Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 448
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Днес приятелката ми роди сладка,малка девойчица 2900 гр  Grinning.Да ви почерпя за тяхно здраве

# 436
Елфи, да им е честита малката госпожичка! Simple Smile Много мило и хубаво ми става като прочета или чуя, че някой си има бебче.

Аз днес успях да купя подаръка, за моя голяма изненада след целодневно обикаляне го намерих в Джъмбо. Много го мразя този магазин, но пък за сметка на това подаръкът е изключително красив - детски непластмасов сервиз с тенджерки, чинийки, прибори за готвене, прибори за сервиране, салфетки от плат и други подобни дивотии. Да ти се доиграе направо. И реших просто към подаръка да сложим и една паричка и ...това е, нямах време и нерви да избирам повече.

Деси, подадохте ли документи за яслата в Изток? Кой номер сте там, имате ли шансове?

Тесори, честит ви зъб!

Мартеничка,
честито проходило човече! Крачетата да носят Дара към успехи и щастие!

Мрм
, аз прощъпулника го направих в събота, ако си решила да го правиш с гостите, надали толкова един ден разлика ще е драма.

# 437
Първо искам да поздравя най-сърдечно всички дечица, които вече станаха на една годинка! Извинявам се от сърце, че не можах поименно да отправя поздрав към всяко едно детенце и неговата майка! Пожелавам на всички безгрижно детство и успех в живота!
Извинявам се искрено, че от много време насам не следя Вашите трепети покрай дечицата, но всеки ден се сещам за Вас! Hug
Пепчо свикна с яслата! За месец и пловина само една седмица отсъства - растяха му зъбчета и това беше съпроводено със сополи и кашлица, но нищо по-сериозно!
Не реве като го оставям, има много добри лелички и съм доволна как го гледат! Доволен е като го прибирам и определно научава и нови неща!
Не съм писала тук, защото настина ми е мн натоварено - работата, после искам да обърна внимание и на детенце!
Макар че незнам дали съвсем скоро няма пак да си го гледам и аз незнам защо ходя на работа - спуквам се от работа, очите ме болят, всеки ден нерви, а никакви пари.........На маймуна ме направиха! Майче ще оставам вкъщи и ще си търся новата работа, от месец и половина съм взела само 260лв. - и вкъщи да си бях стояла пак да съм ги взела! За съжаление в моя случай важи поговорката "Увмаженето се гради цял живот, а се губи за един миг........."В условията на фин.криза, шефовете ми изглежда решиха, че няма къде да ходя и ще тегля хомота и без пари Sad
сега Ви пускам няколко снимки от рождениия ден на мишката вкъщи - получихме  много подаръци играчки и си умираме от кеф Grinning

# 438
Здравейте,

Пете, не стигнах до там, надявам се другата седмица и това да свърша.

Днес Йоан ми изпи силиците  Confused Три часа ми отне престоя в офиса с попълване на документи, чакане на шефчето и приказки с колеги, през цялото време той не престана да мрънка. Накрая вече и на рев го удари. Та през всичкото това време ми беше в ръцете и в момента се чувствам като паралезирана. хич не е леко да се мъкне 10-килограмово гюле  ooooh!
От 15 Април официално трябва да се върна на работа. Имам още съвсем малко време.

Не знам вашите деца как са, но моето определено пак е влязло в поредната фаза. Не признава никой и нищо, само при мен идва, постоянно ме дърпа да се гуши или просто ей така, за да пречи.
Одеве баща му го къпе, при което аз трябваше да излезна от банята и той като се разрева. Едва го успокойхме. Това дете пак взе да ме връща в първите му кошмарно-ревливи месеци.

Пробил е поредният зъб -4 резец отгоре.

Онзи ден преглеждах темата със съветите за хранене и т.н. Имаше въпрос от една майка на дете на 1 и 4 мес. Та тя питаше за менюто на детето си и за грамажа. Обсъжданото количество беше 320 гр. за сутрин, обед и вечер  Shocked
Та какво количество би трябвало да похапват в момента децата? newsm78 Аз все още предлагам по 180-190 за закуска, обед и следобед. Само вечерята е 225 мл.

Деска, разбира се , че ни липсваш.

Момичета ще има ли някой свободен в неделя? Милото днес ме зарадва, че тогава ще се наложи да поработва  Confused а времето го дават хубаво тогава.

Хайде до скоро и да пишете ей, къде се покрихте.

