе, плюе бибероната, абе няма заспиване.
Мечи, страхотни новини  Hug
Отивам да се опитваме да се храним  Laughing
хубав ден. Hug

# 451
На компютъра вече не мога да седна. Седя на земята до нея, докато тя си играе. Не очаква от мен да участвам в играта и няма нищо напротив, ако гледам монитора, но не иска да седя на стола.

Същата работа е и при нас. Явно кризата е всеобща  Rolling Eyes

Марина, успех със спалнята. Дано харесаш нещо по-бързо, за да не те "изненадат" пак.

Мечи, чудесни новини  Hug

Момичета, дано времето утре е добро и все ще се разберем нещо.

А какво ще правим за срещата във вторник? Ще се прави ли резервация някъде или ще се пробваме на място  newsm78

Отивам да чистя  Confused

Дани, аз махнах цялата платнена част на количката. И махнахме това, което е твърдото. То се оказа нещо като пластмаса, за която е захваната закопчалката за коланите. Но навсякъде пише, че се пере на ръка.

Хайде, дойде малчо и започна да дърпа  ooooh!

# 452
Миме, права е Весето- вече не може да сменим кухнята. А тя толкова се меси защото е архитектка и много разбира Rolling Eyes Тръгвам след малко към Зоната и Лабиринт пък ще видим ккаво ще стане.

# 453
Ламтурниче, защо не я пробваш направо от обикновена чаша? Енчо до ден-днешен отказва детските чаши с дупките и пие вода или от бебешко шише или направо от обикновена чаша.
Рисче, пробвала съм я с чаша, но тя я захваща със зъби, вместо с устни и водата пак тече по нея. С биберон съм я пробвала само веднъж- изобщо не разбира за какво става въпрос, ама аз и без това не искам да я уча с биберон. Калина се научи на едни обикновени чашки с твърд накрайник и веднага след това на спортни чашки със сламка. Смятам да пробвам и Ралица на тях. Някой наскоро беше писал как е учил децата си с обикновено шише минерална вода с дупка в капачката и сламка. Ще опитвам, все някога ще се научи.  Laughing
Наскоро успях да намеря пащърнак. Е, няма такава вкусотия, нищо чудно, че дечковците го обичат толкова. Досега го правих с картофи и ранни моркови и със зеленчуци асорти. С какво друго е комбиниран в купешките рецепти, че се изчерпах откъм идеи?  newsm78
Варненки, искате ли да се комбинираме другия месец за поръчка снимки от СнимкитеВи.ком?

# 454
  • пак там
Това с шишето и сламката ме подсети за друг вариант - вчера взехме на Енчо вода от тези, детските минералните с кръглите накрайници, дето се дърпат нагоре (ама и аз как го обясних...), голям кеф и много му хареса. Това може също да е вариант. Защото ние сламката не я разбираме още за какво служи, освен за дъвчене  Mr. Green

# 455
  • София
Честит рожден ден на Сами и Ани!

Мечи, радвам се за добрите новини.
Деси, ще пробвам следващият път и аз да я разглобя напълно, но сега когато го правих Алекс беше до мен и ми помагаше  ooooh!
Някой ако се е сблъсквал с херпеси , би ли дал съвет за бързо лекуване.Не става въпрос за мен , а за майка ми явно от притеснение са и излезнали , а пък в понеделник ще гледа Алекс и искам да се излекува по-бързо.Мерси предварително.
Лек ден от мен.

# 456
Привет майчета,

Честит рожден ден на днешните дечковци! Здрави, прави и игриви и по-малко инатлилви!

Аз няма да разказвам как ми минава деня, прочете Ламтурника! Само дето съм с едно дете, ама то като за 2.
Преди 2 дни ходихме на разходка и праивх нови снимки:
http://ioli13.multiply.com/photos/album/18 Това е уличката, по която стигам до близкия до нас парк (десния), понеже има и от ляво Simple Smile.

Днес времето тук беше ужасно, облачно, мрачно, и тъмно, и дъждовно и студено Cry Надявам се до 3ти март да се оправи. Да празнуваме на слънце в градината, а тати ни обеща да ни води в големия зоопарк.

Инесита Hug
Мечи, много се радвам, че всичко е наред!

Сега изчезвам, че дребна се събуди, ще правя кисело мляко с бисквити  Crazy за следобедна. За вечеря, ще видим какво, освен 150 мляко, което едва изпива преди лягане.

# 457
здравейте от х . Бачо Киро  bouquet
Ние решихме като за последно да направим една почивчица  Mr. Green , че Павката на 1ви лети Cry
Хубав ден ви пожелавам  Hug
Ще се вкл. пак  Grinning по-късно за кратко,че много трудно се пише от тел.  Tired
 Hug

# 458
P.S. Много се радвам, че Патето вече е спряла да "връща", сега остава и гаденето да мине и всичко ще е наред  Hug
Не съм аз, аз все още подължавам, Тони е спряла Naughty newsm44

# 459
Дани, защо не пробва с тези новите препарати, които рекламират  -Фенивир Гел ли  newsm78 или нещо подобно. Предполагам в аптеката ще знаят.