# 439
Привет и от нас.
Ели, честита госпожица, за е здрава и много щастлива. Hug
Мартеничка-честито прохождане.
Ние другата неделя, най-вероятно ще правим прощапулника, че моят татко ще си дойде за няколко дена и много ми се иска да тук, нали съм на тати момичето, много си го обичам.
dorabella-твоят случай с ДГ е изключение, аз бях учителка на първа група и от 22 деца, само едно плачеше и то само първите дни, по бързото разделяне сутрин е по-лесно за детето, защото, ако стойте половин час пред ДГ и го убеждавате, то още повече ще плаче, а вътре за 10-15 мин се успокояват.
Ние яслата ще я пропуснем, нито искам да я давам, а и като знам колко боледуват, но да не се заричам, че не се знае какво ще ни дойде до главата, за сега имаме баба на разположение, но до кога  newsm78.
Лека нощ, че трябва да се приспиваме.
inesita-много е сладък малкия господин, и браво на него, че е свикнал с яслата.За работата ти много кофти, но почти навсякъде е така. Hug

# 440
inesita, направо сърцето ми се къса като чета за твойте перипетии. Дано сте живи и здрави, а другото ще се нареди. Ти не губи вяра и кураж.
Нали знаеш, че след всяка буря, идва слънце, така че скоро то ще огрее и на вашата улица с Пепчо.  Hug
Ти си силна и борбена жена и всяко едно нещо , което правиш, всяко решение, което вземаш го доказват.

Пепчо е много пораснал. Радвам се, че яслата му се отразява добре.

# 441
Деси,аз съм при майка ми и за неделя може да дойда до вашия квартал.Ще ти звънна , ако го позволява денят.
Днес за първи път от няколко месеца я возих сама в колата - тъкмо смених коланите на задните седалки и успях да сложа столчето (за протокола бях си сменила задната седалка и не ми ставаха коланите) и си слагам количката в багажника и той не може да се затвори. newsm78..брей замислих се - как пради влизаше тази количка, а сега не...ами преди избутвах задната седалка напред и така багажника ми ставаше по-ширик, а сега на задната е столчето... hahahaи накрая си карах през цяла София с отворен капак Joy Joy Joy
Утре ще трябва да ходя за спалня, защото свекито била харесала една - е много се издразних, да не би тя да спи на нея. Решила съм (само дано си харесам) да си купя направо. Както те (оказа се,че и тя е участвала в избора на кухнята) ме изненадаха с кухнята, така аз те със спалнята Mr. Green

# 442
  • София
Елфи, честито за малкото бебоче на приятелката ти.
Деси, за съжаление аз в неделя съм заета, но утре имам малко свобода, но пък го дават кофти време.
Лори, страхотни сладури са малките.
Деска, разбира се, че ни липсваш.
Миме , нещо не се включваш често напоследък.Сигурно подготвяш РД на Мая.
Мартеничка, честити проходили краченца.
Тесори, честито зъбче.Фокси, къде изчезна бе душа.Покажи ги малко тия красавци.
Деси, и при нас е същото Алекс иска само в мен и започва да реве като оставя с някой друг.И той си похапва по около 200гр.

От днес започнах да му мажа нослето с Бактробан.Стисакйте палци след като направим 10дневното лечение, после почивка 1 седмица да сме се излекували.

Аз в понеделник едва ли ще успея-на английски съм следобяда, но за вторник имам зелена светлина  Mr. Green

# 443
ПРИВЕТ от един страшен мързел,разпльокккккккккккккккк
Дани,нищо не подготвям просто ми е едно такова мързеливо,днес отидох да резервирам ресторанта за часта с приятелите.
Нахвърлях менюто и забегнах,а шефчето ме настига и почва,как да нареди масата,а балони няма ли да има(съвсем бях забравила за тая част),с две думи човека се беше развълнувал повече от мен за празника,накрая ми вика аз ще го направя като за моята дъщеря пък дано останете доволни(милия ако знае колко не ми дреме hahaha)Важното е да хапнем,да пийнем,Мая така и така нищо няма да разбере WinkТа така...
Елфи,честита ви радост  bouquet
леле Марина,сега прочитам ,че и свекърва ти е знаела за тъпата изненада на Жоро,аз досега не бях взела отношение ама това на нищо не прилича,от къде на къде тя ще избира,че и за спалня се е залетяла,а рецпта за добър семеен живот има ли???Това ако беше ми се случило на мен,на секундата и звънкам да си взима дизайнерската кухня и да пали джапанките,Извинявай ама много се нервирах,ебаси тя ли ще готви в нея.Евала ти на теб,че така приемаш нещата,възхищавам ти се на спокойствието Hugслед мен щеше да има трупове,вярвай ми Crossing Arms