Патенце, та то не остана до края, а на теб все още ти е гадно.

Я ми кажете от къде мога да взема пантофки? Трябват ми за яслата, а никъде не откривам нищо подходящо.

# 460
  • Sofia
Дани, за херпеси - Зовиракс или Ацикловир (това им е и на двете активната съставка), според мен Зовиракс е по-добър. Но те действат най-добре, когато започва да излиза херпеса, след като вече е излязал, само успокояват и спомагат за по-бързото минаване. Много е неприятно, но малчовците вече са ок и не е толкова опасно, само е неприятно. А щом майката и без това си й излизат, няма много голямо значение, че ще гледа Алекс, той може да си се зарази отвсякъде. Е, да не го целува де, със сигурност Simple Smile

# 461
Честит рожден ден на Сами и Ани! Да са здрави и щастливи деца!

Лара, майка ми често го има този проблем с херпесите (то явно като станеш носител и на всяка настинка или по-голям стрес и си избива, или поне на нея). Трябва да ти кажа, че от 100те мазила, дето ги ползва, само моят интернетски съвет улови декиш - паста за зъби. Още като усетиш, че те почва (или като избие вече) яко мажеш и оставяш да изсъхне, после пада сама и така. Върши чудеса!

Рися, и ние сме акто вас с водопоя. Ама аз все си мисля, че направо на човешка чашка ще минем Wink

Йоли, както вианги страхотни снимки! Направо се пренесох при вас за миг  Flutter

Искрено благодаря на всички за милите думи за нашите ходещи (даже тичащи) крачета - да ви се връща двойно!  Hug Ние днес търкулнахме питата и моята мома от всичките прекрасни чудесии си хвана баш... дебитната карта. За ужас на майка си (аз исках нещо по-артистично) и огромна радост на баща си (неговата интерпретация беше, че това значи, че детето ще е материално осигурено, каквото и да прави). Снимки още нямам, повече клипчета, като кача ще докладвам. И да споделя списъка с предметите, които ние избрахме (няма класическите за готвач и спортист, че и с речника за преводач не постигнахме консенсус  Blush ), за тези на които им предстои:

линийка/триъгълник/пергел - архитект
везничка сувенир - юрист
учебник по макроикономика - икономист
учебник по етикет и протокол/международен паспорт - политик
химикал - писател (а не журналист  Naughty)
епруветка - химик, биолог
академична шапка от завършване - доцент, професор
маска/домино - актриса
четка - художник
мишка на пс - уеб дизайнер/ програмист
шивашки метър/обувка на висок ток - дизайнер на висша мода Simple Smile
лък за цигулка и нотен лист - музикант
стетоскоп (разбира се  Mr. Green) - лекар/стоматолог
фотоапарат - фотограф
банкова карта - финансист/банкер

На тези се спряхме и то след доста дискусии - любимият приема този забавен ритуал едва ли не като орисия  Rolling Eyes И сега той цъфти от радост, а аз малко мърморя за пустата карта  Blush

Спокойна и наспана нощ на всички!  smile3524

# 462
Пате, съжалявам, че съм се объркала и че все още си  Sick Ама ти каза, че и миналия път си била така.... много гадно, аз бях като "настъпена жаба". Дано да ти размине преди да родиш да му се не види  #Cussing out

Тони - а на теб ЧЕСТИТО, радвам се за теб!

За херпеси (моя мъж има доста често) - съвсем в началото трябва веднага дда се започне с Ацикловир/Ацик/Зовиракс за мазане (5 пъти на ден) и таблетки Ацикловир 200 - пак 5 пъти по 1 хапче. Гарантирано го пресича за 2 дни. Дано да помогна.

Хубава вечер и ви благодаря за хубавите думи  Hug

# 463
Мечи, браво за резултатите от БХС-то.
Пате, много гадно,че още имаш от "любимите" ми неразположения - но съм тя обявила за машина - аз незнам как щях да издържа толкова дълго,че и с бебе.
Аз днес не харесах нищо в Арена и Лабиринт - абе скапан ден, а на всичкото отгоре Ралица падна два пъти на глава много брутално и сега има две цицини Sick. Утре баща й като я види, ще каже,че не сме го гледали детето...ама ходи обяснявай,че просто такъв каръшки е бил денят.

# 464
Аз се успокоявам, че ще ми мине като родя, а пък имам и опит, така че не го мисля много - то все пак не е и като в първите 4-5 мес - предимно сутрин и чат-пат нощем е, така че се ядва.
Мечи, браво за резултатите и за апартамента! Ние още сетуткаме с нашия и май с едната ръка ще държа бебе, с другата валяк, ама здраве да е!
Абе аз се замислих - тези които повтаряте децата - как ще се справите да гледате и двете заедно - аз мисля да давам Краси наясла иначе не виждам как ще успея newsm78

Общи условия

Активация на акаунт