# 444
Не знам вашите деца как са, но моето определено пак е влязло в поредната фаза. Не признава никой и нищо, само при мен идва, постоянно ме дърпа да се гуши или просто ей така, за да пречи.
Одеве баща му го къпе, при което аз трябваше да излезна от банята и той като се разрева. Едва го успокойхме. Това дете пак взе да ме връща в първите му кошмарно-ревливи месеци.
Точно за това говоря. Постоянно е отгоре ми. Вече иска да се предвижва само хваната за една ръка, но точно за определена ръка- моята и в точно определена посока- избраната от нея. Сутрин имам точно половин час спокойствие- колкото да и сложа да се готви пюрето, да хапна и да си изпия кафето, след което да мина през банята и тоалетната. През това време тя си преглежда играчките или вади разни неща от чекмеджетата. После яде тя и максимално бързо излизаме. През деня вече спи почти само навън, докато аз трамбовам. Вземаме каката, прибираме се, преди през това време мъжо я гледаше, докато аз свърша нещо по къщата или приготвя вечерята, сега обаче чавето изпада в дива истерия, ако не съм и пред очите. В най-добрия случай ме гледа през прозореца как готвя на балкона, в най-лошия виси отгоре ми или за крака ми, докато мия нещо, например или и обличам якето и я вземам на терасата, докато простирам.  Confused Rolling Eyes На компютъра вече не мога да седна. Седя на земята до нея, докато тя си играе. Не очаква от мен да участвам в играта и няма нищо напротив, ако гледам монитора, но не иска да седя на стола. Вечер, като си легнат, гледам да свърша нещата, които не мога да свърша през деня и чак тогава сядам. Чувствам се като работно добиче вече.  Embarassed За сметка на това смятам и тази седмица да оставя мъжо да чисти, а ние с децата да си бием камшика на разходка. Тъй де, няма само аз да тегля.  Twisted Evil
Ралица яде по около 250 гр каша на закуска, 190-200 гр пюре на обед и пак 190-200 плодово пюре, кисело мляко или някакъв млечен десерт за вечеря. После хапва от масата от нашето ядене, ако е подходящо за нея и хляб или само хляб, ако яденето не е за нея. Има и 4 кърмения за 24 часа. Мен пък ме притеснява, че не пие вода. Така и не се научи да пие от чашата, само дъвче накрайника и оставя водата да се стича по брадата и. Давам и вода с лъжичка, но не изпива повече от 4-5 лъжички след хранене. Калина по това време пиеше повече, но пък и тя се научи да пие от чаша на 6-7 месеца. Иска ми се да науча и Ралица преди лятото. Ще взема да и купя чаша с твърд накрайник, дано и е по-лесно.

# 445
Добра нощ от мен

Аз влизам само да кажа, че резултатите от БХС-то са добри и няма да пправим амниоцентеза  newsm44

Лека и спокойна нощ и весели празници на на най-малките от февруарската група   bouquet

P.S. Много се радвам, че Патето вече е спряла да "връща", сега остава и гаденето да мине и всичко ще е наред  Hug

# 446
  • в сърцето на един мъж...
Мечи, супер новини Hug

# 447
  • пак там
Ламтурниче, защо не я пробваш направо от обикновена чаша? Енчо до ден-днешен отказва детските чаши с дупките и пие вода или от бебешко шише или направо от обикновена чаша.

Десика, ние в неделя, ако е хубаво времето и ако не се налага да ходим до болницата (приеха по спешност дядо ми и в момента е в интензивното, та не знам изобщо как ще ни се развиват плановете), ще сме в градинката - сутринта след 10 и следобеда след 4.

# 448
  • София
Добро утро ва всички,нали днес е събота и таткото ни спи,а аз съм дежурна по ставанего с Никола, но поне през нощта се понаспахме,буди се естествено,но не през един час,а през цели два и половина  Laughing

Мeчи, супер новини,много се радвам!!!

Маринче, да знаеш,че това с кухнята свекито ти го е измислила,нпарваво...Я вярно бързо си взимай спалня,че току виж пак те изненадали,ама наитина тя ли ще живее там или ти егати.Моето свеки поне не се мешаше и ме остави всички мебели ние да си ги изберем на спокойствие,въпреки че,признавам,за почти всички тя ни даде парите и за една част не беше съгласна с визията им,но каза щом на вас ви харесват и това беше,май не е толкова лоша а?  newsm78  Laughing

Миме
, ма тя Марина и да се кара в момента няма нищо да стане,каято знам колко са скъпи кухните едва ли ще поръчат нова само ще си развалят отношенията със свекито и мъжо,няма смисъл от кавги,по-скоро наистина да бърза да си купя спалня и каквото още им трябва и да обясни пак на обичащия изненади съпруг,че така не се прави  Naughty

Деси и Ники яде горе долу това количество храна,като Йоан, само от време на време му давам и сокове и плодове между храненията,не забелязвам да е гладен или отслабнал,той си казва като му се яде и не търпи глад,така че според мен не трябва да се притесняваш.

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 08:11 от hetera

# 449
  • Sofia

на Сами и Ани! Да са живи и здрави и много много да радват мама и тати!!!!!

Аз всичко чета, ама нещо не ми се пише, мързел ме е налегнал или по-скоро пролетна умора май... И китките пак ме убиват Sad

Весе, много ме развесели това с обичащия изненадите съпруг Wink

Много  Hug за всички!!!

Мечи, супер новини!
А как са болничките?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт